BİLMEDEN KİMİ KIRIP İNCİTTİYSEM HERKES HAKKINI HELAL ETSİN...UMARIM HER KARŞILAŞTIĞINIZ HIZIR OLUR ADIM ATTIKÇA GERİ İTİLENDİM O YÜZDEN HEPİNİZİ KIRDIM ÖZÜR DİLERİM...
VARLIĞIMI FARKETMEDİNİZ YOKLUĞUMU FARKEDİN..
(4 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinin nuriz zatiyyi ves sirris sari fi sairil esmai ves sıfati*
Manası: Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e salat ve selam eyle, onu mübarek kıl ki, o mücessem bir nur ve diğer isim ve sıfatlara nüfuz eden bir sırdır.11 Fatiha okuyorum yüregin ferahlasin ve su panik ruh durumdan cik diye...Zikir yap...
YA VEDUD YA VEKIL .....YA KUDDÜS ...YA MÜRID diye ........Canim kardesim,alingan ve hisli kardesim......kimse seni unutmuyor kimse seni dualardan mahrum birakmiyor.....Okunan dulardasin.
18 yıl önce gönderildi # -
zez tesadüfen haziran ve sevde333 konuşmasını okudum rencide oldum yazısı sevde333 ü kıran bendim.üyeliğim nasıl silinir...
18 yıl önce gönderildi # -
yahuu ...anlamiyorumki kardesim hicbirimiz mükemmel degiliz kirdiysan birini özür dilersin ...insaniz hata yapariz günah isleriz ...insaniz bunlari yapmayacak olsaydik Rabbim bizi melek yapardi.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.