S.a. hepimizin gününü hayreylesin Rabbim..Dualarla uyanıp dua dostları için de esenlik ve her birinizin duasına ayrı ayrı icabet etmesi için talepte bulundum Rabbimizden..Unutmayın beni dularda..
Hak şerleri hayreyler
Zannetmeki ğayreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
YA ERRAHMANİRRAHİM!YA MUCİB!YA RAUF! SENİ ÇOK SEVİYORUZ RABBİMİZ! SEN DE BİZLERİ SEV VE ESİRGE..DUALRIMIZI CEVAPSIZ BIRAKMA!
KALBİMİN DİNMEYEN SIKINTISI İÇİN DUA BEKLİYORUM ARKADAŞLAR!!
(12 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
seni unutmadık unutmayızda canım kardeşim merak etme akşam sana ismen yalvardım allahıma rabbim gönlündeki sıkıntılarını alsın inşallah ne muradın varsa hayırlısıyla lutfeylesin rabbim inşallah amin..akşam tekrar okucam :)
18 yıl önce gönderildi # -
Hak şerleri hayreyler
Zannetmeki ğayreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler..........
Amin...3 Fatiha güzel yüregine.....18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun handancım..ben de senin adını andım duamda..sevgili zez ağzına yüreğine sağlık..benden de sana bir fatiha bir inşirah..dualaşalım..
3 fatihada benden rabbim sıkıntılarını gidersin tez vakitte
allah razı olsun fundacım..dualarımda olucaksın inşallah..
AMİNN(LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜM MİNEZ ZALİMİN)RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
amin nuryüzlüm..senin de inşallah..
ya rabb
kardeşimin dualarını kabul et...100 ya fettah18 yıl önce gönderildi # -
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
AHH AHHH.MEVLAM KABUL ETSİN DUALARIMIZI İNSALLAH.
türkügözlüm ve fettan.....Allah razı ola sizden..dularımda olacaksınız inşallah..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.