s.a arkadaşlar..ben rüveyda..dua dostluğunuzu henüz keşfettim..dularımın kabulu için dularınızı bekliyorum..ve dularımda olacaksınız biiznillah..
Esselamualeykum ve rahmetullah..
(28 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
a.s ruveyda allah razı olsun rabbım senınde duaları kabul etsın
18 yıl önce gönderildi # -
VE ALEYKÜM SELAM RÜVEYDA KARDEŞİM HG ARAMIZA DUAMDASINIZ RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE HOŞGELDİNİZ TEKRAR NE İYİ ETTİNİZ:)AKŞAM KURAN OKUMAMDA İSMEN SİZİDE ZİKREDİCEM RABBİM KABUL EYLESİN..AMİN..
rveyda h.g kardeşim aramıza inşallah güzel dualarda güzel günlerde hep braber oluruz.allah dualarını kabul etsin.amiiiiiinn
HOŞ GELDİN=)18 yıl önce gönderildi # -
a.s hoşgeldin kardeşim dualarımızdasın
A.s arkadaşım Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla tez zamanda kabul eder inşaallah
a.s.hoşgelgin rüveydacım.dua ile
ALEYKÜMSELAM YENİ DOST.
HOŞGELDİN.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN..
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
A.S
Hosgeldin.
"""Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım""
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNN...
hoşgeldin Mevlam gönlüne göre versin
mucize.netin mucizelerini görürsün inşallah ;)18 yıl önce gönderildi # -
VE ALEYKÜM SELAM
HOSGELDIN GÛZEL KARDESIM :)))
kalp huzurun için 1 Fatiha 3 ihlas18 yıl önce gönderildi # -
hoşbulduk arkadaşlar.. selamıma hemen karşılık verdiğiniz için Allah hepinizden razı olsun..biraz bahsetmek istiyorum duanın bende ki yerimden..aslında öteden beri farkında olduğum fakat mümkün olmadığını düşündüğüm için Rabbimizden istemmeye çekindiğim bir sıkıntı bendeki..bir gün bana söylenen bir söz vesilesiyle artık bu sıkıntımı gidermesi için dua etmeye başladım..kimi zaman ümitli kimi zaman ümitsizce yalvardım durdum..sanıyorum 1 yıl oldu bu duaya başlayalı..yakın zamanda bir gün Rabbim bana bir vesileyle Hz. Zekeriyayı hatırlattı..Meryem filmini hepiniz izlemişsinizdir..lütfen oradaki o müthiş sahneyi hatırlamaya çalışın..Hz.Meryemin odasındaki meyveleri ve Zekeriyanın şaşkınlığını..sonra meryemin inne Allahe yerzuku men yeşaau bi ğayri hisaabin ( muhakkak ki Allah dilediğini hesapsız rızıklandırıyor) demesini ve bunun üzerine Zekeriyanın kafasına dank edip Rabbinden bir oğul istemesini..Zekeriyya insan aklı sınırlarının dışında kalan bir şey istiyordu Rabbimizden..kısır bir kadın ve yaşlı bir erkek olan kendisinden bir oğul.. Ve Rabbimiz Yahya yı müjdeledi..ne ince espri..bazen hali hazırda bildiğimiz şeyleri yeniden okuduğumuz yada dinlediğimizde sanki ilk defa öğreniyormuşcasına akledebiliyoruz..ben de bu ince espriyi sanki çarpılmışcasına idrak ettim..ve daha büyük bir şevkle Rabbimden istemeye başladım..evet..o dilediği zaman hesapsız yani koşulların dışında bizim aklımız dahilindeki koşullar elvermese de o rızkı veriyor ve duaya icabet ediyor..Elhamdü lillahi... son zamanlarda ise her an ağlamak üzere bir haldeyim..kalbim heran acıyor..gözümden yaşlar kontroluüm dışında akıp gidiyor..yani son günlerde acım daha da arttı bu sıkıntı yüzünden.. tarif edemiyorum..biliyorum mutlaka bir bildiği vardır..gönlümdekini hayra çevirip nasip etmesini içtenlikle istiyorum O'ndan..kısaca halimi sizlere arz etmek istedim..lütfen her duanızda beni de anın..sizlerle tanıştığım için O'na teşekkür ediyorum..
HER DUAMIZDA ALLAHIMIN İZNİYLE TABİKİ OLUCAKSIN MERAK ETME KARDEŞİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN AMİN..
amin..cümlemizin kardeşim..
canim kardesim, RABBIM izi bizdendaha iyi bilendir, bizim için saatini dakkasini ayarladigi nimetleri vardir muhakkak
bekliyoruz, yilmadan usanmadan, kirlenmis karinca misali kapisinda zerre kadar küçügüz ama Ona olan sevgimiz kocaman, bu yüzden yilmadan usanmadan devam et
$u söz beni hep etkiler, RABBIM kabul edecegi için o duayi senin gönlüne ve diline getirdi
ne güzel öyle degilmi
vesveseler yüzunden ümidimizi yitiriyoruz, zaman zaman, yaprak dü$se aglayacak hale geliyoruz
içini ferah tut
hüzün aninda, hemen diline dua tutu$tur
techid salavat getir
LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAHIL ALIYYÜL AZIM
bunlari senin de dedigin gibi biliyoruz
ama yardim amaçli ferah bulma amaçli, ALLAH ile canli ve samimi bie bag kurarak, direk Ondan istemek bizi bambaska edebiliy
ve senin bu aglamakli halin, duani güçlendiriyor, saglamlastiriyor, çünkü çok derin duydular Yüklü o duada
ve kabulü için yaklisiliyo
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM
DUALARIMIZDASIN18 yıl önce gönderildi # -
a.s hoşgeldiniz dosttum
rabbim muradlarını isteklerini kısa zamanda nasip etsin amin.18 yıl önce gönderildi # -
garipgul kardeşim Allah razı olsun..beşerimya şaşıyorum işte bazen..kalbim ümitsizlikten yerinden çıkacakmış gibi oluyor..ama Rabbim ,mdadıma yetişiyor..elhamdulillah..esra kardeşim teşekkür ederim..selam ve dua ile..
DUALARINI ALLAH KABUL ETSIN
amiinn..hepimizin..
Hos geldin ruveyde kardesim ne guzel ifade etmissin ic dunyani ALLAH buyuktur RABBIM gonlunu feraha cikarsin tez zamanda INSAALLAH,
HASBIN ALLAHU VE NIMEL VEKIL HASBIN ALLAHU VENIMEL MEVLA
HASBIN ALLAHU VE NIMEL VEKIL HASBIN ALLAHU VENIMEL MEVLA
HASBIN ALLAHU VE NIMEL VEKIL HASBIN ALLAHU VENIMEL MEVLA18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ismetemine kardeşim..çok muhtacım duaya..eksik etmeyin lütfen..
HOŞGELDİN DUA DOSTUM; BURASI ÖYLE BİR YERKİ KENDİ SIKINTINI UNUTUP BAŞKASI İÇİN DUA ETMEYE BAŞLIYORSUN VE BAŞKALARININDA SENİN İÇİN ETTİĞİ DUALAR İLE BİR BAKMIŞSIN HUZUR BULMUŞSUN NİCE DERTLİ, NİCE HASTALAR VAR BURADA HERKESİN SIĞINDIĞI TEKS ŞEY RABBİMİZİN VARLIĞI. BİZİ ASLA UNUTMADIĞI, NE YAPARSAK YAPALIM MERHAMETİYLE, MAĞFİRETİYLE ONA YÖNELDİĞİMİZDE GERİ ÇEVİRMEDİĞİ ELHAMDULİLLAH
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM.18 yıl önce gönderildi # -
ve aleyküm selam rüveyda, hoşgeldin ;))
Rabbim duları kabul edilen kullarından eylesin18 yıl önce gönderildi # -
zeynep ve oynakar kardeşlerim Allah razı olsun..lütfen sıkıntımı gidermesi için dulkarınızı eksik etmeyin.. dua ve muhabbetle..
AleykümSelam kardeşim. Mevlam yar ve yardımcın olsun. 3 İhlas 1Fatiha okuyorum hayırlı dileklerine vesile buyurur İnşAllah Yüce Rabbim. Amin.
Selam ve dualarımla.18 yıl önce gönderildi # -
Ve Aleyküm Selam,
Hoşgeldin Rüveyda,
3 Ayet-el Kürsi gönderiyorum ...Rabbim gönlündekileri hayırla sunsun sana.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
turkan ve sara kardeşlerim Rabbim sizinde gönlünüzdekileri en hayır zaman ve mekanda nasip eylesin..baki muhabbetle..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.