SIZLERDEN GECEN HAFTALARDA DUA ISTEMISTIM BILIYORSUNUZ ZOR DURUMDAYIM COK ZOR DURUMDAYIM AILEM ICIN YETIM KARDESLERIM ICIN DUA ISTEMISTIM O ZOR DURUMA BIRDE ANNEMIN RAHATSIZLIGI EKLENDI DAYANAMIYORUM BAZEN CIKAR CIKIS YOKMU ALLAH IM DIYORUM SUREKLI DENENIYORUM DOSTLARIM COK AGIR ANNEME BISEY OLMASIN 2 KARDESIM VAR IKISIDE KUCUK BABAMI 3 4 YIL ONCE KAYBETTIK KORKUYORUM BU SIKINTIYA DAYANANAMAMKTAN KORKUYORUM SIFA DILIYORUM ALLAH IMDAN ACIL SIFA TUM BEN GIBI HEM ZOR DURUMDA HEMDE HASTALIK OLAN DIN KARDESLERIM ICIN NE YAPICAGIMI SASIRDIM HEM AILENIN BABASI KONUMUNDAYIM HEM ANLAYISSIZ INSANLAR VICDANSIZLIKLAR ICINDEYIM HEM ONLARDAN UZAGIM SIMDIDE ANNEM HASTA IDRAR TORBASINDA KITLE GORULMUS DR HEMEN AMELIYAT DEMIS BUTUN RAHMINI FALAN ALICAKLAR ALLAH IM AFFETYSIN SANKI CEHENNEMDE YA MEDET DEYIP YURUYEN KULLAR GIBI HISSSETTIM KENDIMI DUALARINIZ EKSIK ETMEYNIN NE OLUR ALLAH RIZASI ICIN ANNEME BIZLERE SIFA OLACAK DUALARINIZI BEKLIYORUM COK CARESIZIM BURDA TEKIM TEK BASIMA SAVASIYORUM DILINI BILMEDIGIM ULKELERDEYIM CALISIP AILEME BAKMAK ICIN GELDIM IS BULAMADIM VICDANSIZ INSANLAR ICINE DUSTUM MADDI DURUMU COK IYI HARAMA BULASMIS INSANLAR VAR ETRAFIMDA BU MADDI SEYLERI DUNYA MALINI OYLE BIR KISKANIYORLARKI AKLINIZ DURUR BENIM AILEM ORDA YARI AC YARI TOK BORC ICINDE YASIYOR HANI DEMISLER YA ALLAH VICDAN VERMEMISSE ONU UYANDIRAMASSIN PEKI PEYGAMBER EFENDIMIZ DEMEDIMI KOMSUSU ACKEN TOK YATAN BIZDEN DEGILDIR BU SOZE KIMSE INANMIYOR TAKMIYOR EGER VICDAN YOKSA YOKTUR DIYE BEN BUNA INANDIM YASIYORUM CUNKU ALLAH KIMSEYI TAS KALPLI YAPMASIN SIZIN DUALARINIZA GUVENIYORUM BIZDEN ESIRGEMEYIN DUALARINIZI NE OLUR ALLAH IM ANNEMI KARDESLERIMI BANA BAGISLA ONLARIN YUZUNUN GULDUGUNU GOSTER BANA SEN HERSEYE SAHITSIN SEN HUKUM VE HIKMET VERENSIN AMIN SEN ANNEME VE TUM HASTA DIN KARDESLERIME INANAN KULLARINA SAFI ISMININ HATIRI HURMETINE SIFA NASIP OYLE KURTAR BIZI ALLAH IM AMIN
ANNEM AMELIYAT OLUCAK HERSEY USTUSTE YARDIM DIN KARDESLERIM
(41 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
5kevser 5ihlas 10Yunus Peygamberimizin duası Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram. Okudum kardeşim gönlün rahatlasın,Rabbim büyük O herşeyi Bilen ve Görendir Rahmetiyle sarıp sarmalıycak seni inşallah amin amin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNAN DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM ÇOK ÜZÜLDÜM ÇÜNKÜ ALLAH ANENE ŞİFA VERSİN HEPİNİZE SABIR VERSİN ARKADAŞIM DUALARIMDASINIZ
Şifa Allahtandır..ve herşey O'nun ol demesi iledir..Rabbimizin anneciğin için OL dediği sağlık ve afiyet olsun..acil şifalar versin..
HEPİMİZ FARKLI SEKILLERDE SINANIYORUZ.SABIR KARDESİM SABIR YA SABIR YA SABIR.SENIN VE AILEN AYETEL KURSI OKUYORUM.RABBİM YETİŞSİN İMDADINIZA İNSALLAHH
Güzel kardesim Rabbim annecigine sifa versin ..Rabbim sizleri onsuz birakmasin..ben iyilesecegine inanarak dua edecegim sizin icin insirah ve duha surelerini okuyacagim Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Amin...
Allah acil şifalar versin arkadaşım Annen için ben de Ayetel Kürsi okudum Allah tez zamanda sağlığına kavuşturur inşallah
100 Tekbir
100 Ya Safi
1 Fatiha
1 Nas
1 Felak
10 Ihlas
10 Allahümmekfini bihalalike an haramike ve agninI bifadlike ammen sivak
(yoksulluk görmez. gecim sIkIntIsI cekmez. kazancinin maasinin bereketi olur. az para ile cok ihtiyacinin görür)Allahim acil sifalar versin insallah.
RABBİMİN YAR VE YARDIMCINIZ OLMASI İÇİN DUALARIM, TEMENNİLERİM SİZLERLE. ALLAH BİR AN ÖNCE ŞİFA VERSİN.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SİZİN YARDIMCINIZ OLSUN.İNŞALLAH ALLAH HAYIRLI ŞİFALAR VERİR ANNENİZE. TEZ ZAMANDA DARLIKLARINIZDAN KURTULURSUNUZ. AMİN.
Rabbim acil şifalar versin, tez zamanda bütün sıkıntılarınızdan kurtulursunuz inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN SIZLERDEN EVDE KENDI KENDIME AGLIYORUM DUALARINIZ ICIMI FERAHLATTI HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN KORKUYORUM ZATEN YAPAYALNIZ KALDIK ANNEMDE GIDERSE BEN NE YAPARIM ICIM HEP SIKILIYOR BU BIR SINAV BILIYORUM AMA YUKUNU KALDIRMAK OYLE ZORKI BAZEN KALBIM SIZLIYOR YETER DIYE COK SAOLUN GERCEKTEN ALLAH RAZI OLSUN COK COK IHTIYACIMIZ VAR DUALARINIZA ANNEM KURANI KERIM OGRENIYOR BAYAN HAFIZ OLACAK INSALLAH INSALLAH KURANI KERIM HURMETINE ANNEME SAGLIK VERIR RABBIM VE FERAHA KAVUSTURUR BIZLERI BUTUN DUALARINIZI OKUYORUM BANA GUC VERIYOR INANIN KI ALLAH GONLUNUZDE NE VARSA HAYRA CEVIRIP VERSIN INSALLAH
ALLAH yardimciniz olsun, bu acimasiz dünyada hepimize bir pay düsüyo, ama bu dertler, bizlerin cennete çok mutlu olmasina vesile olacak
SABIR güzel kardesim, sabir INSA'ALLAH
ALLAH kalbine gönlüne huzur versin, bu huzurun sebeplerinden bir tanesi de annene gelen $ifa, RABBIM senin dertlerini hayira çevirsin INSA'ALLAH
Yasin suresini senin niyetine okuyacagim
RABBIM sana acilen ulastirsin acilarinin bir nebze dinmesine vesile olsun
amin18 yıl önce gönderildi # -
11 Ayet-el Kürsi gönderiyorum o gurbet ellere...........Rabbim seni sevdiklerine,sevdiklerinide sana bağışlasın.Anneciğine tez zamanda şifalar nasip etsin.Ya Şafi!
11 Fatiha,11 Ihlas,11 Felak;11 Nas, gönderiyorum Sifa olsun insallah,ALLAH yardimciniz olsun KARDESIM
esselemun aleykum verahmetullahi ve berketehu. İhlasla "Yâ Allah" diye bir müslüman bu isme devam etse, duası kabul olunur. Şeytanın şerrinden emin olur. Mutluluğa erişir. Duası kabul olur. Rızkı genişler ve Allah'ın izniyle şifa bulur.sevgili kardesim ALLAH insanlari aciz etmek icin dunyaya getirmedi onlari ibtila yane musibet ve sinav icin yolladi aslinda ALLAHA tevekkulumuz tam olsa bu kadar tedrgin olmayiz.ALLAH annene acil sifalar sanada guzel sabirlar ihsan etsin.amin
tabiki ruveyde demek istedigini anliyorum ben kac yildir Allah im icin sabretmeye calisiyorum cennet i kazanmak kolay degil ama bilsen neler yasadigimi Allah kimseye vermesin bazen hissediyorum secilmis gibiyim gercekten kendime degil kucuk kardeslerime acirim her zaman tesbih ediyorum Allah imin guzel isimlerini insalah Allah kabul etsin gucumun bittigini hissediyorum bazen bu kadarina hamdolsun Allah im insallah biz gibilere tez zamanda yardim etsin cok saolun din kardeslerim Allah gonlunuzdekini versin insallah dualariniz ben rahatlatiyor gecen gun basima enterasan bir olay geldi hala inanamiyorum esime cok kizmistim artik bende kotu insanlar gibi olucam dedim kizdim insanlara vicdansizliklara sonra isiklari kapatip yattim ama kafamda kuruyorum ne yaparim ne ederim artik sorumsuz ve kotu biri olucam ya guya sonra zil olmasina ragmen ve evde hic isik olmamasina ragmen kapiya vuruldu sert birsekilde hic unutmam sonra esimde uyuyordu ona seslendim kalk kapida biri var diye sonra camin perdesini araladim kolu beyaz biri yani beyaz kiyafetli biri gucum yetmedi tam bakamadim sonra esim acti cami bakti kimse yok cok agladim ozaman dedimki yalniz degilim ve Allah im beni uyardi buna hala inanamiyorum sanirim kendime yakismayacak sekilde isyan etmisim Allah im affetsin seytana uydurmasin hicbirimizi bole olaylar yasayan varmi o gun yuregim yaniyordu cok hemde acimdan caresizligimden acizligimden din kardeslerim bildiginiz o guzel dualari bekliyorum benide katin dualariniza annemi kardeslerimide katin cok fazla sitede durup dualar yazamasamda her zaman basliklari gordugumde Allah im sen yardim et onlara derim insallah su sikintilarimi atlatabilirsem daha cok olurum bu guzel sitede Allah razi olsun sizlerden tekrar
sernay kardeş alllah annenin ve küçük kardeşlerinin yardımcısı olsun anneye acil şifalar diliyorumm rabbim annenizi bizim dualarımızdan nasiplendirip şifa versiin 10a ayetel kürsi yolluyorumm rabbim yar ve yardımcınız olsun
allah yar ve yardımcın olusn cok uzuldum hayatta ne buyuk ımtıhanlar var ıns hakkıyla gecersın once rabbım annecııgne sıfa versın kardesleırne sana tez vaktııe gonlune gore versınnn yuzunuze baksınnn efendımız hurmunee :( rabbım sabrının mukafatını versın
rabbim yar ve yardımcın olsun.günahlara kefarettir gönüldeki keder inşallah yaşadıkların günahlarına kefaret olur.en emine emanetsin...
sernay canım kardeşim çektiğin sıkıntılar kolay kolay kimsenin taşıyamayacağı türden demekki sen çok güçlüsün rabbim sernay kulum bana daha çok yakınlaşsın daha çok yalvarsın diye seni sabrını sınıyor kardeşim inşallah annenin rahatsızlığına rabbimden acil şifalar versin allahıma çok şükürki rabbim devasız dert vermemiş annene umarım bu sınavının sonu olur güzel kardeşim rabbim çok merhamet etsin çok yardım etsin sana
1 yasin
1 vakıa
1 kenz-ül arş
1 esmaül hüsna
3 salaten tüncina
3salaten tefriciye
1 abdülkadir geylani efendimizn duası
1 hızır aleyhisselam virdi
2 hacet duası
yolluyorum akşam tekrar okucam sizin için rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah iyi haberlerinizi de alırız amin..18 yıl önce gönderildi # -
handan emru pinar fatma ve diger arkdaslarim Allah razi olsun cok tesekkur ederim bu sinavimin gecmesini beklemekteyim burada yazmasamda hepiniz dularimdasin Allah min sizde razi olmasi icin hepiniz
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN DİYE AKŞAM TEKRAR DUAMDASIN GÜZEL KARDEŞİM AMİN..
Allah razi olsun handanemru binkere rahmet kapilarini uzerine acsin yarin sabah ameliyata giriyor dualariniza cok ihtiyacimiz var Allah im tum hastalara bizlerede sifalar versin insallah amin
Allah (c.c.) acil şifalar versin. Amin.
Sizlere de sabır ve selamet ihsan etsin, İnşAllah. Amin.
33 Fatiha
33 Salavat
33 Ya Şafi
Anneniz ve sizin için. Mevlam yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve dualarımla18 yıl önce gönderildi # -
SAOL TURKAN ARKADASIM ARTIK YARIN YINE SABAHLARIM SANIRIM BUGUNDE SABAHA KADAR YALVARDIM ALLAH IMA ALLAH SIZLERDEN RAZI OLSUN HEPIMIZIN DUALARI KABUL OLSUN INSALLAH HZ MUHAMMET SAV EFENDIMIZI SEFFATCI KILSIN RABBIM DUALARIMIZDADA BIZE ATLATAMIYACIGIMIZ IMTIHANLARLA SINAMASIN INSALLAH BIZI DERKEN TUM MUSLUMAN KARDESLERIMI INANAN KULLARINI COK KORKUYORUM DOSTLAR BABAMI KAYBEDELI COK OLMADI ACISI HALA YUREGIMDE ANNEMI DE KAYBETTEKTEN COK KORKUYORUM KARDESLERIMIN VE BENIM ONA IHTIYACIMIZ VAR KIMSEMIZ YOKKI BASKA BASIMIZDA BUYUK OLMADAN NASIL YETISTIRIRIM ONLARI ALLAH MDAN MERHAMET DILENIYORUM ZORLU BIR AMELIYAT OLUCAK BELLIKI AMA ALLAHA GORE ZOR YOKTUR ALLAH OL DEDIGI ZAMAN OLUR BIZLERI YOKTAN VAR ETTI KALBIM SIZLIYOR YUREGIM ACIYOR DOSTLARIM ACABA HAYATIMA GUNES DOGACAKMI DIYORUM AMA SUNDAN EMINIM ALLAH UTEALA HER GECEYI BIR SABAHA BAGLAMISTIR GUNAHLARIMIZI AFFEYLESIN INSALLAH DUALARINIZI BEKLIYORUM OZELLIKLE BU GECE BURADA OLACAK DIN KARDESLERIM BUGUN BURADA OLUP YAZIMI OKUYANLAR DUALARINIZI ESIRGEMEYIN BIZLERDEN ALLAHYAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
MERAK ETME GÜZEL KARDEŞİM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN BEN BURDAN İYİ HABERLER VERECEĞİNE İNANIYORUM İNŞALLAH DUALARIMIZ SENİNLE..
insallah oyle olur handanemru saol kardesim insallah
50 ya fettah
50 ya mucip
50 ya sabur
3 ihlas 1 fatiha18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM SAOL
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.