selamın aleyküm kardeşlerim şu sözü yazmak istedim bana güç veriorda:hergün tazelenirim ben,demlenirim her acının sonunda.inadına yaşıyorum işte....Allah ın verdiği bu canı O nu hakkıyla bilemeyenler için üzmemek lazım bu yüzden inadına yıkılmamak (tabi Rabbimize sığınarak inş)gerek.Bilioruz ki O ndan habersiz tek bir yaprak bile düşmüyo ne geldiyse basımıza daha güzel günler için rehberdir ve şükür için bir sebeptir inş.dualarınızı eksik etmeyin dua ve selamet ile.Allah a emanet olun
İNADINA YAŞAMAK..
(7 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AYETEL KURSI VE FATIHA YOLLUYORUM.NE GÜZEL SÖZ COK BEGENDİM.YANAN YUREGİNE YAGMUR OLSUN İNSALLAH FATIHALAR AYETEL KURSILER
18 yıl önce gönderildi # -
amin inş ben de diorum Allah razı olsun yüreğimize ışık olsun edilen dualar inş.Allah a ement ol cok saol tekrar güzel kardeşim
Harika bir mesaj!!
Allah Razı olsun..
3 İhlas ile...18 yıl önce gönderildi # -
HARİKALIĞI SENİN YÜREĞİNDEN GELİO İNAN BİRAZ RAHATLADIYSAN İNŞ BU YETER ZATEN DUA İLE ALLAH A EMNETSN:)
öldürmeyen acı güçlendirir
hayatta hiçbir şey boş ve gereksiz değildir
insan en radikal kararlarını zor zamanlarında verir
yaşadığımız her anın bizi güçlendirmesi temennilerimle
açmış olduğunuz bu güzel konu için Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
HEPİMİZDEN RAZI OLSUN İNŞ YAŞAYARAK ÖĞRENİYORUZ BÜYÜYORUZ GÜÇLENİYORUZ KÖMÜRLE PIRLANTAYI AYIRT ETMEK İÇİN RABBİM BİZİ DÜNYAYA GÖNDERDİ KÖMÜRLERE İNAT PIRLANTA OLMAK DİLEĞİ VE SELAMETLE ALLAH A EMNET OLUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.