EĞER KIRDIYSAM NE OLUR AFFEDİN MANEVİYATIM ÇÖKTÜĞÜ İÇİN SİTEDE EPEY SORUN ÇIKARDIM AMA SİZ KIRILMAYIN LÜTFEN ZATEN AZ GİREBİLİYORUM SİTEYE 1 EKSİK 1 FAZLA FARKETMEZ CANLAR BENİ AFFEDİN...
HAZİRAN VE SEVDE333 LÜTFEN OKUYUN
(6 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canım senin önceki nickin oynakar dı sanırım.Öyle tahmin ediyorum çünkü ben oynakara sitem etmiştim.Ama eğer oysan evet tatsızlık oldu ama gecti ben unuttum.Böyle seyler olabilir yanlıs anlasılmalarda olabilir.Sen kafana takma.Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
ilk önce şunu söylemek isterim beni gerçekten çok kırdınız ama tabiki sizi affettim önemli olan hatanızı anlamanızdır buda bir büyüklük bence nikiniz daha önce oynakardı sanırım değilmi olsun unutalım geriye bakmayalım önümüze bakalım:)
SAGLAM DOSTLUKLAR HEP KAVGAYLA BASLAR.BIZ BURDA HEPIMIZ DOSTUZ,KARDESIZ.
NİCK'İ OYNAKAR OLAN BENİM OYA KİMSEYİ KIRIP ÜZDÜĞÜME İNANMIYORUM RABBİM BU KADAR GÜNAHIM HATAMIZLA AFFEDİP HALA BİZLERE MERHAMET VE MAĞFİRET EDİYORSA Kİ... HAŞA BİZLERİ YARADAN ODUR. BİR KULUN AĞZINDAN AFFETMEK KELİMESİNİN ÇIKMASINI HAZMEDEMİYORUM. BEN NE HAZİRANI TANIRIM NE SEVDEYİ İNANMAYACAKSINIZ AMA BEN SİZDEN DAHA YARALIYIM.ASLA GÖNÜL DERDİMİ BURADA PAYLAŞMADIM.AMA ŞUNA İNANIN GERÇEKTEN KAVUŞAMASAKDA RABBİMİN HAYIRLI KILDIĞINDANDIR DOSTLARIM. EĞER BU YAZDIKLARIMLA KIRDIYSAM İŞTE O SEBEPLE HAKKINIZI HELAL EDİN.
oynakar kardesım aslında herkes herkesı cok ıyı anlıyo burda sadece kendı pıskolıjısı bozuk aolan lar olaylar bakamıyorlar sadece gonlullerını bagırtılarından ne hazıranın nede sevden333 kotu soyledıgı yok artkuzgnm zaten derdınden kenıdnı goremıyo etrafdanda tepkıler gelınce toaprlıyamaıyoo bence yapıcı olalaım artık lutfen sen yaptın sen dedını bırakalım yapıcı elestılerle bırbırımızı toparalayalım dualrımızla susleyelımmm sıze 3 ayeterl kursuuu beyaz meleklerleee
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.