RABBİM BENİ İZLER MİSİN
NOKTA NOKTA GÖZLER MİSİN
BUGÜN BESMELE ZİKRETTİM
DOSTLARIMA BEREKETİYLE BERABER
HEPSİNİ HEDİYE EYLEDİM
SEN DE HEDİYE EYLER MİSİN
ŞÜKÜR SANA RABBİM
(15 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsunablacım.Ağzına yüreğine sağlık.Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin inşallah
19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ablacım.Ağzına yüreğine sağlık.Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMDASIN KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN TEZ ZAMANDA İNŞ AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.HEDİYELERİ ALDIK KABUL ETTİK,NİMET BİLDİK ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH.
BİZDEN SİZE 100.TEVHİD HEDİYE ETTİK.LÜTFEN KABUL EDİN.19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim binlerce kez razı olsun ablam.AMİN AMİNAMİN
ALDIM KABUL ETTİM,BENDE DUA DOSTUMA 1 AYETELKÜRSİ HEDİYE EDİYORUM,KABUL EDDİN NE OLUR.
Abla, Allah senden razı olsun! Allah dualarını kabul etsin cennetin kapılarını açsın sana.
Allah razı olun fatma ablacım
ALLAH RAZI OLSUN FATMA ABLA
Allah razı olsun ablacığım
O da sizi zikretsin ve hediyeler göndersin size
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM .MAŞAALLAH NE GÜZEL İNSANLARSINIZ RABBİM SİZLERİ SEVSİN SEVDİKLERİYLE BERABER EYLESİN.HAYIRLAR VERSİN... DUA İLE.
KABUL ETTİM ALLAH SENDEN RZI OLSUN BENDE AYETEL KÜRSİ HEDİYE EDİYORUM SANA KBUL EDERMİSİN.
Allah'ım!
"Bismillâhirrahmânirrahîm"in sırları hürmetine, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin zâta ve onun bütün âl ve ashâbına, Senin rahmetine ve onun hürmetine yaraşır şekilde salât ve selâm eyle. Bize de, Senden başka, hiçbir mahlûkunun merhametine ihtiyaç bırakmayacak bir şefkat ve rahmetle merhamet eyle.
Âmin.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.