s.a sana yapılan duaları gorunce cok hosuma gıdıyo allah razı olsun ne guzel bı gonlun var yuznu gormesemde emınım yeregının guzellıgı yuzune yansımıstırrr bende sende ozel dua ıstıyrum allah razı olsunnn benıde eklermısın dua lıstene lutfennnn sende keramet oldugunu dusundugum ıcın degıl o kadar guzel dualar yapıysun kı o dualarda bende olmak ıstıyrum bazen yuregınden kapanlar benımde yuregımı costuruyoo ıns ıns rabbım ızınyle hersey cok guzel olcak ama bazen basa gelenlere sabrımızı yetıremıyoruz ama sızın gıbı guzel dostlarla sabrı baska kapılarda buluyoruz allaah razı olsun rabbımde senınde gonlune gore versııınnn amın
__zez___ bende senle tanımak ıstıyroum_ftm
(11 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Fatmacim güzel kardesim burda olan tüm yürekler zaten tanisik durumda...yüzlerimizi görmek zaten mümkün olmayacak . gerek bile yok...burda ruhlar ,gönüller tanisti...ne güzel dualar tasiyor Rabbimizin melekleri ..onlar bizleri görüyor ..onlar birbirimizi görüyor ....yüreklerimizin safligini ve dostlugumuzun gerceklini biliyor Büyük Rabbim....
Hep dualarimda Rabbime dua kardeslerimide ...dua kerdeslerimede ...Rabbim onlarin derdinede ,diye bazen isim isim bazen genel olarak dualar ediyorum....Fatma kardesim burda birliktelikten kocaman bir yürek oluyoruz sesimiz yükseliyor ,melekler bizle meskul oluyor..Rabbim cok sevremis kendisiyle ve ilmiyle meskul olunmasini bizde kocaman bir dua dairesi yaptik etrafina toplandik..Melekleri iletiyor meskuliyetimizi ve birlikteligimizi ...dualarimiz büyüyor,yüreklerimiz büyüyor...Rabbim hepimizden razi olsun.Dualarimdasin kardesim.Dualarainda olmak dilegi ile.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
dılı guzel sozu guzel kendı guzel dua dostum benden buyuk musun bılmıyorum ama hemen cvp verdıgın ıcın ayrıca teserkur ederım o kadar guzel dualar edıyosun ve cok guzl yumusak bı uslubun var senın dualrını ınan zevle dınlıyorum bakalarına arada ımrenmıyorum desem yalan olur allah razı olsun rabbımde senı her zaman gorup korusun ınsss
18 yıl önce gönderildi # -
Aaa zerrinim görmek mümkün olmuycak olmazz valla kızarım benim nikah nooldu :) şaka içimin parçası,görmüşken bi hediye meleklere verdim kanatlarının altına aldılar derin nefes aldıgında yanındadır demek
HIZIR ALEYHİSSELAM’IN OKUDUĞU VİRD
Bismillahirrahmanirrahiym* La ilahe illellahül hayyül kayyum* La ilahe illellahül bakıd deymum* La ilahe illellahü vahdehu la şerike leh* La ilahe illellahül evvelül ahir* La ilahe illellahüz zahirul batın* La ilahe illellahül azizül cebbar* La ilahe illellahül hakimül ğaffar* La ilahe illellahüs semiy’ul basiyr* La ilahe illellahül latiyfül habir* La ilahe illellahül ğafuruş şekur* La ilahe illellahül vehhabül kadir* La ilahe illellahül halimül alim* La ilahe illellahül cevadül kerim* La ilahe illellahül berrur rahiym* La ilahe illellahül azizül hakiym* La ilahe illellahül hafidur rafiu* La ilahe illellahül hafiyzul muğniy* La ilahe illellahül kerimül mu’tıy* La ilahe illellahül kaimüz zekiyy* La ilahe illellahül aliyyül behiyy* La ilahe illellahüş şehidür rakıyb* La ilahe illellahül karibül mucib* La ilahe illellahül fettahul aliym* La ilahe illellahül vekiylür razzak* La ilahe illellahül mütekebbirul halık* La ilahe illellahül evvelü min aded* La ilahe illellahül bakıy bi ğayrı meded* La ilahe illellahül vedudül meciyd* La ilahe illellahül mübdiül müiyd* La ilahe illellahül fe’alü lima yürid* La ilahe illellahül melikül varis* La ilahe illellahül bakıl bais* La ilahe illellahül bariul musavvir* La ilahe illellahül latiyful müdebbir* La ilahe illellahüs seyyidüd deyyan* La ilahe illellahül hannanül mennan* La ilahe illellahü zül fadli vel ıhsan* La ilahe illellahül hadil kaviyy* La ilahe illellahü zül ahdil vefiyy* La ilahe illellahül hakkul mübin* La ilahe illellahüt tevvabül müiyn* La ilahe illellahül kebiru zül in’amı vel ıhsani vel celal* La ilahe illellahü zül kerami vel ifdal* La ilahe illellahül ferdüs samed* La ilahe illellahül leyse lehu sahibeten ve la veleda* La ilahe illellahül basitul bediy’u* La ilahe illellahü zül hisabis seriy’ı* La ilahe illellahül vasiu zül ihsan* La ilahe illellahüs selamül mü’min* La ilahe illellahül kefiylül müheymin* La ilahe illallahül hakimül kerim* La ilahe illellahü rabbüs semavati vel erdı ve rabbül arşil azıym* Ve sallellahü ala seyyidina ve nebiyyina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeıyn* Bi rahmetike ya erhamer rahımiyn*Sırları: 1- Bu virde devam edenlerin Allah’ın izni ile zihni gücü ve anlayış kabiliyetleri artar.
2- Okumaya devam edenler Allahü Teala’nın birçok lütfuna nail olur.
3- Bu virde Allah Teala’nın bir çok ism-i şerifleri mevcuttur.Okuyanlar Allah Teala’nın tecellilerine mahzar olurlar.(M.Ahzab, Şazeli, 476)
4- Okuyanlar her muradlarına bi iznillah nail olurlar.Tecrübe olunmuştur.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun Derinim bu gün dua günü yaptim kendime Rabbim imkan verdi ..Seninde dualarini okuyacagim ,elif icin hepimiz icin dualar edecegim bu virdi okudum simdi Rabbim nasip etsin bol bol okumayi faydasini görelim insallah.Bu arada nikahinizi unutmadim ...ölsemde sen bir Fatiha okur beni davet edersin ben de Rabbimin melekleri tarafindan nerde olursam olayim (cennet-cehennem bilinmez) nikaha bakarim en azindan yani nikahta yaninizdayim cankardesim:-))
Fatmacim yürekler karsilikli akar....Aynen Rab sevgisi gibi....insan sevdikce yaklasir birbirine ,sevdikce yaklasir Rabbine....Rabbim senden ve sevdiklerinden razi olsun...Rabbim seni cok sevsin.Amin.
aa içimin parçası zerrinim cankardeşim Rabbim sendende ebedi razı olsun Rabbim aşkıyla doldursun içimizi sevdiklerimizle uzun uzun uzun ömürler nasip etsin hepimize,elifim melegim anneleri çok sever burda olsaydı annecigine bol dua gönderirdi bugün boş geçmiyelim annemizi iletirsin canım kardeşim,anneciginin hedefine ulaşmasına inşallah bi nebze faydamız olur
İNSİN CİNNİN TESBİHİNE BEDEL SALAVAT-I CEVHERETİL KEMAL
Bismillahirrahmanirrahiym* Allahümme salli ve sellim ala aynir rahmetir rabbaniyyeti vel yakutetil mütehakkıkatil haitati bi merkezil fühumi vel meani ve nuril ekvanil mütekevvinetil ademiyyi sahıbil hakkır rabbaniyyil berkıl estai bi müznil eryahıl malieti li külli mütearridın minel bühuri vel evani ve nurikel lamiıllezi mele’te bihi kevnekel haitı bi emkinetil mekani* Allahümme salli ve sellim ala aynil hakkılleti tetecella minha uruşül hakaikı aynil mearifil akvemi sıratıket tammil eskam* Allahümme salli ve sellim ala tal’atil hakkı bil hakkıl kenzil a’zami ifadatike minke ileyke ihatatin nuril mutalsemi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve salaten tüarrifüna biha iyyah*Manası: Ey Allah’ım! Nazargahın olan rahmet pınarı,sonsuz kudretinle tahakkuk eden yakut ve inci tanesi, mana ilimlerinin mübarek Zat-ı Ahmediyyesi’nde neşet eden göz kamaştırıcı nur, Yüce Allah’ın ayan beyan apaçık mucizesi,yağmur tanelerini taşıyan rahmet bulutları arasında çakan şimşekler misali, zamanın ve de denizlerin engelleyemediği bütün mekanları kuşatan, kainatı aydınlatan Muhammed Mustafa’ya salat ü selam et,mübarek eyle Allah’ım!
Ey Allahım! Marifetlerin tecelligahı ve kaynağı,hakkın hakikatin görünen gözü, hakiki saltanatın onun marifetiyle ancak tecelli ettiği,edeceği marifetlerin menbaı,Sırat-ı Müstakim’de sebat etme sonucu zirveye taht kuran, o en berrak, pak ve temiz ruh u pak-i Muhammed(s.a.v.)’e salat ü selam olsun.
Ey Allahım! Hak ve hakikatin apaçık yüzü; senin sonsuz kudret ve celalinle en güzel ahlak-ı hamideye sahip olan, tükenmek bilmeyen hazinenin mümessili,gizli aşikar nur timsali Muhammed Mustafa’ya, al ve ashabına salat ü selam eyle ki, bu selam ile o müstesna insanı tanıyabilelim,onun yolunda yaşıyabilelim.Amin...Sırları: Bu salavatın fazileti Ahmed-i Ticani Hazretleri tarafından şöyle açıklanmıştır:
1.Bu salavatın bir defa okunması bütün mahlukatın üç defa okuduğu tesbihe bedeldir.
2.Bu salavat bir mecliste yedi defa okunursa, o meclise Resulü Ekrem (s.a.v.)’in ve dört halifesinin ruhaniyetleri teşrif buyuruyorlar.
3.Bu salavatı günde yedi defadan fazla okuyan, Efendimiz Aleyhisselam’ın özel sevgisine mazhar olur.Veliler ordusuna karışmadan ahirete göçmez.
4.Kim yatarken abdestli olarak yedişer defa okumaya devam ederse, Resulü Ekrem(s.a.v.)’i rüyada görür.
5.Her kim on iki defa okuyup Resulü Ekrem’in ruh-u şeriflerine hediye ederse,kabrini ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur.(Cevahirul Meani,2/261)18 yıl önce gönderildi # -
Rabbi inni lime enzelte ileyhi min hayrin fakiru ...
zez bunu senden öğrendim hep söylüyorum
Rabbim her söylediğimde sana kat kat mükafatlar versin amiiiiinderin başkalarına dua etmenin daha mutlu ettiğini de senden öğrendim
her dua edişimde de Mevlam sana mucizelerini sunsuntüm dostlara ayrı ayrı ...
Mervem içimin parçası kartanem seni ansızın bulduk çaresizlikle kuru bi agacın su beklemesi gibi işte nurlardan akan ırmaklarla geldik yanına kana kana iç diye yeşer diye elmas gibi işlendin artık o büyük yapraklarının altında aşıklar sana yaslanıp gölgenden şevkatinden yararlanıcak Rabbim o güzel yüregine merhametiyle dokunsun kalbini nurlandırsın canım kardeşim mervem duadaşım..
işlemesini bilen güzel işler abicim
siz içime işleyerek işlediniz beni eğer gerçekten bi işlenmişlik varsa
şükürler olsun ki hep Rabbimin adıyla büyüdüm benama dedim ya mucize.net mucizelerinle geldi bana
inanıyorum ki daha güzel mucizelerim olacak sizlerin dualarıyla18 yıl önce gönderildi # -
hepinizden RABBİM razı olsun ne güzel dualar ogreniyorum sizlerden RABBİM yolunuzu acık nurlu kılsın dualarınızı kabul etsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.