mrb arkadaşlar urfaya gidecez ayın 18 halil ibrahim türbesine gidecem inşallah şimdiden hediyelerinizi alayım bir kağıda not edecem inşallah hepinize tüm dua dostlarıma dua edecem şimdi gideceğimiz kesinlleşti aklıma hemen siz geldiniz zaten hepinize teker teker dua edecektim ama hani belki hediyeleriniz vardır size söylemek istedim
türbe ziyaretine gidiyorum
(45 mesaj) (27 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
canım benim hediyemde 1yasin 1vakıa 1tebare 1nebe süresi okuyup hediye etmek istiyorum
selamlarımı iletirsen sevinirim onların yüzü suyu hürmetine benimde hayırlı bahtımın açılması hayırlı gönlümden geçen içimdeki muradımın olmasını diliyorum banada böle dua dua edersen sevinirim.:):)
rabbimde senin dualarını kabul etsin allah razı olsun19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ben de sana ayetel kürsi yolluyorum. benim içinde dua et ne olur kardeşim, adım gülce biliyorsun nişanlım Onurla problemlerimizi çözüp düğünümüz olsun diye. Allah razı olsun ben de gidemiyorum böyle yerlere. bir de bizim tanıdğımı fatoş ablanın çocuğu olmuyor tedavi görüyor onun çocuğunun olması için Allah da senin dileklerini yerine getirsin.
19 yıl önce gönderildi # -
bende 3fatiha 3ihlas 3ayetel kürsi gönderiyorum.allah inşallah banada tez zamanda hayırlı kısmet verirde bende evlenirim.şu an istemeye geldiler hayırlı ise allahım tüm engelleri kaldırsın evleneyim.lütfen benim için dua edermisin
Esen içimden hayırlı olsun demek geldi.:) Allah hayırlı yuvalar versin sana ve hepimize.
CANIM ALLAH RAZI OLSUN.BU GÜNE KADAR HEP ENGEL ÇIKTI.İNŞALLAH ŞİMDİ ENGEL ÇIKMAZ.İNŞALLAH SİZDE PROBLEMLERİNİZİ ÇÖZÜP DÜĞÜN YAPARSINIZ.ÇOK MUTLU OLURSUN İNŞALLAH.
Senden de razı olsun inşallah engel çıkmaz dua edeceğim sana. sende hep oku misafirler gelince senin için ben dua okuyacağım gelmeleri de yakındır. İnşallah hepimiz yuva kurar mutlu oluruz sana dualarımı gönderiyorum.
SONUCU SANA HABER VERİRİM.BENDE SANA TA.....DOĞUNUN BİR İLİNDEN DUALARIMI GÖNDERİYORUM.RABBİM RAHMETİNİ ÜZERİMİZDEN EKSİK ETMESİN
BENDEN DE LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜM MİNEL ZALİMİN 1OO TANE 33AYETÜL KÜRSİ 33İHLAS 33 FATIHA HEDIYE YOLLUYORUM EŞİMİN YAVAYA ÇOCUĞUMUN BABAYA KAVUŞMASI İÇİN DUA EDERMİSİN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN BİNLERCE KEZ
Alacigim
benden de lutfen 2 yasin hediye gotur
bir de okumus oldugum 4444 tefriciyenin hurmetine lutfen muradimin gerceklesmesi icin dua edebilir misin
Allah simdiden razi olsun senden19 yıl önce gönderildi # -
alacığım bend eismi azamduasını okuyacagım ,11 ayetel kürsi ,11fatiha,11 ihlas okuyacağım sanada 7 ayetelkürsi hediyem olsun benim için istediğm kamu kurumunda çalışa biilmem için dua edermisin ve ailemdeki sorunların giderilmesi için sağol hayırlı yolculuklar sana
DEĞERLİ DOSTUM ZİYERETİNDE BİZDEN,
1.YASİN,
300.TEVHİD,
300.LA HAVLE,GÖTÜRÜRSEN BİZİ MEMNUN EDERSİN.
SİZE ŞİMDİDEN 100.LA HAVLE HEDİYE ETTİK.LÜTFEN KABUL EDİN.
(HALİL İBRAHİM PEYGAMBERİMİZİN ÖNDERLİĞİNDE TÜM EMANETLERİMİZİ DİĞER MÜBAREKLERE DE SELAMLARIMIZLA BİRLİKTE İLETİRSEN BAHTİYAR OLURUZ.NİMET SAYARIZ.)
ALLAH BU YOLCULUĞUNUZU TÜM DUA DOSTLARIMIZIN KURTULUŞUNA VESİLE EYLESİN.AMİN.AMİN.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
BENDEN DE
1 YASİN
100 AYETELKÜRSÜ
100 TEVHİD
100 LA HAVLE.. HEDİYEMİZ OLSUN. DUALARDAN EKSİK ETMEYİN İNŞ.19 yıl önce gönderildi # -
Süheylacım Benimde selamlarımı götür ve sağlığımla ilgili hayırlı haberler dile olurmu güzelim.?
İyi yolculuklar ALLAH kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin.
Her kimin için ne dua edersen nezdinde biri bin olsun.Hediyeleri emanetleri sağlıcakla teslim edersin inşallah...
amin.amin.amin.19 yıl önce gönderildi # -
"Allahumme salli ve barik ala Muhammedin ve al'i Muhammed
kema salleyte ve barekte ala İbrahim ve al'i İbrahim
inneke hamidun mecid"
emanetimdir...
Allah yolaçıklığı versin şimdiden
Allah razı olsun bizleri düşündüğün için
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
BEN DENDE 100 İHLAS 1 YASİN GÖTÜR LÜTFEN .İBRAHİM DERGAHINDA BİZLERİDE AN LÜTFEN YOLUNUZ AÇIK OLSUN SELAMETLE GİDİN GELİN İNŞAALLAH... SELAM VE DUA İLE.
canım Alacım benden bir YASİN-İ ŞERİF.HALİL İBRAHİM türbesine gittiğinde bağışlarmısın ALLAHIM razı olsun canım Alam benim.dualarımdasın herzaman.
BENDEN 1000 KELİME-İ TEHVİD MUBAREGE VE SIKINTILARIMDAN ARINMAK İÇİN YAKARIŞ.SAGLIKLA GİDİP DÖNÜN ALLAHIN İZNİYLE.
Kardeşim sıkıntılarından arınarak gelirsin inşaallah. Bu kardeşinizi de dualarınızda unutmayınız. Şİmdiden Allah razı olsun.
100 ihlas gönderiyorum Allah razı olsun kardeşim bileri unutmadığın için Rabbim senin de hakkında hayırlısını versin selametle
allah hepinizden bin kere razı olsun zeten hepinize ayrı ayrı dua edecektim yolculuktada edecektim sizleri hiç unuturmuyum hani belki yasin okursunuz diye söyldim yoksa hepiniz hem aklımda hemde gönlümdesiniz
BEN DE KERVANDA OLAYIM
EMANETLERİNE KATILAYIM
GÖZÜM VE GÖNLÜM ORDA OLSUN
BEDAVA İKRAMLANAYIM
SELAMLAR GÖTÜRÜN LÜTFEN19 yıl önce gönderildi # -
benim için de dua edermisiniz?lütfen buna çok ihtiyacım var.
Alam bende o muhterem zata 1 yasin hediye ediyorum teslim edersen çok mutlu olurum canım benim. Bir de benim ne istediğimi sen biliyorsun, gönlümdeki muradımı Allahım tez zamanda versin inşallah, adağımı tez zamanad gerçekleştirmeyi nasip etsin Allahım bana, böyle dua edersen benim için çok mutlu olurum alam benim.
etmezmiyim cennet ablam tabii ederim inşallah ben urfaya gitmeden önce dileğin gerçekleşir içimden öyle geçti inşallah allahın izniyle muradın en kısa zamanda gerçkleşir
Bitanem benim canım kardeşim, inşallah temiz kalbinden geçtiği gibi olur, sana 11 tevhid gönderiyorum, kabul et kardeşim benim.Bu arada nasılsın, bi gelişme var mı ?
var alilesi yeniden gelip sözü takmak istediler kabul etmedim aslada kabul etmem canımdan çok seviyorum ama kabul edemem birde burda bir abla bir kız yüzündenmi dedi bir kız yüzünden kesinllikle değil 2 yıldır sözlüyüm babamda ablan evlenmeden nişan yapmayalım dedi bende kabul ettim sözlüm unu duyunca biraz ileri geri konuştu zoruma çok konuşmaları pişman oldu sonunda bilmem artık şimdiden böyle konuşan bir insanla gelecekte belki daha ağır konuşur benle kaldıramam dayanamıyorum ama dayanmama lazım
Canım benim tabi sen daha iyi bilirsin, ama yib,ne de bu kadar kesin hükümlü olma tamammı, biraz daha ılımlı olmaya çalış, sana bişey söyliyimmi bu tür nişan ve düğün aşamalarında iki tarafda hep çok gergin olur ve İPLER GENEŞLDE BU NOKTADA KOPAR, O YÜZDEN ZAMANLA DÜZELİR İNŞALLAH HERŞEY. Sen tabi kendini ezdirme ama bazen onur ve gururdan fedakarlık yapılabilr tammaı canım . Madem onu canından çok seviyosun lütfen dediklerimi tekrar tekrar oku o zaman. Bak ben hayırlı bir yuva kurmak istiyorum tez zamanda, bende nişan arifesinde ayrıldım ve bıçak gibi bitti herşey , benimki seninki ghibi de diildi, hayallerim geleceğim birden çöktü.Ama demekki hayırlı değilmiş dedim ve allahımdan tez zamanda en hayırlısını diliyorum, bana tez zamanada hayalerimdeki gibi çok hayırlı bi insanla hayallerimdeki gibi teimle duvağımla bir evlilik diliyorum Alam tamamı ? Zamana ihtiyacın var belli ama ne olur ipleri koparmadan yaranı tamir etmeye çalış. Ağızdan istemeden kızgınlıktan çok şey çıkar, heopimizin başına gelir bu, o yüzden ipleri koparmadan halletmeye çalış bitanem.
alacım canım benim allah razı olsun kardeşim duaların kabul olsun inşallah 1 yasin 100 ihlas 100 lahavlede benden rabbim yüce katında kabul et amin
allah razı olsun cennet ablam senden elif ablam allah senden de razı olsun allah ne muradınız varsa versin aminnnn
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.