ANLADIM Kİ DOST YOK AF YOK YERİM YOK
SİTE YÖNETİMİNE ...KİLİTLEMEYİN GİDİYORUM
(11 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ablacigim.. buyuttn ama ya.. mumin toleransli olur.. bagislayici olur
18 yıl önce gönderildi # -
AAAAAAAAA KIZARIM AMA BAK ARTKUZGUN YAPMA BÖYLE LÜTFEN BİZE YAKIŞIYORMU?YERİN BURASI DUALARIMIZI İSTEMİYORMUSUN YOKSA ARTIK:(
biz burada ne için buluştuk konu nedir bilmem ama ne olursa olsun
Allah rızası için günahsız ağızlarda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz . bilmem ne düşündün ark. ama anlamdım sizi18 yıl önce gönderildi # -
Yanılıyorsun kardeşim. Gitmeni istemeyiz.Tam tersi kalmanı isteriz.
önce kendine sonrada Herbirimize faydalı olmanı isteriz.
Sadece yetişkinler olarak artık boş alınganlıklara kapılıp,polemik yaratmak yerine daha duyarlı, daha yapıcı olalım derim.Ruh halini anlamamak mümkün değil.Belliki çok sıkıntılısın.O zaman sıkıntılardan kurtulmanın bir tek ilacı var. O da rabbimize sığınmak.Bırakalım sen şunu dedin, ben bunu dedimleri,dualarımıza bakalım.
Eminim ki senin o güzel kalbinden bizlere aktarıp, bizleri tam yüreğimizden vuracak daha ne çok güzel şeyin var...Ama güzel şeylerin...
Bu şeyler ancak,ümitli olduğun, kendini iyi hissettiğin zamanlarda ortaya çıkar...
o zaman kendi kendini yenilemeye ne dersin?? Herzaman karşındakilerde değildirki kabahat. Bazende bizdedir.Etkiler tepkileri doğurur.Nasrettin Hoca demiş ya hani: Hırsızın hiç mi suçu yok:)??
Kendini iyi hisset artık ve bize yeniden merhaba de ne olur...
Biz de sevinelim...
Ama yepyeni bir kardeşimiz olarak.
Bence artık şu rumuzundaki karamsarlığı,ümitsizliği değiştirmekle başla işe.
ve polemiklere girme ne olur...
Daha önemli şeyler yapalım...
Dualarımızı edelim.güzel paylaşımlarda bulunalım.
Ben buradaki pek çok gencecik kardeşimden çook şeyler öğrendim.Sen de bunlardan biri oluver ne olur ki??
Eminim ki sen de çoook güzellikler var,paylaşılmayı bekleyen...
Hadi kardeşim benim.
Açtığın başlıklar polemik oluşmasın diye kapatıldı.
Biz sana yüreğimizi açtık ...
Bunu can-ı gönülden söylüyorum...
Haydi sen de aç bizlere kalbini...
Dualarınla...
Hırsa ve alınganlığa kapılmadan,serinkanlılıkla...18 yıl önce gönderildi # -
BEN SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM.BÜTÜN KALBİMLE SÖYLÜYORUM...
böyle bir şey hissediyorum yani...
sanalda olsa ortam:)18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar hakkaten yakışmıyo amaaa yaa ne bu öyle her canı sıkılan gidiyo konu ne paylaşamadğımız ne arkadaşlar burda paylaşacağımız tek şey dualarımızdırrr başka bişey yokk
arkadaşlar gerçekten ayıptır günahtır yapma böyle ablam kendinide üzüyorsun bizleride herkezin hataları vardır önemli olan hata yapmak değil hatanı anlaya bilmektir lütfen olumlu düşün biraz haddim değil sana bişey söylemek ama lütfen yapma böyle.......benimde burada çok üzüldüğüm kırıldığım konular oldu ama hep bizler birbirimize dualar ettik biz dostuz ablacım unutma sakın gitme burada çok güzellikler olucak ben buna inanıyorum:)
arkadaşlar gerçekten ayıptır günahtır yapma böyle ablam kendinide üzüyorsun bizleride herkezin hataları vardır önemli olan hata yapmak değil hatanı anlaya bilmektir lütfen olumlu düşün biraz haddim değil sana bişey söylemek ama lütfen yapma böyle.......benimde burada çok üzüldüğüm kırıldığım konular oldu ama hep bizler birbirimize dualar ettik biz dostuz ablacım unutma sakın gitme burada çok güzellikler olucak ben buna inanıyorum:)
ABLAM CEKIP GITMEK COZUM OLACAKSA CEK GIT.
AMA GITMEDEN ONCE BURDAKI BIR YIGIN INSANI DUSUN.
BEN DUN MEKKEDE HEPINIZ ICIN DUA ETTIM.
MEDINEDE EFENDIMIZE HEPINIZIN SELAMINI ILETTIM.
KURUYLA BERABER YASIDA YAKMA.
BIZ BURDA HEPIMIZ BIRIMIZ ICIN VARIZ.
BIRIMIZDE HEPIMIZI ICIN DEGILMI?
EGERKI BEN CEKIP GIDERSEM GONLUN ELVERIRMI?
EGERKI BIRIMIZIN BIRAKIP GITMESINE GONLUN ELVERIRSE CEK GIT.
GITME DEMEYECEGIM AMA
NE OLURSUN GITMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
GITMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
GITMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE18 yıl önce gönderildi # -
ARKADASLAR CEVAP VEREN ARKADASLAR YARGILAMAK YERINE BIRAZ MORAL VERIP YAPICI OLALIM LUTFEN.GELIP GECICI DUNYADA BIRBIRMIZI KIRMAYALIM.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.