YA bugün noldu bu siteye giden gidene yapmayın bizler sizlersiz ne yapıcaz GİTMEYİN bizlei kime enamet ediyosunuz daha yapacagımız çok şeyler var daha çoook dua edicez GİTMEYİN
gitmeyin DOST kardeşim DERİN abi GİTMEYİİİİİİİN =(
(12 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SANA TÜM YÜREĞİMLE KATILIYORUM ASMN KARDEŞİM YÜREĞİM BURKULDU ÜZGÜNÜM HEPİNİZ SEVGİYLE KALIN ALLAHIM MURADINIZI VERSİN ...
18 yıl önce gönderildi # -
neler oluyor anlamadim...giden gidene...hic imama kizip camiye gitmemek olurmu,,burasi dostluk yeri..kirginlik olurmu??? lütfen kendinize gelin...dostlar arasinda olmasin böyle seyler........gitmek sorunu cözmez arkadaslar ..kalinki kimseyi üzmeyin...
yapma muhtacım yoksa sende mi gidiyosun yaaaaaaa =( yapmayın noluuuuuuurrrr
ben bırsey anlamadım ne oldukı kım nereye gıdıyor
ya gülümse giden gidene kardeş bu sabah bi açtım siteyi derin abinin yazısını okudum sonra dost kardeşin yazısını çooook üzüldüm yaaa=(
HAYIR BEN SİZLERİ YENİ BULDUM.DERTLERİNİZİ DİNLERKEN KENDİMİ UNUTTUM.. SANA KATILIYORUM DERKEN DDERİN E BEN DE ÇOK ÜZÜLDÜM SİTEYİ İLK KEŞFETTİĞİMDE YİNE İLK DUALARINI GÖNDERİP İÇİMİ RAHATLATAN DOSTLARINİLKİYDİ..GÖNÜL DOLUSU PAYLAŞAN BİRİNE ÇOK ÜZÜLDÜM ..NOZGEN DE ÖYLE İDİ SİTEDEKİ HERKES ÖYLE ZATEN AMA BENİ İLK FARKEDENLERDEN OLDUĞU İÇİN İKİSİ DE GİDİYORUZ DERKEN İÇİM ACIDI...HANİ ANNELER DER YA İLK GÖZ AĞRIM DİYE...İŞTE SİTEDEKİ İLK GÖZ AĞRILARIMDI DA ..GÖRÜYORUM Kİ TÜM SİTEDEKİ DUA DOSTLARI DA AYNI DÜŞÜNCELERDELER ZEZ DEMİŞ SEN DUA DUAYENİMİZDİN DİYE EVET GİTMİŞ OLSALAR DA BİZLERDEN VAZGEÇMEYECEKLER AMA AKTİF GÖRÜŞMEK PAYLAŞMAK GÜZELDİ SEVGİLERİMLE HZ.MUHAMMET VE EHLİ BEYTİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAHIM GÖNÜLLERDEKİYLE BİRLİKTE HEMEN ŞİMDİ MUTLULUK,GÜÇ,VE VARLIK İSTİYORUZ SENDEN HAYIRLISIYLA...SEN İSTEYEN KULLARINI ISRARLA İSTEYENİ SEVERMİŞSİN İSTİYORUZ YA RAB ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME..HERKES EL AÇIP İSTER AMA SEN İSTEDİĞİNE VERİRSİN BİZLERİ DE FERAHA ÇIKARMAK İSTEDİĞİN KULLARINDAN EYLE AMİN ASMN KARDEŞİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ALLAHIM AMİN
saol kardeşim amiiiiiin kimse gitmesin nolur burdaki insanlar çoook degerli bu degrleri kaybetmeyelim allah seninde gönlünün muradını versin muhtacım kardeşim amiiiiiin
dost kardeşim; adının hakkını ver dua dostluğunun dostusun gitme ve kal.
derin kardeşim sen;olayları derinlemesine gören biri gibi geldin bana nereye böyle gidilir mi?18 yıl önce gönderildi # -
evet özgülcüm hak veriyorum sana derinime sesleniyorum gitmee
ya kımse gıtmesın buradan bır hatamız falanmı oldu eger olmussa ozur dılerım kendı adıma
bi kusurumuz olmuş ise affola, neden gitdiyorlar anlamadım...
gitmeyin lütfen...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.