çok zor günler geçiriyorummmmm allah rızası için içinizden gelen dualrı edermisiniz.feraha ulaşmam için...duaya çokkkk ihtiyacım var
allah rızası içinnn bana dua edermisinizzzzz
(18 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah senin kalbine ferahlık versin kardeşim.allah yar ve yardımcın olsun.rabbim herşeyin en hayırlısını bilendir.kalbini ferah tut.sıkma canını dua et devamlı.
1 fatiha 3 ihlas duam sana
dua ilee18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM RAHMET KAPILARINI AC..SANA GELENI GERI CEVIRMEKTEN HAYA EDERSIN..BU SÖZÜNE GÜVENEREK SANA YALVARIYORUM..YARDIMA MUHTAC OLANLARA MELEKLERINI GÖNDER..KIMSEYI SENDEN ÜMITSIZ BIRAKMA..
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
amin ,amin ,amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah (C.C) seninle olsun.Amin.3 Fatiha,3 İhlas senin için.
18 yıl önce gönderildi # -
TUGSAVAL KARDEŞİM CUMANIN İLK SAATLERİNDE KURAN OKUCAM İSMEN SİZİDE ZİKREDİCEM RABBİM TÜM ZORLUKLARINIZI KOLAYLIĞA ÇEVİRSİN İNŞALLAH AMİN..
allahım bu kardeşimin tasasını gider..sevgili peygamberimizi araya koyarak sana yalvarıyoru..100 ya fettah
OYY KIYAMIYORUM Kİ BÖYLE ÜZÜLMEYİN BAK HEPİMİZİN BİR SIKINTISI VAR AMA YİNEDE COK SÜKÜR RABBİM DERMANSIZ DERT VERMİSİN İNSANA...ZAMAN CANCAĞAZIM RABBİME SIĞIN ALLAHA EMANET EDİYORUM SENİ...GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN RABBİM İNSALLAH.
allah hepinizden razı olsun
YA RABBIM SEN MERHAMETLISIN BU KARDESIMIN GONUL SIKINTISINI GIDER FERAHLIK VER OKUNAN FATIHA?IHLAS?AYETEL KURSI YUZU SUYU HURMETINE RABBIM AMIN AMIN AMIN
Allah yar ve yardımcın olsun. fatiha okudum allah yüreğine ferahlık versin
allah yar ve yardımcın olsun sıkıntıları nı gidersin allahım içini ferahlatsın inşallah
Rabbim bütün sıkıntılarını tek tek gidersin..zerre kadar ağırlık bırakmasın kalbinde..selam ve dua ile.
RABBİM hayırlısınla tez vakitte gonlünün muradını versin kardeşim
RABBİM HER ŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
1 AYETEL KÜRSİ
1 FATİHA
3 İHLAS
1 RABBENA ATİNA. AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bu zor günlerinde yardımcın olsun kardeşim.1 ayetel kürsi 1 ifatiha 1 ihlas okudum amin
ALLAHÜMME İNNİ EUZÜBİKE MİNEL HEMMİ VEL HAZEN VE EÜZÜBİKE MİNEL ACZİ VEKESEL VE EÜZÜ BİKE MİNEL CÜPNİVEL BUHL VE EÜZÜ BİKE MİN GALEBETİD DEYNİ VE KAHRİR RİCAL SADAKALLAHÜL AZİM*BU DUA YI 6 DEFA OKUYUN BORÇ VE SIKINTIDA OLAN DUA DOSTLARININ SIKINTILARINA ÇARE OLSUN İŞAALAH*rabbim nekadar sıkıntınız ve borcumuz vede ödeme zorlu çektimiz borçlarımızın ve dertlerimizin giderilmesi için 6 defa okuyun amin*allahım kabul etsin***özgür***
allah yar ve yardımcın olsun RABBİM hayırlısınla tez vakitte gonlünün muradını versin kardeşim
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DUALARIN KABUL OLSUN KARDESIM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.