BİLMİYORUM GECELER BURUKLUK VERİYOR BANA...İÇİM ACAYİP..MEVLAM YARDIMCIMIZ OLSUN SIKINTILARIMIZA DERMAN OLSUN İNSALLAH...AMİN.
GECELERDEN KORKUYORUM..YİNE AKSAM OLUYOR:(
(9 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin kardesim.. cevsen oku.. Allahin en guzel 1001 ism orda mevcut..
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim benim ayetel kürsi okuu
SAOLUN.ALLAH RAZI OLSUN CÜMLEMİZDEN. CEVSEN NERDEN BULCAM BİLMİYORUM Kİ YARDIMCI OLURMUSUNZ??
GÜZEL KARDEŞİM BOL BOL FELAK NAS SURELERİNİ OKU RABBİM İÇİNİ FERAHLATSIN İNŞALLAH AMİN..
isanbuldami oturuyorsun? NT kitapevi var.. orda her cesidi mevcut.. Turkce transkriptli olanlarida var.. cok guzel bir dua
http://www.caferilik.com/dualar/cevsen.htm
cevsen-i kebir
bu sitede hepsi mevcut ....güzel kardesim gecelerden korkma ...geceleride Rabbim meleklerini indiriyor ....yanliz degiliz...sana korku icin bir dua vardi bulabilirsem yollayim...
YA VEKiL diye zikir yapmak cok faydalidir korkuya karsi.18 yıl önce gönderildi # -
nuryüzlüm, eminim yüzün nurludur öyle hissediyorum:)
geceler karanlik ama hayirla dolu
ben yurt disinda yasiyorum, kafirler yurdunda ezansiz, küfre batmis insanlar arasinda, imanimizin zedelenmemesi için ugrasiyorum, diger gurbetçiler gibi
gündüz böyle yerlere geceye kadar lanet yagarmis
geceleri de rahmet yagarmis
o yagan lanetten korunmak için, geceyi degerlendirmeye çalisiyoruz
bir sofra kuruluyo her gece, MANEVI sofra, RAHMET dolu bir sofra, imsaktan önce, bazen artan kirintilara kaliyoruz, bazen idrak ediyoruz sofraya
gece bambaskadir
vesveseler kapilma, silkin, bende senin gibiydim, sonra gecenin lezzetini birkez aldimi harika
ibadet yaptigini kimseler bilmez, kesin riya karismiyo, o öyle huzur veriyo ki, sirf SEVGILIMIZ ASKIMIZ ICIN GECE AYAKTAYIZ :)))
bu çok huzur verici
ihya etmeye çalis
ve dedigim gibi her korktugunda, ayetel kürsi oku
biraz tembel olsakta, ha gayret abdestli olmaya çalis, o vakit kimse sana bulasamaz, melekler etrafinda olur, sana yoldas, yalnizligina ortak olurlar
bir dene... :)
ALLAH YARIN VE YARDIMCIN OLSUN
bizler de dualarimizla yanindayiz INSA'ALLAH
kalp huzurun içn
1 Fatiha 3 Ihlas
amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.