ARKADAŞLAR BEN ARAPÇA BİLMİYORUM 40 YASİN OKUCAM FAKAT YENİ TÜRKÇEDEN OKUCAM ALLAH KABUL EDER DEĞİLMİ........BİRDE 40 TANEMİ OKUNUYOR 41 TANEMİ
ARKADAŞLAR BEN ARAPÇA BİLMİYORUM
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
haziran cım benim bildiğim 41 bu ilk
2,cisi rabbim tabiki kabul eder niyetin önemli düzgün bir niyetle okursan rabbim neden kabul etmesin rabbimin dualarını kabul eylediği kullardan olasın kardeşim amin..16 yıl önce gönderildi # -
canım allah kabul etsın ıns eder neden etmesın kı 41 tane okuyosun
16 yıl önce gönderildi # -
sağolun arkadaşlar kaç günde bitirmem gerekiyor çabuk okuyamam çünkü
Niyet önemli,Yaradana ne kadar yakın olduğun önemli, kalpten yakarman önemli yoksa sayılara takılmak çok önemli değil bence..
Ama bir kararı olsun diye 41 adet okuyabilirsin..
Arapça okumak en makbulu. Çünkü bazı arapça kelimelerin harflerin türkçe karşılığ yok..
yani türkçeye çevrilmesi demek en yakın manaya çevrilmesi demek oluyor..ama bilmiyorsan öyle de okuyabilirsin bence.
ALLAH KABUL ETSİN.
günü yok sanırım:)
amin sağolun arkadaşlar
YA DOSTLAR YİNEDE BEN YANİ KARARIZLIKTA KALIYORUM ARAPÇA VE TÜRKÇEYE CEVRİLİS LATİNCE ANLAMLAR FERKLILIK YAPIYORMUS OKURKEN YİNEDE RABBİM KABUL BUYURSUN...BİLİYORMUSUNUZ ERDEMLİ BİR ZAT İLE TELEFON GÖRÜSMESİNDE BULUNDUM VE SIKINTILARIM İÇİN YASİN-İ SERİFİ ÖNERDİ AMA ARAPÇA BİLMİYORUM LATİNCE OKUSAM DEDİĞİMDE ANLAM FARKLILIĞI ÜZERİNDE DURDU VE O ZAMAN GÜNDE BİR TESBİH FATİHA OKU DEDİ VE OKUNAN FATİHALAR ARDINDAN YAPILAN DUALAR ÇEVRİLMEZMİS DOSTALARIM BİLGİLERİNİZE.....SELAM VE DUA İLE ALLAHA EMANET OLUN.
bende bilmiyorum kardesim ama RABBIME siginiyorum o ONA okudugumu biliyor ve RABBIM eksiklerimi bagisla deyip yuzumu ona cevirip okuyorum ALLAH kabul eder umuyorum ama senin dedigini de yapicam nuryuzlum selamlar
hele ben arkadaslar benim yaticak yerim yok. allahim affetsin beni. ben ögrendim okuyordum kurani ve biraz ara verince unuttum. tekrar bastan baslamam lazim. degerini bilemedim cok pismanim cook.
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.