Utanarak yazıyorum işyerim zor durumda . Bir dua okuyandan Allah razı olsun . Başkada bişey yazamayacağım . Moralim çok bozuk . Çok fazla sabrettiğimi düşünüyorum . Takdir elbetteki Mevlamın . Bu konuda zaten sizinle birşey paylaşmamıştım şimdiye kadar . Sabretmiştim . Moralmen bitik durumdayım canlar..
Fatih dua ister
(250 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BIR DARLIGA BIR SIKINTIYA DÜSEN BU DUAYI OKUMALI OKUNUSU :
" Bismillâhir'Rahmanir'Rahim Velâ havle velâ kuvvete illâ
billâhil'Aliyyil'Aziym ."18 yıl önce gönderildi # -
1.000.LA HAVLE FATİHİM.HIZIR MAKAMINDAN.
18 yıl önce gönderildi # -
BIR SEYINI KAYBEDEN BIR ZARARA UGRAYAN OKUMALI OKUNUSU :
" Asa Rabbüna en-yübdilenâ hayran minhâ inna ilâ Rabbinâ ragibûun "18 yıl önce gönderildi # -
10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM FATİH KARDEŞ. KABUL ET LÜTFEN
Fatih kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun, hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin, hayırlı rızık nasip etsin, işlerini düzeltsin inşallah.
Yarabbim sen Fatih kardeşimizin yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
BABAM ELLERİNDEN ÖPERİM . ALLAH RAZI OLSUN .
ZUHAL ALLAH RAZI OLSUN .
MERAL ABLA ALLAH RAZI OLSUN
FATİH SEN ARADAN ÇIK BİRAZ.
HAYDİ DOSTLAR BURDA BİR YARA VAR.GÖREYİM SİZİ.!!!
ALLAHÜ TEALA SENDEN DE RAZI OLSUN. ALLAHÜ TEALA DUALARINI KABUL ETSİN. CÜMLE KULLARINI KAPISINDAN GERİ ÇEVİRMESİN YARABBİM. AMİN.AMİN.AMİN.
1.FATİHA BENDEN.
10 FATİHA OKUYORUM ŞİMDİ. KABUL ET LÜTFEN
1.FATİHA DAHA.
Bende 100lahavle 3 ihlas 1 fatiha 7 ayetel kürsi okuyorum İnşallah içinde bulunduğunuz bu zor durumdan kurtulursun Fatih kardeşim.
7 AYETEL KÜRSİ DAHA OKUDUM KABUL ET.
Canım Fatih abim sen hiç sıkma canını şimdi bu ordu sana neler neler gönderri, sen içini ferah tut, herşey dualarla ayakta duruyor. Benden sana 10 fatiha... Daha da okuytacağım inşallah.
CENNETİM,GECE NETTEMİSİN.
41 techid daha okudum Fatih abicim, Allahım ne olur bu okunan duaşar Fatih kardeşime şifa gibi gelsin, içinde bulunduğu durumdan sen onu tez zamanda kurtar Allahım.Ey rızık veren Er Rezzak bol rızkınla Fatih kulunu rızıklandır Allahım.
İnşallah Kadir babam, bi isteğin mi var?
1.FATİHA DAHA...
CENNETİM,SANA 50 FATİHA EMANET EDİYORUM.FATİHİN YAZISI AŞAĞILARA DÜŞMESİN.DÜŞTÜKÇE BİR ADET YOLLA BENDEN,KENDİKİLERİNLE BİRLİKTE .OLURMU.SELAMETLE
kadir babam tamam ama ben şimdi çıkıyorum işten :( eve gidiyim ben düşürmem onun yazısını aşağı sen merak etme
Istigfâra devam eden kimse, her sikintidan kurtulur, ummadigi yerden riziklanir.
Istigfâr olarak " Estagfirullah el azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyel kayyûm ve etûbü ileyh " okumalidir.18 yıl önce gönderildi # -
1.FATİHA DAHA...
allahım fatih abimin ne sıkıntısı varsa en kısa zamanda feraha çıkar onu onun her zaman yar ve yardımcısı ol allahım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
3 FATİHA DAHA...
BİR DOST UTANDIM DİYORSA BAŞKA SÖZE GEREK VARMI,ONUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK BİZ DOSTLARIN GÖREVİ.HADİ DOSTLAR BUYRUN.
100.TEVHİD DAHA...18 yıl önce gönderildi # -
1.ADET FATİHA DAHA....
1 adet fatiha
Fatih kardeşim.az önce geldim eve.sen üzülme ablacığım Yüce Mevlam mutlaka yardım elini uzatıcaktır sana ben buna yürekten inanıyorum.yollarda gelirken hep ayetel kürsi okudum geldim.şimdide senin için 100 kere VEMENYETTEKILLAHE OKUYACAĞIM KARDEŞİM.VE DUA EDİCEĞİM.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.