S.A. MADEM BİR YARA VAR BİZDE ONA MERHEM OLALIM.200 TEVHİTDE BENDEN. RABBİM SEENİ DARDAN KURTARSIN EEN KISA ZAMANDA
Fatih dua ister
(250 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
fatih bugün sana 1yasin okuyayım.rabbim seni her darlıktan kurtarsın inş
18 yıl önce gönderildi # -
fatih kardeşim şimdi girdim siteye
10 FATİHA
10 AYETEL KÜRSİ
10 İHLAS
10 FELAK
10 NAS
ALLAHIM SIKINTILARINI ALSIN KARDEŞİM...18 yıl önce gönderildi # -
1.FATİHA DAHA.
geldim...Kadir Babacım yolda bana emanet ettiğin 50 fatihayı sana vekilen okudum. Fatih kardeşime şifa gibi gelsin inşallah.sakın sıkma canını geçicek bak görürsün... Sen hep demez misin bize her zaman doğan bi güneş vardır diye...
Kardeşimden de 50 fatiha.
Annemden de 33 tane fatiha.
Allahım bu fatihalar hürmetine Fatihi ferahlat rahmetinle merhametinle Allahım18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BİLİR İŞİNİ CENNET KOKUM,RABBİM BİLİR İŞİNİ.
BEN SANA 50 ADET FATİHAYI OKUNMUŞ TESLİM ETTİM.SEN VAZİFE EDİNDİN YENİLERİNİ OKUDUN.ŞİMDİ O 50.FATİHA SANA,SENİN O GÜZEL YÜREĞİNE HEDİYE OLSUN.LÜTFEN KABUL EDİLMİŞ SAYDIM HABERİN OLSUN.
BEN FATİH'E BAŞKALARINI YETİŞTİRİRİM,İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
1 FATİHA SENANURDAN ...
Allah kabul etsin babacım. Biz fati kardeşie daha nicelerini okuyacağız inşallah.
1 fatiha daha okudum18 yıl önce gönderildi # -
3 felak
3 nas kardeşime, Allahım sen ikram sahibisin ne olur kardeşime bol ikramınla ihsan eyle18 yıl önce gönderildi # -
11 ihlasda benden abi
MELEKLER GİRDİ İŞİN İÇİNE.!ELHAMDÜLİLLAH.
FATİH CEVAP YORUMU YAZMA,SEN ŞİMDİ BU YAZILARI OKUYUP AĞLIYORSUN.İŞTE SANA SEVGİ,İŞTE SANA RAHMET.İŞTE SANA DUA DOSTLUĞU.ŞİMDİ BUNU RAHMET BİL VE AĞLARKEN...
HANİ YAR KOYNUNDAYKEN,HANİ USUL USUL,HANİ YÜREĞİN DALGA DALGA BÜYÜRKEN ŞÖYLE FISILDA YARE.'
YAR DEDE.ALLAHUEKBER.
YAR DE GÖK SEMALARI AÇILDIMI.
YAR DE MELEKLER BİLE DUA EDER OLDU.
YAR DE BU DUALAR YÜZÜHÜRMETİNE BENİ VE BENİM DURUMUMDA OLAN DİĞERLERİNİ SELAMETE ÇIKAR DE.
AŞAĞIDA BİR MECZUBUN VAR.ADI KADİR BABA DE.O TEMBİH ETTİ DE.
ALLAHUEKBER...18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas bir fatiha daha.
İnşallah inşallah melekler hürmetine kabul et allahım, Allahım Allhım Alahım ne olursun yüzünü güldür sen fatihin, melekler melekler melekler ne olur sizde dua edin Allahıma fatih kardeşimiz tez zamanda ferha çıkarsın, bol rızık nasip etsin ona.
Bakın ben 41 tevhid daha okuyacağım ama ben günahkarım ama siz meleksiniz, günahsızsınız, sizin istemeniz Allahımın katında daha değerlidir, ne olur ne olur siz de dua edin18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha daha
1 fatiha daha
1.FATİHA DAHA BENDEN.
Allahümme fatıras semavati vel erdi,alimel gaybi veş şehadeh,allahümme inni ahedü ileyke fi hazihil hayatid dünya inneke entellahü lailahe illa ente vahteke la şeriyke leh.ve enne Muhammeden,abdüke ve resulük.fala tekilni ila nefsi tarfete ayn.fe inneke in tekilni ila nefsi tarfete aynin tükarribni,mineşşeri ve tübaıdnı minel hayr.ve inni, la asiku illa bi rahmeteke li ahda.inneke tüfiniyhi yevmel kıyameti inneke la tuhlifül miad.AMİN.Fatih kardeşim senin işinle ilgili sıkıntıların geçsin diye AHİDNAME.okudum ve buraya yazdım.YÜCE RABBİM seni ve senin durumunda olan bütün kullarının sıkıntısını tez vakitlerde gidersin.amin.
CANIM BENİM YA DAHA ŞİMDİ GİRDİM SİTEYE VE ŞİMDİ GÖRDÜM RABBİM HIZIR AS YANINA YOLDAŞ ETSİN TEZ VAKİT SENİ SIKINTINDAN KURTARSIN BU NİYETLE SANA 100 FATİHA GÖNDERİYORUM
10 FATİHA da benden hemen şimdi.
10 tevhid daha
10 fatihada bende şimdi okuyorum
10 tevhid daha
50 AYETEL KÜRSÜ DE BENDEN FATİH KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN
10 La ilahe illa ente suphaneke inni küntüm minezzalimin
10 tane daha La ilahe illa ente suphaneke inni küntüm minezzalimin
33 FATİHA DAHA
Annemden 67 fatiha daha Fatih kardeşime
1 fatiha daha
3 NAS VE 1 FATİHA daha.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.