CANIM,HAYATTA İNSANLARA DAİMA BİR İKİNCİ ŞANS VERİLMESİNİ DÜŞÜNENLERDENİM AMA HAYAT SENİN HAYATIN.1 AYETELKÜRSİ GÖNDERDİM,KABUL ET.
türbe ziyaretine gidiyorum
(45 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALACIM SANA 2 AYETEL KÜRSİ OKUDUM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH SIKINTILARINI ATLATIR GELİRSİN BENİMDE BORÇLARIM ÇOK BANADA HAYIRLISIYLA BU BORÇLARI KAPAMAM İÇİN DUA EDERSEN SEVİNİRİM KULUN KULA DUASI KABUL OLURMUŞ KARDEŞİM HAYIRLI YOLCULUKLAR.
18 yıl önce gönderildi # -
etmezmiyim ablam allah kabul etsin inşallah en kısa zamnda borçlarını ödersin aminnnn
ALACIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA HAYIRLISI İLE VERSİN İNŞALLAH.
Canımsın ablası ne olur Haziranın 30unda kpss sınavım var.Kazanmam için dua eder misin.Benden 1 adet Yasin de hediye götürür müsün.Allahım şimdiden razı olsun.Kazasız belasız git gel inşallah
3 yasin allahım kabul etsin rabbim ne hayırlı muradın varsa salıkla git gel inşaallah amin benim de oğlum için dua edersen mahkemesi var hayırlı sonuçlansın inşaallahamin
canım msj yeni gördüm benden 1 yasin götürürmüsün benim dileğimi biliyorsun batuhan .allaha emanet ol.unutma ne olur
ala.cım benide emanetlerine katarmısın 1 yasin de ben gönderiyorum.hayırlı yolculaklar olsun selametle gidip dön inşallah.sanada hediyem 100 tevhid canım mevlam hakkında hayırlı olanı sana nasip etsin.cümlemizi selamete erdirsin.amin
Süheylacım bende 1 Yasin okuyacagım..hediyemi götürüp banada dua edersen çok mutlu edersin..
Yetimleri ve öksüzleri unutmazsın dimi Süheylacım.öptüm seni..18 yıl önce gönderildi # -
nuray nasılsın dostum
iyiym canım benimm sen nasılsın iyisin inşaalla..Çanakkaleye gittim yazısı var ya oraya gel :)
unuturmuyum seni nuray ablam yetimleri öksüzleride untmayacam söz
ALA KARDES BENIM ICINDE DUA ET BEN ARANIZA ALMANYADAN YENI KATILDIM TEK ARZUM BU KÜFÜR DIYARINDAN KURTULUP MEMLEKETIME DÖNÜP ISLAMIYETI YASAMAK CAN SESLERI YERINE EZAN DINLEMEK CAMIYE GITMEK YASADIGIM YERDE BIR TANE BILE CAMI YOK NE OLUR BENIM ICINDE DUA ET
tabii ederim ablam etmezmiyim hiç aramıza hoş geldin rabbim içndekini en kısa zamanda verir inşallah aminnnn
Allah razi olsun,Allah dualarini duasi makbul edenlerden eylesin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.