Rabbimiz bu zulmü başımızdan kaldır..kafirler ordusuna karşı bizlere dayanma gücü ver..bizi hem bu dünyada hem ahirette muvaffak eyle..bizlere merhamet eyle ki sen merhamet edenlerin en hayırlısısın..başörtüsü dolayısıyla mağdur olmuş tüm kardeşlerimizin önünü aç ve islam alemini aydınlık ve kutlu günlere eriştir..
ELHAMDU LEKE RABBİİ! (HAMD SENİNDİR RABBİM)
BAŞÖRTÜSÜ ZULMÜNDEN KURTULMAMIZ İÇİN DUALAR EDELİM ARKADAŞLAR! (RUVEYDA)
(15 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sallah kardesim.. insallah tez zamanda kalkar bu zulum..
18 yıl önce gönderildi # -
MALESEF BİZİM KAPANMAYAN YARAMIZ MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞAMAMIZA RAĞMEN BAŞÖRTÜSÜNE UZANAN ELLERİ KINIYORUM RABBİM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BU ZULÜMÜ DURDURUR BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİNDE YAŞAMAYA VE OKUMAYA HAKLARI VAR HER BİREYİN OLDUĞU GİBİ
Rabbimiz bu zulmü başımızdan kaldır..kafirler ordusuna karşı bizlere dayanma gücü ver..bizi hem bu dünyada hem ahirette muvaffak eyle..bizlere merhamet eyle ki sen merhamet edenlerin en hayırlısısın..başörtüsü dolayısıyla mağdur olmuş tüm kardeşlerimizin önünü aç ve islam alemini aydınlık ve kutlu günlere eriştir..
ELHAMDU LEKE RABBİİ! (HAMD SENİNDİR RABBİM)amin
amin
amin
amin
amin
ben karsi olanlara çok aciyorum, nasil hesap verecekler????? :((((
RABBIM o zalimleri islah eylesin, islah olmazlarsa kahreylesin demisti bir hoca ama neyse hayir konusalim INSA'ALLAH islah olurlar
RABBIM bizlee sabir versinamin
amin
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM
bu zulmün bitmesi içn yaptigin duaya 1 FATIHA 3 IHLAS EKLIYORUM
amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun garipkul kardeşim..bu öyle bir şey ki ben öfkemden çoğu zaman onların hidayet olmalarını bile istemiyorum..çünkü bu onlara fazla..çoğu zaman Allahım onların canlarını bulundukları hal üzere al diyorum..içimdeki öfkeyi yenip hidayet dileyemiyorum..en doğrusunu Rabbim bilir..Handan ve recqyi kardeşlerim Allah razı olsun..handancım bu akşam duamdasın inşallah..recayi kardeşimin ve garipkulun da isimleri yazılı listem de:) yanlış anlamayın sakın:) handan dün akşam beni çok anmış ve bu akşamda anacağını söyledi de ona istinaden öyle dedim:) Allah bizi çok sevisin..
haklisin ama biz yine de Peygamber Efendimiz gibi sav, olumlu olup hayir dualarimizi yollayalim, RABBIM ne eylerse guzel eyler
bilmiyorlar....
bilselere böyle yapmazlar
Gözlerini açsin MEVLA TEALA
affedelim ki ALLAH da bizleri affetsin
çok büyük zulüm, RABBIM hayirlisini versin18 yıl önce gönderildi # -
AŞKOLSUN RÜVEYDA KARDEŞİM BİZLER OLMAYACKMIYIZ DUANDA.BAŞÖRTÜSÜNE GELİNCE BU BİZDE KAPANMAYAN YARA.İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLA SONUÇLANIR.DIŞARDA KAPALIYIZ İŞ YERLERİNDE AÇIYORUZ RABBİM AFFETSİN.HEPİMİZ ÇIKMAZA GİRİYORUZ.RIZKIMIZ İÇİN KATLANIYORUZ
Özgül kardeşim listemdesin..isimleri aklımda tutmak zor oluyor..dua dostları demek te istemiyorum herkesin ismini anmak istiyorum..merak etme sen..sen de benim için sıkıntımı gidermesi için dua eyle..
Garipkul kardeşim haklısın..ama bardak taşınca engel olamıyor insan kendisine..evet Rabbim onlara hidayet etsin..dualaşalım..18 yıl önce gönderildi # -
RÜVEYDA KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SEN BANA DUA ETMESENDE LİSTEME GİRDİN BİR KERE ÇIKMAK YOK HER AKŞAM İNŞALLAH DUAMDASINIZ ..
Amin amin amin...
ELHAMDU LEKE RABBİİ! (HAMD SENİNDİR RABBİM)AMİN AMİN AMİN
ALLAHIM BİZİM BURALARDA KATLANMAK DAHA DA ZOR KARDEŞLERİM
ALLAH BİZLERE ÖRTÜMÜZE SAHİP ÇIKMAYI VE KARŞILAŞTIĞIMIZ ZORLUKLARA DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BAŞ ÖRTÜSÜ ZULMUNU BİR AN ÖNCEÜMMETİ MUHAMMEDİN ÜZERİNDİN KALDIR MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE YAŞAYIPTA BAŞ ÖRTÜSÜNDEN DOLAYI ÖNLERİ KESİLEN ENGELLENMEYE ÇALIŞILAN BACILARIMIZIN TEZ ZAMANDA ÖNLERİNİ AÇ VE HAYIRLI MURATLARINI NASİB EYLE AMİN AMİN AMİN
AMİİİİİİİİNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!
rabbim başörtüsüne karşı cıkan bütün insanları ıslah et ve bizlere merhamet eyle ki sen merhamet edenlerin en hayırlısısın başörtüsü zulmüne bi son ver allahım onlara en güzel cevabı sen ver biz sana sığınıyoruz önleri kesilen kardeşlerimize de sen yol ver onların önlerini aç hayırlı kapılar ver muratları tez zamanda önlerinde bulunsun amin amin amin
amiiiiiiiinnnnn
inşirah suresinin mealinde her zorlukla beraber bir kolaylık vardır müjoesi var
inşallah allah müslümanlığımıza ve düşüncelerimize engel olmaya çalışanlara merhamet etsin ıslah eylesin onlarıda islam ile nurlandırsın
ben inşirah okiicam inşallah18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.