allah kabul etsin
1 TANE AYETEL KÜRSİ OKUR MUSUNUZ?TOPLAM 50 OLACAK.
(44 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 Tane de benden.Geç kalmadım değil mi?
18 yıl önce gönderildi # -
allah kabuletsin bende yetişemedim ama olsun yine de yüreğine benden 3 tane ayetel kürsi amin
allah kabuletsin bende yetişemedim ama olsun yine de yüreğine benden 3 tane ayetel kürsi amin
Dostlarım hepinizden Allah razı olsun ben dün netten cıkmıstım o yüzden yazdıklarınıza cevap veremedim.Ne diyim ki sizin gibi temiz kalpli kardeslerimin dualarının kabul olacağına eminim.50 yi tamamlamıssınız Rabbim sizlerinde dularını kabul eylesin dostlarım.Amin
sevde333 kardeşim bende yetişememişim ama bende 3 tane ayetel kürsü okudum senin için.inşallah rabbim tez vakitte hayırlı bir şekilde geri dönderir sana eşini.amin
Sağol canım kardeşim Allah razı olsun
sevde kardeşime 3tane de benden ALLAH(C.C)KABUL EDER İNŞALLAH
cemresey Allah razı olsun kardesim seninde dularını kabul eylesin Rabbim
3 TANEDE EBEN OKUDUM ALLAH YUVANIZI HUZURLU MUTLU KILSIN İNŞALLAH AĞZININ TADINI BOZMASIN. DUALARININ KABUL OLMASI DİLEĞİYLE. ALLAH KABUL ETSİN.
bıtmıs ama bende okudum bır tane alah kabul etsın
GEÇ KALDIM AMA 1 TANEDE BEN OKUDUM ALLAH YUVANIZA MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN AMİN
allah kabul etsin canim. bitmis ama ben genede bir tane okuyorum allah kabul etsin tekrar. amin amin amin
Allah kabul etsin, bende 10 tane okuyorum. Mevlam yar ve yardımcınız olsun. AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.