geçen istihareyle ilgili yorumunu okudum istiharen güsel çıkmış sanırım ama sonuç olumsuz anladığım kadarıyla istiharede görülen olmadı yane demi beni bilgilendirimisin kaç gece yatmıştı arkadaşın merakımı maruz gör bnde bi yakınımı istihereye yatırdım ve sonuç olumsuz ogünden sonra başladım rabbime hayırsızı hayra döndür aradaki engeli kaldır die
ftm bi bakarmısınnnnnn....
(4 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım evet aynen oyle oldu ıstıhare cok guzel cıktı ama sonucda ayrıldık olud ama daha oncdende gorustugum kısılerden yattı kısıler kotu cıkmıstı sonraaa bazen bırakmak gerek zaman sabır sabır sabır eftalı 7 gun derler ama canım 3 gun de gordugun ruyada onemlı ama unutma ıstıhareyı ıstısare bozarr unutma kotu cıktı ama yatanın pıskolajoısı hersey onemlı ne bılıyım zor ısler bıze dusen gene sabır bu arada kendıne pay ckarma kotu cıktı bneımkıde ıyı olabılır olur belkı gaybı hakkıyla allah bılır bak ne guzel dualarında yakalamıssın hayra dondurrr hayra donmesı demek senın ıcın yenı bırıyse kabul ettın mı canım kardesımmm bı dusun takılıdgın ıbrsey varsa sor lutfen benım turkcem bıraz bozuk yazdıklarımı pek anlamıyo arkadalar gene anlatırım elımın yettıgı dılımın dondugu kadar merak etme sen olurmu canım
18 yıl önce gönderildi # -
tmm tşk.ederim arkadaşım çok saol dua ile kal
18 yıl önce gönderildi # -
amın yardım edebıldıysemm ama canım ıstıharenın matematık gıbı sonu yokkı 1+1=2 dıyee sımdı senın ıcın hayır degıldır sonra olur belkı beklemem gerekeır onun senın ıcın hayrı olma vaktı vardır yada senın ıcın gercekten hayrı degıldır ne bılıyım aslında saglam hocalardan ders almamız gerek ıns gercegı bulaen ve gorenlerden olururz
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.