amcam daha aramadi norvec konsoloslugunu herhalde. kalbim duracak. cok heyecanlaniyom. ama icimde korkuda var ya red gelirse diye. insallah hayirli haber alirim ve sizle paylasirim. su saatler benim icin cok onemli. hayatimi degistirecek. dua edin nolur. sizi cok seven kardesiniz kamile. allah razi olsun
CANLARIM kalbim duracak. seda
(16 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hayırlısı olsun...yarabbim bu kardeşimin sıkıntısını gider...gönlünü ferahlat...peygamberimizi araya koyarak sana yalvarıyorum...
18 yıl önce gönderildi # -
Kamile kardes dualarimizdasin Rabbim yolunu acsin insallah.Amin.
Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin kardeşim. Amin.
Selam ve dualarımla18 yıl önce gönderildi # -
senn için elimden geldiği kadar zikir yapıcam şimdi hemen
ama ne olur hakkında hayırlısını dile
inşallah gönlündeki hakkında hayırlıdır amin18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canim kardeslerim. allah razi olsun sizlerden. siz benim canlarimsiniz ya. cok tesekkur ederim
sda hadi hayırlısı canım hakkında mevlam senin için hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah amiiiiiiinn
hadı b akalım canım bızde merakla beklıyrouz allah hayırlı haberını versınnnn bızdee senle mutlu olalım ıns
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH.AMİN.
Rabbimiz gönlünün murasını versin..
sedacım dileğinin ne olduğunu bilmiyorum ama güzel haberler almak istediğin belli RABBİM hayırlı bir şekilde seni mutlu etsin inş.amin.
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
KAMİLE DÜN ÇOK DUA ETTİM KARDEŞİM HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN AMİN..İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ:)
son saatlerim kalbim duracak!!!!!!!!!!!
ihlas oku devamli canim..icini ferahlatir
içini saglam tut canim benim; korku ile ümit arasi ol, ama çok da inan emin ol
GÜVEN O'NA !!!
RABBIM yardimcin olsun :)
1 FAtiha 3 *Ihlas
amin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.