ALLAHIM İMTİHANIMM NE KADAR AĞIR GEÇİYOR YARABBİM SENİN LUTFUNDA HOŞ KAHRINDA
İNŞALLAH İSYAN ETMEDEN ŞÜKREDERK SABREDEREK İMTİHANININDAN GEÇMEYİ VE SONUNDA KAZANANDAN OLMAYI NASİP ET .
AMİNN BİNLERCE KEZ AMİN.
HATİCEE....,,!!!!!!!
(5 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin güzel kardeşim imtihanında rabbim sana bol sabırlar nasip etsin alnının akıyla inşallah tertemiz çıkarsın bu imtihanından akşam senin içinde kuran okucam rabbim kabul eylesin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK SAĞOL DUA DOSTUM.BİRAZ DURUMUMDAN BAHSEDEYİM .BURADA ESKİ OLANLAR BİLİRLER RESMİ NİKAHLA EWLİYİM VE 2 ÇOCUĞUM VAR.EŞİMLE ARAMIZDA BAŞKA Bİ KADIN VAR .YAZARKEN BİLE TİTRİYORUM .HEM MADDİ HEM MANEVİ ZARAR İÇERSİNDEYİMM. SIRF BU YÜZDEN SAĞLIĞIMI BİLE KAYBETTİM.
ALLAHTAN İSTEĞİM EN KISA ZAMANDA ARAMIZDAKİ O KADINDAN EBEDİYYEN KURTULMAK.
İNŞALLAH İÇİNİZDEKİ Bİ DUA DOSTUMUN OKUYUP AMİN DEMESİYLE SELAMETE ÇIKARIMM.
ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim en zor imtihan kişinin sevdiğiyle imtihan edilmesi sanırım rabbim yardımcın olsun ben inanıyorum eşinizin eninde sonunda doğruyu bulup yanlış yolu terk edeceğine üstelik 2 tanede meleğiniz var rabbim sizi melklerinize meleklerinizi size eşinizi ailesine bağışlasın döndürsün inşallah çok okucam kardeşim içini ferah tut sabret rabbim sizi melekleriyle müjdeleyecektir inşallah amin..allahıma emanet olun.. amin..
18 yıl önce gönderildi # -
CANIMMMMMMMMM ALLAHIM BUYUKTUR KALBI HAINLERE FIRSAT VERDIRMEZ INS YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ RABBIM ESINE SEVGISINI IKI CIHANA YAYSIN DA SANA YONELTSIN INSALLAH ARANIZDA KI O KADINI DA ISLAH ETSIN ESININ KALBINDEN CIKARSIN SEN KALBINI FERAH TUT GONUL AGRISI COK ACITIR BILIRIM SABRIN SELAMET OLUR INS AMINNNN LEMAN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.