RABBİME ÇOK ŞÜKÜR
MUCİZEYSE EVET MUCİZE DÜN OLDU
DUA EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
BEN BU SİTEYİ PAZAR GÜNÜ (17/02/08) KEŞFETTİM
19/02/08 MUCİZE OLDU :)) ALLAH A ŞÜKÜR OLDU
TABİKİ SİTEDEKİ ARKADAŞLARA TEK TEK TEŞEKKÜR EDİYORUM
ALLAH RAZI OLSUN VE UMARIM SİZLERİN DE DİLEKLERİ TEZ VAKİTTE GERÇEKLEŞİR
SİZLER HER ZAMAN DUALARIMDA OLACAKSINIZ
ALLAH A EMANET OLUN
ÇOK ÇARESİZİM 2 LÜTFEN ÇOK ÇARESİZİMİ OKUYANLAR OKUSUN BUNU DA
(15 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razi olsun kardesim.. allah seninle olsun her daim..
18 yıl önce gönderildi # -
cok sevındımmm allah daım etsınnn
Masallahhhhhhh masallah masallahhh :-)
SÜPER...DUALARIN GÜCÜ..ALLAH RAZI OLSUN.
RABBİM BİZİ DE GÖRSÜN İNŞALLAH.
RABBİM KENDİSİNE AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMESİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
çok sevindim bugün aldığım 2.güzel müjde rabbim tüm dua dostlarımı melekleriyle müjdelendirsin inşallah amin..
İNSALLAH RABİM BİZEDE NASIP ETSİN MUJDELİ HABERLERİ COK SEVİNDİM
DUYGU KARDEŞİM SENİN ADINA SEVİNENLERDEN BİRİDE BENİM
ALLAHIM MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN
BİRDE KARDEŞİM ÇOK ÇARESİZİM BÖLÜMÜNDE SİZE AŞAĞIDAKİ AYETLERİ YAZMIŞTIM BELKİ HATIRLAMIŞSINIZDIR“Allah Teâlâ’ amellerin en sevgilisi, en makbulü, az da olsa devamlı olanıdır.” buyurmaktadır.
Allah Teâlâ Ahzab suresinde 35. ayette müminlerin özelliklerini sayarken, taata devam eden erkekler ve taata devam eden kadınlar, diyerek kâmil mümin ve müminelerin ibadetlerinde devamlı olduklarını, aksatmadan şevk, aşk, iştiyakla ibadetlerini yaptıklarını, bunun kâmil müslümanların bir vasfı olduğunu bize bildiriyor.TAATE DEVAM ET KARDEŞİM ALLAH BİZİ NANKÖRLERDEN ETMESİN HUZURA ERİŞTİKTEN SONRA ALLAHTAN YÜZ ÇEVİRMEYELİM ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN...
Maşallah
Rabbim sana dünyada ve ahirette iyilik ve güzellikler nasip etsin.18 yıl önce gönderildi # -
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
amin ,amin ,amin....18 yıl önce gönderildi # -
Duaların gücünü bilim adamları kabul ediyo ve A.B.D'de hastanelerde kullanıyor bizim ülkemizde bazıları kabut etmiyor..Çok şükür onlardan değiliz
ELHAMDÜLİLLAH..BİZLERE DUA ET KARDEŞİM..BİZLERİN DE DUALARINA İCABET ETSİN RAB..
RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNSALLAH.AMİN.
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE YENİ KATILDIM BU SİTEYE BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.BANA BİR HACET DUASI VEREBİLİRMİSİNİZ SEVDİĞİM BENİ TERK ETTİ DE GERİ BENİ SEVMESİ İÇİN
çok sefindim işallah bisde husura ereriz
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.