arkadaşlar sizi dualarımdan eksik etmiyorum...bunalıma girdim...devamlı ağlıyorum...çok dardayım...kalbimin üstünde biri oturuyo sanki..sınavım çok önemli...ne olur yetişin...
canlar iyice bunalıma girdim bana dua edin ....ne olur
(13 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
33 la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çektim sana fettan.. yüreğin ferahlasın.. sıkma kendini iyi olucak allahın izniyle
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.AYETEL KURSI YOLLUYORUM SANA.BENDE IKI GUNDUR BOLEYIM TAM ACILARIM DINIYOR DERKEN YENIDEN ALEVLENDI ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
allah razı olsun
alllah yardımcın olsun kardes yaa cevrende dostun falan yok mu konusabılecegın kendını dısarı at bıraz ortam degıstır bende cok yasarımmm allah yar ve yardımcın olsunnn
100 adet ''la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim '' senin için.
Gönlün hep huzur dolu olsun inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
akıl vermek degıl amacım dualarımla yanındayım ama elımızde yetmıyo kı konsuup aslında senı yatıstırmak ısterdım gonlunu ama burdan bu kadar
canım benim. kendini sıkma. kendine güven allaha sığın inan kazanacaksın. allah çalışanın emeğini boşa çıkarmaz. ama sen böyle bunalımlara girersen olmaz ki. içini ferah tut. burda herkezin gönlündesin. hergün herkese ve sana dua ediyorum. allah hakkında ne hayırlıysa onu versin diye. zihnin temiz olsun ki çalıştığın öğrendiğin bilgiler kalıcı olsun. rabbim sana yardım etsin. amin.
CANIM DÜN GECE 12 DE ÇOK OKUDUM SENİN İÇİNDE NOLUR SIKMA KENDİNİ GÜZEL KARDEŞİM ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA SIKINTI YAPMA KENDİNE BİZ ALLAHIMIN İZNİYLE DUALARIMIZLA YANINIZDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ RABBİM KORKTUKLARINIZDAN EMİN EYLESİN SİZİ AMİN..
allah razı olsun...
Yetişecek olan Allahtır fettan..meramımızı anlatırken biraz dikkatli olalım ki Rabbimizi kızdırmış olmayalım..dualardasın..Rabbim bu dulara karşılık verir derdinin dermanını inşallah..
Allah (C.C) yanında olsun.Amin.33 Kelime-i Tevhid senin için.
3 ayetel kürsü senin için okuyorum. allah yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.