siteye yeni üye oldum.Çaresiz (maddi manevi ) birine dua ederseniz Allah rızası için..
zor durumdayım bana da dua edermisiniz?
(18 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardimcin olsun kardesim.. insallah tez zamanda ferha cikarsin
18 yıl önce gönderildi # -
CEMSEREY LİSTELERE YAZDIR ISTERSEN ADINI TOPLU FATIHA VE YASIN OKUNUYOR.SANADA HERBIR AGZIDAN OKUNUR.
hoşgeldin cemresey..Rabbim maddi ve manevi sıkıntılarını gidersin..kalbinin ve omzunun yükünü hafifletsin inşallah..bir inşirah okudum senin için..dulaşalım..
allah yardımcın olsun inş.
ÖNCELİKLE HG ARAMIZA TABİKİ EDERİZ ALLAH'IM YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH AKŞAM KURAN OKUCAZ RABBİM ARKADAŞIMIZIN MADDİ MANEVİ SIKINTILARINI GİDERİR İNŞALLAH AMİN..
AH AH RABBİM YARDIMCIN OLSUN.İÇİM SIKILIYO BENİMDE...BASIM KAZAN GİBİ RABBİM CÜMLEMİZİN YARDIMCISI OLSUN.AMİN.
hoşgeldin.rabbim yar ve yardımcın olsun.amin
Allah hepinizden razı olsun..çok müteşekkirim bende tüm çaresizlerin çaresi Yüce Yaradan'a dua ediyorum
cemsereycim 1 fatiha 3 ihlas 1 felak 1 nas ve bir inşirah daha okudum senin için..Rabbim yükünü alsın omzundan..dulaşalım..
arkadaşlar ben hergün 2 yasin okuyabilirim..Sizlere de teşekkürler Allah razı olsun
10 FATİHA
10 İHLAS OKUYORUM SENİN İÇİN ALLAH İNŞALLAH SIKINTILARINIGİDERİR. AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
YA EVVELEL EVVELİNE VE YA AHIRAL AHIRİNE VE YA ZEL KUVVETİL METİNİ VE YA ERHAMER RAHIMİN.
AMİN ALLAHIM.
Senin icin okuyorum.......cemresey Rabbim her zorlugun yaninda bir kolaylik mutlaka sunar dualarindan kopma kardesim.Hosgeldin.
Neden 37'' kardeşim Allah razı olsun başka arkadaşlar için okunan dualara da ben katılırım seve seve.Yüce Rabbim kabul eder İnşallah
Kalp nuru ve huzuru için 19 kere "Ya Vahid " okuyorum
Rabbim maddi ve manevi bütün sıkıntılarını gidersin
amin18 yıl önce gönderildi # -
Dualarınızı paylaştığınız için Allah hepinizden razı olsun VE KABUL ETSİN
Rabbim seninle olsun.Amin.3 İhlas.
cemresey hosgeldın aramıza dualrımda sanada yer verıcem suphen olmasın allah hepımızn yardımcısı olsun dualrımızı kabul etsın amın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.