ben amasyadan kübra ablam doğum etti ama durumu çok kritik 18 gündür yogun bakımda bebek çok iyi ama yeni annenin durumu çok ağır ne olur duanıza bizide ekleyin
yeni anneyede dual edelim
(22 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardım etsin
anneyi bebeğe bağışlasın
amin18 yıl önce gönderildi # -
allah şifalar versin anneyi bebeğe bebeği annesine bağışlasın amin
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun rabbimiz hepimizin duasını kabul etsin
ismini yasin listesine ekledim canim, RABBIM sifasina vesile eyler INSA'ALLAH
yüce mevlam acil şifalar versin onu yeni dogmuş melegine bagışlasın dualarımı gönderdim rabbim yardımcısı olsun
yüce mevlam acil şifalar versin onu yeni dogmuş melegine bagışlasın dualarımı gönderdim rabbim yardımcısı olsun
Allahım acil şifalar versin. Bebeğine bağışlasın onu Ben de 4 Ayetel Kürsi okudum
Allah kabul etsin inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Ablacığına ve bebişe 7 Ayetel Kürsi ile Rabbimden şifalar,hayırlar,yaşanacak güzel günler diliyorum. Selametle kalın inşallah.
ALLAHIMSEN KARDEŞİMİZİ O DAR KAPIDA KOYMA. BEBEĞİ ANNESİZ BIRAKMA. ALLAHIM NE OLUR HASTAMIZA ACİL ŞİFALAR VER. AMİN.
10 İHLAS OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ŞİFA VERSİN BEBEĞİNE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH.
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ SEN ŞIFA VERENSIN YA RAB NE OLUR ALLAHIM BEBEGI ANNESINE ANNESINI BEBEGINE BAGISLA AYIRMA ONLARI EL ELINDE BIRAKMA TEZ VAKITTE MUTLU BISEKILDE EVINDE OLMAYI NASIP EY LE YA RAB YA RAB YA RAB AMIN LEMAN
ALLAH ACIL ŞİFALAR VERSİN AMİNNNNNN
ALLAH YARDIMICISI OLSUN RABBIM COCUGUNU YUZUNE BAKSIN
RABBİM ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN KARDEŞİM AMİN..
ya Rabbi şifanı esirgeme yavrusuna bağışla amin
Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
amin ,amin ,amin....ALLAH YARDIMICISI OLSUN RABBIM COCUGUNU YUZUNE BAKSIN RABBİM ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN KARDEŞİM AMİN..
allah yardımcınız olsunn rabbim acil şifalar5 versin
rabbim hepimizden razı olsun rabbim kimseyi zorda bırakmasın çok zor bir durumdayız
Allah tez vakitte şifalar versin. Hayırlı ferahına çıkarsın inşallah. Rabbim darlatmasın. Amin.
RABBİM O MELEĞİ ANNESİZ BIRAKMASIN.YARDIMCISI OLSUN
O MİNİCİK GÜNAHSIZ BEBEĞİN YÜZÜNE BAKSIN
EN KISA SÜREDE ŞİFALAR VERSİN RABBİM18 yıl önce gönderildi # -
Allah (C.C) acil şifalar versin.Amin.Dualarımız seninle.3 Ayet-el Kürsi onlar için.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.