ARKADAŞLAR...
BİR TELEVİZYON KANALINDA ŞU SAATLERDE "ONUN İZİNDE" ADLI BİR TELEVİZYON PROGRAMINI İZLEMEKTEYİM. BU PROGRAM O KADAR ETKİLEYİCİ Kİ...SİZLERLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM.RABBİM BU PROGRAMI SUNAN İLİM SAHİBİ KULUNDAN RAZI OLSUN...RABBİM,BİZLERE ONUN İLMİNİ YAYAN,BİZLERE PEYGAMBER SEVGİSİNİ,BÖYLESİNE GÜZEL ANLATIMLARLA TATTIRAN,KUTLU NEBİMİZİN HERHALİNİ HAYRANLIKLA DİNLEYEREK,ÖĞRENEREK, ŞÜKRETMEMİZİ SAĞLAYAN, BİZLERİ BÖYLESİNE YÜREKLERİMİZDEN TATLI TATLI VURAN O GERÇEK İLMİN SAHİBİ,O HER BİRİNİN ALLAH DOSTU OLDUĞUNA İNANDIĞIM BU GÜZEL İNSANLARDAN RAZI OLSUN...BİZLERİ ONLARDAN MAHRUM ETMESİN.RABBİM ONLARDAN GANİ GANİ RAZI OLSUN...
NELER ANLATIYOR ŞU AN DİNLEYENİNİZ VARMIDIR BİLMEM...
NELER ANLATMIYOR Kİ!!
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HERHALİ NE KADARDA GÜZELMİŞ,
HER YAŞIN DA NE KADAR DA ÖRNEKMİŞ ..
HER BİR HALİNE FEDA OLUNUR ONUN...
HAYRANIYIZ OL MUHAMMEDİN...
RABBİM! HAYRANLIĞIMIZI ARTTIR...
RABBİM! SEVGİMİZİ ÇOĞALT...
RABBİM! ONA OLAN BAĞLILIĞIMIZI SONSUZA DEK VAR ET...
ALLAHIM!!BİZLERİ ONUN SANCAĞI DİBİNDE HAŞR ET ...
AMİNN!!AMİNN!!AMİNN!!
ALLAHIM!!ŞU SAATTE BANA BU GÜZEL PROGRAMI SUNAN,
BU KULUNA DA İKİ CİHAN SAADETİNİ SONUNA KADAR YAŞAT...
AMİN YARABBEL ALEMİYN!!
ÇOK DUYGU DOLUYUM ŞU AN...
ÇOK...
KEŞKE HEP BERABERCE SEYREDİYOR OLSAK...
DOSTLARA...(Ayşe1)
(10 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin .Aysecik.Aminnnnnnnn...
Dünyaya Peygamber efendimiz(s.a.s) den daha güzel bir insanin gelmeyecektir muhakkak ki..Rabbimin en güzel en örnek en akilli ve en yüksek marifetlerle yarattigi tek insan..Hamd olsunki islam dinine dogup onun izinden gidebilenlerdeniz.Rabbim bastigi yerlere basabilmeyi nasip eyle Amin.Allah sendende razi olsun.Allah onun yoluna bas koyan her yürekten razi olsun.Güzeller güzelim.Okyanusundan bir damlaya nail olup gidelim insallah.*****
Canım Zerrinim sen hiç gitme bu siteden olurmu...
Eğer birgün gidilecek olursa hep beraber gidelim...Gidenlere üzülüyorum.Alıştık...ve her şeyin çok çabuk,çarçabukça tüketilebildiği hissine kapılıyorum. Dostluklar, sevgiler, sözler,yaşananlar...Her Ayrılık bir garip vuruyor insanı...Hayattan, insanlardan, kendimizden,fani olan her şeyden Beklediğimiz, hazırlıklı olduğumuz durumlarda olsa bu şeyler,Anla işte...üzülüyor insan...
Zorunlu da olsa, vefasızlık yüzünden de olsa, ayrılıklar iyi değil...Ancak olmaması da muhtemel değil...Dertleşmek istedim seninle:) 3 ihlas okuyorum yüreğimden senin için kardeşim...18 yıl önce gönderildi # -
ayşe ablam nerelerdesin sen dualarını bekliyorum canım benim sizlere ihtiyacım var ama açtığım bölümlerde seni göremiyorum unuttun mu?haziran kızını:(
18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar program henüz şimdi yeni bitti...
ama ben de bittim gerçekten...
sonun da bir de güzel dua etti ki o güzel insan...
Ben de bittim gerçekten,...
Uzunca bir duaydı..
Çok güzeldi...
Gerçekten çok güzel
Her şey vardı içinde...
Her gönüle hitap eden bir dua...
Bütün kalbimle, yüreğimle. siz dostlarımı da
düşünerek ""Aminn!!"" dedim...
Ne garip işler Allahım!!...
Şu televizyon dedikleri şey ne garip...
hem tam bir günah kutusu ve
hem de işte böylesi bir nimet...
Bu duygu sağanağını bu şartlar altında,
bu vakitte ve böylesi bir ortamda,
başka nasıl ve ne şekilde yaşayabilirdim ki bilemiyorum...
Rabbim bu insanlara çook uzun ömürler versin,
versin ki insanları böylesi güzel hallere daima gark etsinler...Ne yaşıyorsam onları yazıyorum Arkadaşlar...
Yüreğim doldu gerçekten ve çok şükür ki dolan o yüreğimle,
sizlere de bir güzel dua edebildim...
Rabbim her birimizin gönlündeki hayırlı muratlarını versin,
her birimizin gönlündeki o muratlar Rabbe giden yollar olsun önümüzde inşallah..
İnşallah Allahım sen kabul et!!
İnşallah Yarabbelalemiyn sen kabul et!!
İnşallah Allahım sen dualarımızı kabul et!!
Amin!Amin!Amin Yarabbelalemiyn Amin!!18 yıl önce gönderildi # -
ben ne sizi bırakıcam ne de gidicem =)
canımsın:)
Allaha emanet ol...Güzel yürekli ..18 yıl önce gönderildi # -
HAZİRANCIK...
SENİ UNUTMAK MÜMKÜN MÜ :)
MAŞALLAH VARSIN BÜTÜN ISRARINLA...
BEN İÇİMDEN HEP DUALARIMI YAPIYORUM SANA MERAK ETME....
ALLAHIM SEN BU KIZA AKIL FİKİR VER DİYORUM:)
"BIRAKSIN ARTIK ŞU GÖNÜL MESELERİNİ DE, SANA KOŞSUN" DİYORUM.
(AMA GELİŞMELER VAR BENCE..YAKINDA KAVUŞMA DUALARI,ÇEVİRİVER GELLERİ, DÖNDÜRÜVERGELLERİ ARAYACAĞINA ,BİZLERE PEYGAMBER EFENDİMİZİN ÜSTÜN AHLAKINI ANLATAN DOLU DOLU YAZILAR SUNACAĞINI TAHMİN EDİYORUM...ÇOK ŞEKERSİN ONUN İÇİN DE SANA FAZLA KIZAMIYORUM...
11 İHLAS AYŞE ABLANDAN...18 yıl önce gönderildi # -
http://www.youtube.com/watch?v=k1s9pQ4Tp8I&feature=related
Aysecik dinle senin icin cok sevdigim bir paylasim.Rabbime emanet kalasin.Dostum.18 yıl önce gönderildi # -
CANSIN:)...SAMİ YUSUF DİNLENMEZMİ HİÇ:)..
MÜZİKLE HER ZAMAN ARAM İYİDİR...HATTA BÖYLE OLDUĞU İÇİN ÜZÜLDÜĞÜM ZAMANLAR BİLE OLMUŞTUR... DİNİMİZİ DAHA İYİ FARKINA VARDIKTAN SONRA YANİ...
BUNUN İÇİN DİNİMİZİN MÜZİĞE BAKIŞINI DA BİR ARALAR HATA YAPMAMAK ADINA,ÖĞRENMEYE ÇALIŞMIŞTIM...
ALLAHTANDIR Kİ O MÜZİK SEVGİSİ ZAMANLA RUH HALİNE GÖRE ŞEKİLLENİYOR VE SENİ BU ANLAMDA FAZLA RAHATSIZ ETMEYECEK BİR HAL ALIYOR...
ŞİMDİLERDE BEN DE KENDİLİĞİMDEN EN ÇOK İLAHİLERDEN, TASAVVUF MÜZİĞİNDEN HOŞLANIR OLDUM...DİĞERLERİ O TADI HİÇ VERMİYOR...SÖZLERİ HOŞUMA GİTMEYEN, AHLAKIMA,İNANIŞLARIMA AYKIRI HİÇ BİR MÜZİK ZEVK VERMEZ OLDU ARTIK ÇOK ŞÜKÜR Kİ...ÇOK ŞÜKÜRKİ BU BÖYLE ARTIK...aşağıda bir alıntı var benim bu konuda(müzik sevgisi) biraz içimi rahatlatan.Rabbim bizleri bilmeden,istemeden,farkında olmadan işlediğimiz günahlardan uzak eylesin.Bbu konuda basiretimizi açsın inşallah...
Musiki denilen şey âşığın aşkını, fasığın fıskını artırır. Bu hangi niyetle dinlediğine bağlıdır. Hazreti Mevlânâ şöyle diyor: “Ben Ut sesinde Ente Hasbi, Ente Kâfi ya Vedud” sesini duyuyorum. (Ey sevgili, sen bana yetersin, sen bana kâfisin, başka bir şey istemem).*****
SEN NE GÜZEL BİR DOSTSUN Kİ DOSTUNUN RUHUNA GİDEN YOLU BU KADAR İYİ BİLİRSİN...
ALLAH SENDEN EBEDİYEN RAZI OLSUN KARDEŞİM...
SELAM VE DUALARIMLA:)18 yıl önce gönderildi # -
Niyazi Sayindan USSAK makamini dinle benim icin..Bende NEY hastasiyimdir ve tasvvuf muzigi sevrim.Ömer Faruk Tekbilekten özelikle.Aysecik...
http://www.salihler.com/muzik.asp( NEY TAKSIMLERI)
http://www.youtube.com/watch?v=PIIvdbHm0j0&feature=related(SENI COK SEVIYORUM ALLAHIM)
öMER FARUK Abimizinki sana hediyem olsun.
Rabbim seni ve sevdiklerini cok sevsin Aysecik.Sende dualarimdasin.18 yıl önce gönderildi # -
Ayşe abla kaç yaşındasınız bilmiyorum..haziran size abla diye hitap etmiş o yüzden ben de abla diye hitap etme ihtiyacı duydum..yeniyim sitede..lütfen benim için de dua edin..Peygamber (s.a.v) nin ahlakı ile ahlaklanabilmemiz duasıyla..vesselam..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.