Dostlarım.sevgili eşim,ilk kez sitemize onun söylediği bir duayı yazmamı rica etti benden.ALLAHIM KARIMI VE KIZIMI ÖNCE SANA EMANET ETTİM SEN ONLARI KORU,BENİ VATANIMI BAYRAĞIMI VE VATAN EVLATLARIMI KORU ŞEHİTLERİMİN KANINI YERDE BIRAKMAMAK İÇİN BANA DAHA ÇOK GÜÇ VER AMİN.eşim siz dua dostlarıma bir Fatiha okuyup gönderdi Allahım kabul etsin.
DUA(şengül)
(25 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun eşinden Şengül abla, amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ŞENGÜL..RABBİM YUVANIZDAN HUZURU MUTLULUĞU BİRLİKTELİĞİ EKSİK ETMESİN.ALLAHA EMANET OLUN.
Allahım sendende herzaman razı olsun benim canım mukaddercim.senanuru çoookkk öperim.cennetciğim Allahım senden razı olsun.
allah razı olsun sizden şengül ablam allah mutluluğunuzu daim etsin aminnnnn
ablam allah razı olsun benden de amcama 1 fatiha sizede 7 ayetel yürsi hediyem olsun amcam ,sen ve beste kardeşim dualarımdasınız sizi seviyorum rabbim herzaman yanınızda olsun canım ablammmmm
allahım her zaman yardımcısı olsun size bahışlasın yuvanızada mutluluk versin 1 ayetel kürsi de ben size okudum allah kabul etsin amin canım kardeşim
Ya Allah
Ya Rahman
Ya Rahim
Ya Hafiz18 yıl önce gönderildi # -
Ahretliğim eşinin bu mübarek duasına bende canı gönülden katılıyorum.
Allah bu vatana senin eşin gibi vatanını ve vatanının evlatlarını bu kadar çok seven askerler vermiş ya!
Şehitlerimizin kanı yerde kalmaz ALLAHIN izniyle.
Bende Ahretliğimin eşini ve Tüm askerlerimizi yüce rabbime emanet ediyorum.
Yüce rabbim sen kötülüklere fırsat verme ALLAHIM. AMİNNNN.18 yıl önce gönderildi # -
derya amin nimet ablam amin
Amin kardeşim.
ALLAH RAZI OLSUN.
ablacım benden eşine gönül dolusu selam olsun..
Merak etmesin Nuray kardeşi sizleri dualarında hiç unutmuyor..dün gözlerim yaşlı yaşlı şehitlerimizin başında sana eşine ve kızına dualar ettim ablacım benim..seni çok seviyorum..18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
ALLHIM RAZI OLSUN .
Rabbim Ünal abime güç versin kutsal görevinin ecrini kat be kat ihsan eylesin.
Elbet Rabbimiz en adaletli olandır.
eski dostum şengül allah askerimize yardım etsin onların sayesinde rahat uyuyoruz duanız içinde allah razı olsun
Abla abime benden selam söyle,benden de ona 50 Adet YA RAGIB(Her işte Allahın korumasında olmak için
Amin. Allah razı olsun şengül ablacım. Abimizide sitemizde ve dualarında daim etsin inşallah Senin adına çok sevindik, rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH MUTLULUĞUNU ARTIRSIN DAİM ETSİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.ALLAH RAZI OLSUN BENDE YUVANIZIN HUZURU VE AFİYETİ İÇİN SİZE 1 FATİHA 3 İHLAS OKUDUM GÖNDERDİM KABUL EDİN LÜTFEN.SELAMETLE.
rabbim dirliğinizi bozmasın inş
SELAM OLSUN SANA ASKER KARDEŞİM.SANA VE ORDUMUZA.SENİN AĞZINDA FATİHA,BİZİMKİSİNDE DE FATİHA.BU ÇOK ŞEYİN CEVABI ANLIYABİLENE.!
BİZDEN AYNI TEMENİLERİMİZİDE KABUL EDİN AİLECE.SİZLERE 11.FATİHA HEDİYE ETTİK.
VATAN,MİLLET,BAYRAK ŞİARIMIZ.
OLURDA LAZIM OLURSAK,KOMUTANIM BİZ BURDAYIZ.BİR ISLIK YETER.18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin.
ŞENGÜLCÜM BUGÜN SANA DA YASİN HEDİYE EDİYORUM RABBİM DARDA BIRAKMASIN SENİ
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.