canim hazirancim gecen 17 subat benim icin önemli diyordun.
ne oldu aradin mi sevdigini.
ben cok merak etmistin gecen cuma günü msj attiginde göksele.. ne oldu canim? istediklerim geceklesti mi?
dualarim seninle canim kardesim..... :)
canim hazirancim gecen 17 subat benim icin önemli diyordun.
ne oldu aradin mi sevdigini.
ben cok merak etmistin gecen cuma günü msj attiginde göksele.. ne oldu canim? istediklerim geceklesti mi?
dualarim seninle canim kardesim..... :)
Kul çevirse de bizden yüzünü
Sen bizi bırakmazsın
Sen küsmezsin bize Rabbim
Ben şimdi senden dileniyorum rabbim
Affet bizi
Ve bizi Affettiği için affedilenlerden de eyle
Amin amin amin
gamzem galıba kotu sonucu var dedı ısm var dedı bızede bırsey soylemedııı bılmıyroum valla tam ne oldugunu
AMİN ZEZ AMİNNN...EN BÜYÜK KAPIYA YÖNELELİM ....
bize kötü bile gelse sonradan anlıyoruz işin derinliğini
şimdi kötü bile gelse tez zamanda mucize kapıları açılsın inşallah amin
amın ıns goruuruz tez vakkteee mervem nasılsn gorusemıyoruz :))
tatilim evdeyim canım dualar geliyor birazdan =)
bembeyazlıkla tüm pozitif enerjimi yüklendim =)
şükür Mevlaya iyiyim daha güzel günler gösterir inşallah
dualardan nasiplen geliyor az sonra ;)
alllah razııı olsun guzel gonullu mervem sımdı ıkındıye gıtcemm adınla dua edıcem bendee sana kocaman buketlerle dualar gonderıcemm ıns hersey gonlunce olur guzel gonulu dostummmm tabı tum dua dostlarım ıdyorum mereka etmeyın
Allah razı olsun güzel yüreklim dualarında olmak çok güzel gerçekten
iyiki varsınız =) Rabbim eksikliğinizi göstermesin amin
umarim haziran kardesimizin ve hepimizin rabbim tüm sorunlarini giderir ve muradlarimizi gerceklestirir...
merve kardesim buarada allah razi olsun bize gönderecegin dualar icin :)
arkadaşlar beni düşündüğünüz için teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun ama bir sonuç yok güzel haberlerim olsa yazmazmıyım canlarım ama sizin dualarınızlan ayakta duruyorum canlarım benim......merve duaların için sağol canım sizde benim dualarımdasınız allah güzel haberlerimizi yazmak kısmet etsin.....çok kötü de değiliz iyide değiliz arkadaşlarım bilmiyorum neler olucak bizim hep zaten her barıştığımızda başımız oluyor sonumuz gelmiyor vardır bir kısmet hayırlısı allah daha kötü acılar yaşatmasın bizlere
sevindim mi üzüldüm mü bilmiyorum bu habere hazirancim... ama bence yinede neutral ne isi nede kötü.bence sükür et ki kötü cikmadi degil mi:)
hadi bakalim hayirlisi olsun - dualarim seninle canim benim...
evet canım benim allaha şükür ediyorum en önemlisi haber aldım buda yeter şuan sizlerin sayesinde yüreklendim aradım ya zaten bundan sonra neler olur bilimiyorum senin nasıl gidiyor okuyomusun dualarını msn gir arada canım dua veririm
amın hazıran cnaım farkında mısın once merve duruldu sonra ben galba sıra sana gelıyooo goruyo musun dılın soyledıgını gonul kabul etmeye basladı galıba ne dersın bı sızı kalcak ama amın ol dogruyu bulunca oda gececek cnaım guzel kardesımm ılerde ıns uzuldugumuzze uzulucezz ıns
yemin ederim ki bende içimden geçirdim haziran da bizim gibi tevekküle başladı diye =)
Rabbim içimizi biliyorr
güzel günler yakın haziran biz inandık sen de inan
=)
evet canım allaha bıraktım allah bilir sabır edicem olur veya olmaz tabiki olmasından yanayım aklımdan çıkmıyor ama elden bişey gelmiyo ben yapıcağımı yaptım herkez kendinden sorumlu:(
kim yazmıştı bilmiyorum ama buraya ilk geldiğimde biri yazmıştı o bende başka bişey uyandırdı
SEN BİR ALTINSIN DÜŞÜN ... VE DEĞERİN HİÇ BİR ZAMAN GEÇMEZ ...
ALLAH'A BIRAKMAK EN GÜZELİ
BIRAK ONA HAVALAE ET İÇİN DAHA HUZURLU OLUYOR
KAYBEDENLER ÜZÜLSÜN CANIM :)
sağol canım mervecim herzaman zaten her işimizi allaha bırakmazmıyız allah bilir diye bu dileğimde de öyle dedim ama içimden hep bişşşşşşey hayır o olucak diyordum içimden çıkmıyodum ama şuan biraz daha rahatım sizin dualarınız sayesinde çok şükür......biliyomusunuz kızlar sevildiğini bilipte unutulmadığını bilipte birleşememek çok kötü hiç birşey düşünemiyorum artık biliyomusunuz elim kolum bağlı tarifi yok ama ben herşeyi allaha bıraktım dualarımı okucam ve sonrada oturup beklicem bakalım neler olucak
ah ah cok kötü birsey hazirancim bilmez miyim... insan artik caresizlikten delirecek gibi oluyor. ama ya sabir diyip beklemeliyiz baska caremiz malesef yok :(
gamzecim canım kardeşim biz seninlen msn konuşmuştuk dimi ya ben karıştırıyormuyum ya kusura bakma kafam çok dağınık
yok msn´in yok bende konusmadik seninle canim benim
tamam canım ben başka biriylen karıştırdım dua vermiştim o arkadaşa okudumu diye merak ettim onun için sordum canım kusura bakma
sorun degil canim :=)
haziran kadeim allah hayırlısını versin 10 yunus peyganber duası 15 ya vedud 15 besmele hediyemdir.allh hayırlısın versin inşallah hpimize iyi haberlerini alırız inşallah amiiiiiiiiin=)
aklıma ne geldi arkadaslar ne kadar dogru olur bilmiyorum ama hazırana bi sekilde yardım edelim olmasa cocukla biz konusalım tabıkı sizinde mantınıza yatarsa birlikte onun için biseyler yapabiliriz aslında ne dersınız onun da yuregi acımasa yardım istemez içim acıyor cokda kuçuk
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
çok sağol türkügözlüm bu duanın anlamı çok güzel okuduğumda hep duygulanırım başka yerlere götürür bu dua beni okuduğun için sağol sizlerin sayesinde herşey yoluna giricek inşallah
Haziran sen barıstın mı?
haziran nerdesin?? durumun nasil??
hayır barışmadık aksine herşey bitti........burdayım abi allah şükür nasıl olabilirim(
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.