okadar cok demek isterdimki vizenin ciktigini, ama yok hala cevap yok.ya az kaldi diyom, kendime teselli vermeye calisiyom ama olmuyo. hep yenik dusuyom, sabah okadar mutluydumki simdi ise suratim asik.amcama biseyler soylemisler ama amcam soylemiyo. zamani gelince ogrenirsin diyo. benim neler cektigimi anlamiyolar. ailem yok yanimda kocam yok yanimda aynlizim su gurbet ellerinde. bazen dusunuyom aceba yaptigim dualarmi kabul olmuyorki diyorum. ama yuce mevlam acilan hic bir eli bos gondermez biliyom. mevlam sabrimi bol ver su gunlerin cabuk gecmesini nasib et. benim gibi hasretlik cekenlere bol sabir ver amin amin amin. allah dualariniz icin sizlerden razi olsun.
ARKADASLARIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! seda
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN CANIMM AMİNNN.RABBİM BOŞ ÇEVİRMESİN HUZURUNDAN .AYETEL KURSI OKUDUM İŞİNİN TEZ VAKITDE HALLİ İÇİN KABUL OLUR İNSALLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
CANIMMMMMMM ÜZÜLME HEMEN RABBİMİN MUCİZELERİ NE ZAMAN GELİR SENİ BULUR BRLLİ OLURMU HİÇ DUALARINA DEVAM ET GÜZELİM BİZDE EDİYORUZ SENİN İÇİN RABBİM EN KISA ZAMANDA SENİ EŞİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH AMİN..
Rabbim bütün sıkıntılarını geidersin inşallah.
rabbim yardımcın olsun kardeşim inşallah tez zamanda işlerin hayra dönüşür ettiğin dualar zamanını bekliyordur rabbimin katında yapılan her dua yerini bulur sen üzülme inşallah rabbimin izniyle yolların aydınlığa çıkacak semaya açılan ellerin boş dönmeyecek bi'iznillah
duayla ve selam ile18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun sizlerden. handan abla mevlam beni buyuk bir sinavdan geciriyo, aam dayancam. mevlam sabrimi bol versin.
ALLAH SENIN sesini biraz daha duymak istiyo, vize çikinca elbet sükredenlerden olacaksin, ama simdiki kadar içten olmaz belki, ondan RABBIM senin sesini daima duymak istiyo, bu mesele senin devamli dua halinde olmani sagladi ,bak, iyice peki$ince eminim duan kabul olacak
ha gayret biraz daha sabret
(bunlari uydurmuyorum okuduklarimdan yorumlar)
RABBIM duasi kabul olmus ve sükredenlerden eylesin her birimizi
sabret canim kardesim vuslat yakinda BI IZNILLAH :)18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun garipgul, cok guzel yazmissin. allah razi olsun.
Allah büyüktür.Umudunu yitirme lütfen dualara devam edeceğiz Allahın izniyle inşaallah
olacak istediğin hayırlısıyla18 yıl önce gönderildi # -
10 FATİHA
10 İHLAS
İNŞALLAH İSTEDİĞİN OLUR.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim vuslatı çok yakın kılsın sana...kalbine esenlik versin..dua ile ..
Rabbim seninle olsun.Amin.3 İhlas.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.