uzulme.. daha iyi gunler gorursun insallah.. Allah yardimcin olsun..
***HAZIRAN kardesime***gamze19
(49 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin inşallah başka söylicek bişey bulamıyorum teşekkür ederim içim yanıyor çünkü hiçbir umut kalmadı en azından ufacıkta olsa umut vardı ama o da yok artık allah biliyor bakalım.....allahtan arayıp özür dilemesini istiyorum çünkü son yazdığı çok koydu hiçbir zaman bana öyle bişey yazmamıştı hatasını mutlaka anlamıştır farkındayım oda belki pişman olmuştur ama nuh der peygamber demez ama ben genede onun hakkında kötü düşünemiyorum herşeye rağmen.......bilidiğiniz tavsiye ediceğiniz başka dualar varmı
18 yıl önce gönderildi # -
cok uzuldum hazirancigim allah sabir versin dualarini birakma
HAZİRAN KARDEŞİM ÜZÜLME NOLUR SEN ÜZÜLÜNCE YANINDAKİ MELEKLERDE ÜZÜLÜYOR GÜZELİM...
SEN HİÇ ÜMİDİNİ KESME VE RABBİMDEN HAYIRLISINI İSTE SEN BENİM HER DAİM İSMİNLE DUAMDASIN SAKIN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA AMA ÜZME MELEKLERİNİ RABBİM HER DAİM YANINDA DUALARINDA OLSUN GÜZEL KARDEŞİM SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
sağol canım bende seni bekliyordum ayetel kürsüyü sen okudum demiştin dileğim oldu değilmi bende 6 sene önce okumuştum kabul oldu dileğim ama şuan daha okumadım nasıl okuduğunu açıklarmısın bana canım
allah razı olsun ablacım sizin dualarınızlan ayaktayım zaten bunu biliyorum elde değil gözümün yaşı dinmiyor ki ismimlen dua ettiğin için senin dualarımda olduğumu bilmek çok güzel ablacım sağol......senden bişey isteyebilirmiyim?onun isminide söylersen daha çok mutlu edersin beni abla lütfen onun eşim olmasını istiyorum 2 cihanda da ama diyorum ufacık bile umut kalmadı sonra diyorum allahtan ümit kesilmez çıkmazdayım allah daha kötü acılar yaşatmasın hiç kimseya amin duaların kabul olsun ablam sağol
İSMİ NE ABLAM?
kızlar su 170 tane ayetel kursı nasıl okutyıoruz banada soyermısınız
göksel benim pınar ablacım inanıyorum senin okuduğun kabul olucak ablacım sen beni anladın çünkü dimi nasıl dua etmeni istediğimi
canım arkadaşım ben şöyle okumuştum 170 tane ayetel kürsü bukadar ama sanırım sevde arkadaşımız daha iyi biliyor bende onu bekliyorum
ANLADIM GÜZELİM SEN MERAK ETME GÖNLÜNÜ FERAH TUT GÖKSEL-PINAR
tamam abla sağol allah razı olsun senden ve herkezden sizin dualarınız bana umut verdi akşam hiç umudum kalmamıştı inanıyorum abla herşey güzel olucak banada tavsiye edebileceğin duan varsa sevinirim ablacım durumumu biliyosun işte onun için dua
BEN YARIN SANA ÇOK ÖZEL DUALAR GETİRİCEM OKURSUN TAMAMMI EVDE DEĞİLİM İŞ YERİMDEYİM ŞU AN YARIN YAZARIM OKURSUN CANIM BENİM ÜZÜLME AMA VE ÜMİDİNİ DUALARINI KESME SAKIN:)ALLAHIMA EMANET OL
tamam abla dualarını mutlaka bekliyorum benim adıma başlık atarsın bulmam daha rahat olur allah ne muradın varsa versin inşallah amin üzülmicem tamam sende allaha emanet olasın
handanemru bu dualari bende okuya bilir miyim? malum bende sevdigimden ayriyim:(
hazirancim buarada sen nasilsin canim benim?
allah şükür sizler sayesinde iyi olmaya çalışıyorum sen iyimisin kardeşim.......bence okuyabilirsin canım yarın yazıcak abla orada buluşuruz okuruz:)
bende nasilim bilmiyorum iste...hayat bize sormuyor devam ediyor öyle iste... bu dualar sevdigin ile barismak icin mi? ne icin ki tam olarak?
bende tam olarak bilmiyorum güzelim çok özel dualar dedi abla yarın bakarız sende mutlaka girip bakarsın
oldu canim merakla bekliyorum :)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.