100 Fatiha
100 ihlas Rabbim hepinizi korusun diye......ben okuyorum.
LÜTFEN ARTTIRIN.
Bu ülke size minnettar Mehmetcik.
*****-20 Derecedeki Mehmetcik icin Fatiha &ihlas *****
(26 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 ihlas 1 fatihada ben okuyorum.
Rabbim hepinizi korusun18 yıl önce gönderildi # -
ZERRİNİM YİNE NE KADAR GÜZEL DÜŞÜNMÜŞ
TÜM MEHMETÇİKLERİMİZE 1 YASİN 1 VAKIA 1 MÜLK 1 KENZ-ÜL ARŞ 1 ESMAÜL HÜSNA 2 HACET DUASI 1 HIZIR A.S. VİRDİ OKUYORUM RABBİM HEPSİNE KOLAYLIKLAR NASİP ETSİN ZARAR ZİYAN GELMESİN HİÇBİRİNE İNŞALLAH AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
100 fatiha ve 100 ihlas da benden tüm kardeşlerimize rabbim yardımcı olsun onları da hiç zorda bırakmasın okunan lar hürmetine amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
1 FATIHA 3 IHLAS
ALLAH ONLARA GÜC KUVVET VERSIN"kapanmadan düsmani gözeten göz cehennemde yanmayacak"
HADIS-I SERIF :)
tüm Mehmetçiklere nasip olur INSA'ALLAH
amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun bir tane bile olsa okumadan gecmez insallah dostlar......
Fatiha ve ihlas bekliyor Mehmetcik.18 yıl önce gönderildi # -
1 FATIHA 3 IHLAS allahım mehmetçiklerimize kolaylıklar nasip eylesin.hepsini korusun.inş......aminnnnn
1Fatiha 3 İhlas..Rabbim kabul etsin..metmetçiği esirgesin..inayetiyle kuşatsın onları..amiin..
bende 1fatiha 3ihlas okuyorum rabbim hepsinin yardımcısı olur inşallah
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KARDEŞİM BU ÇAĞRIYA UYULMAZMI HİÇ...
BEN DE OKUYACAĞIM OKUYABİLDİĞİMCE...
RABBİM ONLARI MUHAFAZA ETSİN.
KORUSUN KOLLASIN...
HEMEN ŞU AN1 FATİHA 3 İHLAS 3 AYETEL KÜRSİ İLE...
RABBİM RAZI OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
100 Fatiha 100 ihlas okuyorum
Rabbim muhafaza etsin inşallah
Allah sizlerden razı olsun, selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
3 İhlas 3 Fatiha okudum ben de Allah onları korusun
TC bölünmez bütünlügünü saglayan SANLI ORDUMUZUN,Asil TÜRK MILLETIMIZIN =MEHMETCIKLERIMIZE: 50 FATIHA,50IHLAS,7AYATEL KÜRSI.Allah Türkü Korusun amin amin amin
Allah razi olsun dostlar fatihalarinizdan ve ihlaslarinizdan ve diger dualarinizdan...
Sanirim diger kardesler burda Fatiha ve ihlas okumak icin sevdiklerinin askere gitmesini bekliyor :-))18 yıl önce gönderildi # -
VALLA BENİM NİŞANLIMDA SUBAY AMA O OLMASADA HER DAİM DUAMIZDALAR TÜM KOLLUK KUVVETLERİ ARKADAŞLARIMIZ
SİTEDEKİ TÜM KARDEŞLERİMDEN DUA BEKLİYORUZ HADİ......
50 İHLAS 50 FATİHA RABBİM İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRSIN İNŞALLAH AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
:-)) benimde kardesim subay .biz burda tüm Türkiye ve Tüm Mehmetcik icin okumak istiyoruz ....Biz burda sicacik evlerimizde onlar -20 derecede operasyonda ..Rabbim hikmet Melekleriyle korusun onlari tek tek ..Rabbim Ülkemiz icin her nerde görev yapan ,savasan calisan Mehmetcigimiz varsa hepsini korusun .Amin.
50 Fatiha
50 ihlas ekliyorum.....18 yıl önce gönderildi # -
ZERRİNİM ORTAK NOKTALAR GİTTİKÇE ARTIYOR ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM ONLARI KORUSUN RABBİM MELEKLERİYLE KORUSUN ONLARI KARDEŞLERİMİZİ AMİN..
guzel gonulu zezım allah kabul etsın ne guzel dusunmusun evet onları unutmamlıyız onlarla bız sımıd burlaarda rahat uyuyoruz rabbım hepsını korusunnnn amıınnn
7 ihlas
7 fatiha okudum rabbim korusun tüm mehmetçikleri18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha
3 ihlas
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
amin ,amin ,amin....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN AMİN..
200 FATİHA BENDE KARDEŞİM
1 FETIH SURESI;100 FATIHA 11 IHLAS Allahim tüm MEHMETCIKLERIMI KORUSUN Amin.
21 tane fatiha 33 allahüekber 33 elhamdullah 33 sübhanallah allah kabul etsin allaha emanet olsunlar amin
Mübarek Persembe gününün hikmetiyle Rabbim 100 fatiha okuyorum sen kabul eyle..
Dua eden eden etmeyen tüm kardesler Allah razi olsun hepinizden..Persembenin hikmeti uguru ve güzelligi üstünüze olsun.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
3Fatiha, 3Ayet-el Kürsi, 3İhlas
Allah (c.c.) yar ve yardımcıları olsun. Rabbim her birine güç, kuvvet versin. Amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.