Rabbim kimseye evlet aratmasın.Sizlerden Allah rızası için dua etmenizi istiyorum.
Allahın izniyle hayırlı bir evladım olsun istiyorum.
(11 mesaj) (8 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Kurban oldugum Rabbim bu kardeşimizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda ver yüzünü güldür rahmetinle sarıp sarmala Yarabbim amin amin amin...
16 yıl önce gönderildi # -
Rabbim en kısa zamanda hayırlı, imanlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin .Yuvanız hep huzur dolu olsun inşallah.
Allahım sizlerinde dualarını kabul etsin.Hayırlar versin inşallah..
hoşgeldin dolunay kardeşim,
ALLAHÜMME YA VEHHAB CELLE CELALUHU
Rabbim tez zamanda hayırlı ve salih bir evlat nasip etsin sana.Amin.
"Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık"
insallah hayirlisiyla Rabbim nasip etsin kardesim......Gözlerim doldu duana "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" diye zikir yapiyorum sana...sende yap bu zikri kardesim.Rabbim gönlüne göre versin.Amin.16 yıl önce gönderildi # -
Allahımın ne sevgili kuluymuşum ki sizleri çıkardı karşıma.İnanın çok zor.Gözlerim hep yaşlı.Dokunsalar ağlayacak gibiyim.Hayatımda hiçbirşeye öyle kolay erişemedim,hep mücadele ettim senelerce.Benim imtihanım da bu.
Rabbim gönlünüze göre versin.Allah razı olsun sizlerden..16 yıl önce gönderildi # -
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmehtine makbul bir çocuk ihsan eder.//www.biriz.biz/esma
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. " rabbim her istediğnizi versinn
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
16 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.