Bir dost için bu link: ozgul kardeşime lütfen dualarımızı esirgemeyelim
LÜTFEN ÖZGÜL KARDEŞİMDEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN
(23 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
OZGULE HER DAIM OKUYORUM BEN SIMDI YENE AYETEL KURSİ OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN TEZ ZAMANDA İMDADINA YETİŞŞİN İNSALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
"Allahümme salli ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasıril hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi ve ala alihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym."
PINAR CIM NE GÜZEL BİR İŞE İMZA ATMIŞSIN MERAK ETME OZGUL KARDEŞİM DUAMDA HER DAİM RABBİM HER İKİNİZİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN..
AMİN ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARRR
3 fatiha okudum rabbim yar ve yardımcısı olsun
bir inşirah okudum özgül için.. Rabbim yükünü alsın kardeşim..
AMİNNN ARKADAŞLARR AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIKK
3 fatiha okuyorum rabbim darda koymasın kardeşimizi
AMİNN
ÖZGÜL KARDEŞİME VE EŞİ İÇİN 50 TANE AYATEL KÜRSİ OKUYORUM RAABBİM BU DUALARIN HÜRMETİNE SZİ KAVUŞTURSUN ESKİSİ GİBİ MUTLU GÜNLERİNİZE DÖNERSİNİZ İNŞALALH
*
Rabbim yardımcısı olsun ben de 1 Ayetel Kürsi okudum Allah muradını versin inşaallah
allahım kardeşimin içinde bulunduğu ve ihtiyacı olan duaları katında kabul eyle dumunu hayır ile halleyle
10 FATİHA OKUYORUM ALLAH SELAMET KAPISI AÇSIN. AMİN.
amiinn
DÜN GECE 12 DE ÖZGÜL KARDEŞİME KURAN OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN..
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
amin ,amin ,amin....18 yıl önce gönderildi # -
amiiin
ALLAHIM SİZ NE GÜZEL İNSANLARSINIZ.NE DİYEYİM RABBİM BU ARKADAŞLARIMDAN RAZI OL.ONLARIN HER DAİM YAR VE YARDIMCISI OL.AMİN.ALLAHIM SİZLERİ HER İKİ CİHANDA GÜLDÜRDÜN.ARKADAŞLARIM RABBİM ŞAHİD OLSUN BEN SİZLERDEN BİLERCE KEZ RAZIYIM.HEPİMİZ ,HEPİNİZ İNŞALLAH PEYGAMBER EFENDİMİZİN (SAV)ŞEFAATİNE NAİL OLURUZ.AMİN
3 Fatiha,3 İhlas.
SAĞOL KARDEŞİM RABBİM SENİN DE NE SIKINTIN VARSA GİDERSİN.ALLAH RAZI OLSUN
amiiinnn
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.