ÖZGÜLCÜM RABBİM KÖTÜ KADER YAZMASIN İNŞALLAH MAHKEMENİZ İSTEDİĞİNİZ GİBİ SONLANIRR HAYIRLI BİR ŞEKİLDE RABBİM EŞİNE KAVUŞTURSUN 50 ADET AUEYEL KÜRSÜ YOLLUYORUM SANA VE SENDEN AYRI OLAN EŞİNEE
ÖZGÜL KARDEŞİMEE ** PINARR**
(5 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
*
18 yıl önce gönderildi # -
Canim bende 11 Ayetel Kürsi okuyorum insallah Rabbim yar ve yardimcilari olsun..Özgül kardesimin duasi yesil bantta degilmiydi !!!!ne zaman indi ???Kalsa iyi olurmus !!!!!Herkes okuyup dua ekliyordu ...Böyle acil ve hassas konular yesil bantta kalsa ne iyi olacak topik cok hizli akiyor basindan kalkinca geri dönüp yakalayamiyoruz .bazen konulari ve en cok dua gereken dostlari kaciriyoruz.insallah yanlis anlasilmiyoruzdur.
Allah senden razi olsun pnarr özgül icin topik yapmissin.18 yıl önce gönderildi # -
PINARIM GÜZEL DOSTUM NASIL BİR DOSTLUKTUR BU NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM.ALLAHIM RAZI OL.
ALLAHIM RAZI OL BU ARKADAŞLARIMIZIN HER DAİM YANINDA OL.BEN SİZLERDEN RAZIYIM ALLAHIM DA SİZLERDEN RAZI OLSUN.GÜZEL RABBİM ŞU AN DAHA FAZLA YAZAMAYACAĞIM...LÜTFEN HAKKINIZI HELAL EDİN YÜREKLERİNİZE BENİ DE ALDINIZ.18 yıl önce gönderildi # -
özgulcum hergun senın hergun okuyorum hergun ayetl kursı ve fatıhalar yolluyorum RABBİM imdadına yetssin inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.