Sorun şu ,biz bu insanlara yardım için sıkıntıları en aza indirmek için varız umut karartmak için diil Ozgul kardeşimin linki vardı inmiş Ozgül kardeşimin linki önemliydi şimdi ne kadar kendini kötü hissetmiştir kahrolmuştur,ne kadar belli etmesede ben hissediyorum çok kötü ya eşinin mahkemesi var bilinirki hasta erken tedaviyle iyileşir,dua inen ve inmeyen belayı önler o link inmiş ya şimdi Ozgul kardeşimin eşi 10 15 sene alırsa ortada ölü var,ki Allah göstermesin,benim kız arkaşımda buna benzer bir durumdan yatıyo, kaza geliyorum diyo ve duyarsızca bakıp bakmakla yetinmiyip link iniyo,3 tane Yasin linki var okunucak okuyanlar okundular,tamam bizde dua aşıgıyız edilicek burda dua için varız ama tek bi linkte toplanamazmı düzenli bi şekilde şu şuna okudu şu kadar kaldı sıradakide şu,bize yürekten dost doktor lazımki anında müdahele etsin hasta yaşasın ve göz göre göre ben geliyorum diyen bi kazayı önliyelim,linki indirerek diil yardım kesinlikle bu diil Rabbimin rızasınıda bu şekilde kazanamayız..Çok üzüldüm ve kalbim buna burkulmuştu kendim için diildi Allah biliyo dua ve selam ile.. (derin)
NİYE DERİN GİTTİ (DERİN)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(14 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Dostlar Derin kardesim iletmemi istemis kirginligini bende ricasini yerine getirdim.
Selam ve duayla.18 yıl önce gönderildi # -
ahhh derinim ahhh
duyarlı abim benim18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim öyle güzel bi gönül vermişki derin'imize eşi benzeri yok...
Ama şunu da unutmamak lazım ki herkes nasibini alır, bu dua da bile böyle...
Rabbim eğer bir kuluna dua edilmesini isterse, onun için kullar gönderir de o kullar unutulmuş konuları en derinlerde olsada bulup onu dualarına dahil ederler...Derin kardeşim bizleri dostluğundan mahrum bırakarakma :(
18 yıl önce gönderildi # -
zez lütfen derin kardeşime selam söyle allah şahidimdir ki ben bundan dolayı kırıldığını hissettim.ve bana malum oldu.ve ona dedim ki okudumu bilmiyorum boşver sende allah rızası için onları affet.her şey yüce rabbimin izniyle olur.rabbim ol derse olur.şu an ellerim titriyor.kardeşim derin vallahi billahi bildim senin bu yüzden kırıldığını çünkü bana rüyalarım yol gösteriyor.iki gündür evdeki bilgisayarım bozuktu bakamamıştım.işe geldim baktım ki sen ayrılmışsın.ayrılma boşver napalım isteyen arkadaşlarım içinden gelirse bizi dularına dail eder.yine diyorum ki yaradılanı yaradan için sevelim.RABBİM SENİ KENDİNE DOST EDİNSİN İNŞALLAH
zez nasıl ulaştın derine,nasıl konştun,gelmeyecekmi,
Derine söylermisin lütfen zerrinim o üzüldükce ben çok üzülüyorum,lütfen gelsin,içim sızlıyo,yüreğinin incinmesine kıyamam o benim canım kardeşim.
Derin kırılsakta,incinsekte yüreğimiz beraber,mahşere aydınlık bir yol istiyorsak kalp kırmak yok,Rabbimizin bize merhametini istiyorsak merhamet bizden tüm canlılara,affet kardeşim kim incittiyse ,hatasız kul olmurmu,hatasız sadece Yaradan,Efendimizi düşün herkese merhamet herkese merhamet,eğer gelmezsen bende giderim ,benimde dualarıma ortaksın,yaşadığın sıkıntıları anlıyorum ,bekleyişini,inan benzer sıkıntıyı ben yaşadım ,babam hsta oldu ,babamla aynı hastalığı yaşadım sanki,yüzüne güldüm,ardından ağladım,ağrıdan inledikce babam ben yandım,ama Takdir Yaradanın yılmak yok,herşey yaradandan,şükür şükür,yaşadıklarını inan anlıyorum,bazen çaresizliğini,umutla bekleyişini ama yerine arada umutsuzluğunu,neden neden diye çaresizliğini,hayattan yılma kardeşim hayata sımsıkı sarıl,gerçekten Rabbimizin verdiği herşey güzel imtihan oluyoruz...Allahım merhametini ,selamını,rahmetini senin ve elifimizin ve cümle mümin kullarının üzerinden eksik etmesin.Bende üzntüler yaşıyorum ama inan çok pozitif bir insanım,Çünkü bu Yaşam benim,benim yaşamamı Rabbim dilemiş,şükür Rabbimizden gelene.Dimdik ol pozitif ol,inan aşılmayacak birşey yok,hiçbir acı sonsuz değildir,sabah yaklaşıyor kardeşim,güneşte doğacak bambaşka aydınlık olacak inan.
1 gün önce #
rabianur
Dua Dostu
ben mi kırdım yoksa,benmi incittim seni,özürdilerim kardeşim ben incittiysem,başka kardeşim incittiyse onun adınada özür dilerim.İncinen yüreğine mis kokulu salavatlar gönderiyorum.1 gün önce #
asmn
Dua Dostu
rabianur çok haklı derin abi gitmeeeeeeeee =(1 gün önce #
zez
Dua Dostu
Rabianurum Melegim ne güzel demissin "gidemezsin biz tutuk yüregini" diye ..mükemmel bir cevap Derin insallah duyar sesini:-((
Bende birazdaha sag duyu,
birazdaha anlayis ve hosgörü bekliyorum siteden .....
bilgilerinden hepimiz faydalaniyorduk güzel yüreginden cikan dualardan okurken aglatan o dualarindan....umarim kirginligi gecer ve gelir Derin kardesimiz :-((1 gün önce #
seda
Dua Dostu
hepimiz burda birbirimize okadar cok alistikki, birakkip gitmek kimseye yakismiyo. bizim senin duana seninde bizim duamiza ihtiyacin var canim kardesim. sevenlerin var burda, sana baglananlar. bizi birakip gitme.1 gün önce #
ZEYNEP
Dua Dostu
dostlarımız bizi üzdüler:(
ama ben, onların tekrar aramızda olmak isteyerek bizi mutlu edeceklerini umud ediyorum.
:(
Rabbim hepsinin gönlüne ferahlıklar versin.1 gün önce #
neden37
Dua Dostu
BU SİTEYE GİRDİĞİMDE HOŞGÖRÜ SİTESİ DEDİM KENDİ KENDİME. İNSANLARIN BİRBİRİNE KARŞILIKSIZ VE ÇIKARSIZ İYLİKTE DUADA OLDUĞU BİR SİTE. BU KİRLENMİŞ DÜNYADA TEMİZ KALMIŞLARIN SİTESİ DEDİM. VE İÇİM HUZURLU BU SİTEYİ TANIDIĞIM GÜNDEN BERİ. ŞİMDİ LÜTFEN BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ OLDUĞUNDA GİTMEYELİM. GİDENİN BOŞLUĞU ASLA DOLMAZ. İÇİMİZİ ACITMAYIN DOSTLARIM. ALLAH HEP SİZİNLE OLSUN. AMİN1 gün önce #
muhtacm
Dua Dostu
ben de varım rabianur kardeşim iyi yapmışsın tutalım yüreğini gidemesin .yazılarına dualarına bu kadar alışmış alıştırmışken gidemez çok haklısın sana katılıyorum sevgiler1 gün önce #
rabianur
Dua Dostu
Köşende dualar ediyorsun belki biçare Allahım ,medet Allahım diye ağlıyorsun yanıyorsun canım kardeşim. Rabbim semaya kalkan ellerini nurlar yağdırsın.Yalnız değilsin derinim dua dostların yanında,çepeçevre sardık seni dualarla,sevgilerle,yüreğini tuttuk bırakmayız,sen bıraksanda biz bırakmayız.1 gün önce #
rabianur
Dua Dostu
Yüreğini tuttuk duamız seni bekler,ben geldim diye müjde ister.Sitemiz seni özler.Kardeşim nerdesin.1 gün önce #
zez
Dua Dostu
♥♥♥Lal olan dilimizin sözü,sendedir Yarab
üryan geldik kapına,günah defterimiz sendedir Yarab
düçar olmuş dertlerimizin eczası sendedir Yarab
Şifamızi tez eyle
dilimizi söz eyle
günahımızi setr eyle
derini ve elifi dön eyle :-(
meftun geldik kapına
bizi sana ram eyle
Fi Emanillah
Amin.
♥♥♥
1 gün önce #
zez
Dua Dostu
(Derin kirginliginin sebebini aciklamis ....bir yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin de bir mail yollmis arkadaslarim bende topik actim ..birde buraya eklemek istedim...
Ne kadar hassas bir yüreksin Derin kardesim ...)Derin neden gitti.
Sorun şu ,biz bu insanlara yardım için sıkıntıları en aza indirmek için varız umut karartmak için diil Ozgul kardeşimin linki vardı inmiş Ozgül kardeşimin linki önemliydi şimdi ne kadar kendini kötü hissetmiştir kahrolmuştur,ne kadar belli etmesede ben hissediyorum çok kötü ya eşinin mahkemesi var bilinirki hasta erken tedaviyle iyileşir,dua inen ve inmeyen belayı önler o link inmiş ya şimdi Ozgul kardeşimin eşi 10 15 sene alırsa ortada ölü var,ki Allah göstermesin,benim kız arkaşımda buna benzer bir durumdan yatıyo, kaza geliyorum diyo ve duyarsızca bakıp bakmakla yetinmiyip link iniyo,3 tane Yasin linki var okunucak okuyanlar okundular,tamam bizde dua aşıgıyız edilicek burda dua için varız ama tek bi linkte toplanamazmı düzenli bi şekilde şu şuna okudu şu kadar kaldı sıradakide şu,bize yürekten dost doktor lazımki anında müdahele etsin hasta yaşasın ve göz göre göre ben geliyorum diyen bi kazayı önliyelim,linki indirerek diil yardım kesinlikle bu diil Rabbimin rızasınıda bu şekilde kazanamayız..Çok üzüldüm ve kalbim buna burkulmuştu kendim için diildi Allah biliyo dua ve selam ile.. (derin)18 yıl önce gönderildi # -
DERİN KARDEŞİM
GERİ GEL
GERİ GEL GERİ GEL
BURADA ALLAH SOHBETİ ALLAH ZİKRİ ALLAHA DUALAR YAPILIYOR
SİZİ BAŞKA YERE ÇAĞIRMIYORUZ YA
GERİ GEL KARDEŞİM GERİ GEL18 yıl önce gönderildi # -
Bu kadar dostun ve kardesin sana birseyler yazdi..ve senden rica ediyoruz...Tamam Özgül kardesimiz de gereken anlayisi gösterdi durumu icin ...Herkes dualar ediyor ...Özgül kardesimin esi icin sen onun durumunun aciliyetine cok hassas tepki verdin..Tamam anliyoruz seni ....Ama Derin kardesim bak burda senin dualarina muhtac ve senin yolladigin o güzel dualara amin demeyi bekleyin bizler variz...Kendin yazdin "biz burda insanlarin sorunlarina dualarimizla yardimci olmak icin variz , dua etmek dua almak icin variz" diye..Sana senin dualarina ihtiyac hisseden bir kardes olarak diyorumki ...hadi ..persembenin uguru hikmeti üstüne olsun...Yüregin kirginliklari unutsun...gel surda dualarimiza gene duayenlik yap...Paylasalim sicacik ,okuyalim sicacik amin diyelim yürekten...Ne kendini nede bizleri dualardan mahrum birakma.
Duayla ve sevgiyle kal .Rabbim seni cok sevsin.18 yıl önce gönderildi # -
KADER ARKADAŞIM,GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM;HERŞEY ALLAHIMIN İZNİYLE OLUR BEN BUNA İNANAN BİRİYİM.NAPALIM SABİT TUTMAYI UYGUN GÖRMEMİŞLER BENİM KONUMU. CANLARI SAĞOLSUN.AMA LÜTFEN GİTME İNAN BANA YÜREĞİM SIZLADI SENİN GİTME HABERİNE.BİR YILDIR HERŞEYİMİ PAŞLAŞTIĞIM ARKADAŞIMIN TAYİNİ ÇIKINCA BİLE BU KADAR YÜREĞİM SIZLAMAMIŞTI.AMA BU NE BİLİYOR MUSUN BURDA İNSANLAR BİRBİRİNİ ALLAH RIZASI İÇİN SEVİYOR.ALLAH RIZASI İÇİN AFFEDİYOR.SEN DE ÖYLE YAP.BİR YAZI OKUMUŞTUM.MİZAN GÜNÜ ALLAH cc BENDEN ALACAKLI OLAN KULUM VAR MI DİYE SORACAKMIŞ.KUL AYAĞA KALKACAK BEN RABBİMDEN ALACAKLIYIM DİYE. NEDEN ALACAKLI OLACAK KUL RABBİNDEN BİLİYOR MUSUN.KENDİSİNE KÖTÜLÜK YAPAN KİŞİYİ ALLAH RIZASI İÇİN AFFETTİĞİ İÇİN.GEL GİTME KARDEŞİM.ALLAH RIZASI İÇİN KAL.BURDA ÇOK ARKADAŞIMIZ SENİN GİTMENE ÜZÜLÜYOR.BEN KIRGIN DEĞİLİM SİTE YÖNETİCİLERİNE SEN DE KIRILMA.RABBİM NE DERSE O OLUR.
1 gün önce #
DERİN KARDEŞİM.BENİ AZABTA BIRAKMA.BU KADAR İNSAN VE BEN SENİN İLMİNDEN FAYDALANIYORUZ.LÜTFEN DÖN ARTIK.DEDİĞİM GİBİ BEN KIRGIN DEĞİLİM.GERÇEKTEN DEĞİLİM.BİLİYORUM Kİ DUALARIN BİZİMLE AMA BİZLER YİNE BURADA HER YARDIM İSTEYENE KOŞAN DERİN İSMİNİ ÖZLEDİK.OKUYORSAN,DUYUYORSAN SES VER
EVET DERİNCİM BEN DEYAZILARININ EKSİKLİĞİNİ ÇOK HİSSEDİYORUM..SANIRIM ÇOK DOLDUĞUN BİR ANDI..OYSA HOŞGÖRÜSÜ DE DOLU DOLU OLAN BİRİYDİN.AMAAAAAAAAAAAA VARDIR ELBET BİR BİLDİĞİN DÜŞÜNDÜĞÜN..YOKSA ADIN DERİN OLURMUYDU SAĞLICAKLA KAL MUTLULUK GÜÇ VE VARLIK VERSİN ALLAHIMDAN SENİN ADINA HEMEN ŞİMDİ İSTİYORUM...HZ.MUHAMMED VE EHLİBEYTİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VERSİN DUALARIMIZIN KARŞILIĞINI HAYIRLISIYLA İNŞALLAH...ELİFİNE DE TEZ KAVUŞTURSUN HAYIRLISIYLA..DUALARIDASIN DOST KARDEŞ..........ALLAHIM YANINDA OLSUN DAİMA AMİN AMİN AMİN..........
Bu başlıkta şimdi paylaşıcaklarım ne kadar isabetli olur bilmiyorum ama yazmak lazım sanırım.
Kıymetli dostlarım sabitlenecek konular dönüşümlü olması gerekmekte ve her yönetici bağımsız olarak bu hususta kendi insiyatifini kullanabilir.
Bu konulara değer biçmek değil düzenin sağlanmasına yardımcı olmaktır.
1- Burda edilen duaların kabul edileceğini kim garanti edebilir.
2- Çok yorum alan bir başlık mutlak ilgili sorunun çözümüne vesile olur düşüncesi olabilir mi?Ben demekten ziyade biz demeyi uygun görüyoruz.
Yönetim kadrosu olarak yönetmekten ziyade yardımcı olmaya çalışıyoruz lütfen bizlere anlayışla yaklaşın çok kıymetli büyüklerimizin bir kısmı sırf sitedeki yozlaşma ve çözümsüzlük sonucu burda değiller.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.