canim kardeslerim.allahin izniyle insallah yarin tekrar norwec konsoloslugunu aricaz. en son aradigimizda sali tekrar arayin kesin cevap veririz dediler. kalbim yerinden cikacak heyecandan. insallah hayirli haberi yarin aliriz.insallah vize onaylandi derlerde bende kocama kavusurum, dua edin bana kardeslerim. sizi cok seven kardesiniz seda. (adim kamile)allah sizden razi ve memnun olsun. dualarinizi kabul etsin
YARIN BENIM ICIN BUYUK GUN KARDESLERIM!!! seda
(28 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcın olsun ıns guzel haberlerını alırsın bızıde haberdar edersın merakla belkıycez dualırm senınle kamıle canım boyle durumlarda zamanda gecmez sımıd dımı :) ne dyım rabbım hayır kapılarını sonuna kadar acsın sana tez vaktte
18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha
3 ihlas
1 naz
1 felak
1 ayet-el kürsi okudum senin icin canim ins. diledigin cvpi alirsin :)18 yıl önce gönderildi # -
kocan ordaysa alirsin.. vizeyi..vermek zorundalar
ALLAH kavuştursun seni ve tüm sevenleri inşallah.Aminnn
allah razi olsun kardeslerim. ftm dedigin gibi vakit hic gecmiyo. ama inan kalbim yerinden cikcak gibi. insallah allahin izniyle hayirli haberi alirim ve siz canim dostlarimla paylasirim. allaha emanet olun.
HAYIRLISIYLA İNŞALLAH KAVUŞURSUN EŞİNE KARDEŞİM
insallah hayırlısıyla kavusursun ama artık göçmenligi kaldiriyor norveç 100 bin isci alacık turkiyeden yakında gidersin kardes
Rabbim insallah hakkinizda hayirlisiyla herseyi en güzel sekilde verecektir...Rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim.Amin.
insallah hayırlısıyla kavusursun ama artık göçmenligi kaldiriyor norveç 100 bin isci alacık turkiyeden yakında gidersin kardes
Kurban oldugum güzel Rabbim kardeşimizin işlerini rast getir olmazlarını oldur çözülmez dügümlerini çöz çözki muradına ersin yüzü gülsün Yarabbim amin amin amin..
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede in’amillahi ve ifdalih*
Fazileti: Seyyid Ahmed Savi Hazretleri buyuruyor: “Bu salavat-ı şerife mü’min bir kul için dünya ve ahirette rızık kapılarının açılmasına bir vesiledir.Bu o kadar faziletli bir salavat-ı şerifedir ki, sevabını melekler yazmakla bitiremezler.”18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.
canım inşallah güzel haberlerini alırız allah yardımcınız olsun
allah hepinizden binlerce kez razi olsun kardeslerim
kamile kardeşime benden
1 yasin
1 vakıa
1 mülk
1 kenz-ül arş
iyi haberler verirsin inşallah kamile cim rabbim en kısa zamanda eşine kavuşmayı nasip etsin amin..18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun canim ablam
100 tan vadud çektim hediyemdir kardşim allah kavuştursun.sevdigine amiiiiiin
ALLAH kavustursun 100 HASBIN ALLAHI VENIMEL VEKIL cekicem birazdan ALLAH yardimcin olsun
kamile kardeşim allah seni kocana hayırlısıyla kavuştursun. amin.
allah sizden razi olsun canim kardeslerim
can dostlarim nerdesiniz?
3 İHLAS 3 FATİHA GÖNDERİYORUM SANA İNŞALLAH İŞİN ÇÖZÜMLENİR. AMİN.
Burdayız,burdayız.
3 Ayet-el Kürsi okuyorum sana.Rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim..ya erhamer rahimin..bu duayı üç kere oku..eğer mülakat olacaksada yada sınav olacaksa YA MUKADDİM bunu 184 defa söle bu allahın isimlerinden öne alan demek...selametle...
allah razi olsun fettan kardesim. selametle kal
inşaalh istediğni gibi olur herşey
ALLAH HER ŞEYİN EN HAYRILISINI VERSİN.İNŞALLAH KAVUŞURSUN...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.