FILM IZLIYORDUM.. YAZDIKLARINA CEVAP VEREMEDEN KITLENMIS.. INSAN GENCKEN AKILDAN ZIYADE HISSIYATLA HAREKET EDER VE GENELDE HEZEYANLARDANDA KURTULAMAZ..SEVGI CIFT TARAFLIDIR.. BENCE BISEY ISTENIRKEN BU AKILDA BULUNDURULMALI
FTM''YA--- RECAYI'' DEN
(50 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
recayi sen kac yasındasın?
18 yıl önce gönderildi # -
29-
cok mu yaslısın yani gayet gencsin yazdığın yazıdan senin 45 50 yasında falan olduğunu düsündüm
BENDE ÖYLE DÜŞÜNMÜŞTÜM:(
recaı yazımdakı amac senı elestırmek degıl bıraz febrı davrandaım hakılsın ama bı yazını gorunce naısl bu kadar soguk kanlı oluyosun dedımmm yas olarak soruyosannn 27 yasındayım kafa yasımı soruyosan38 gectım yasadıklarımdan gorduklarımdeeennn ama okardar net ve keskınsın kı bazen ınsan yalan soylensın anlık cozum ıstıyo ılk toslama anında bı cıkıs arıyoo senın bırının dua ıserken yazdıgın yazıya sınırlenıp yazmıstım ama sımdı kendıme bende guldum dusunmeden davrandımmm hakkını helal et
ftm sevde333 ve aşk acısı yaşayan canlar;dostlar . . .
sizi yüreğimden anlıyorum
yaşamak fena ; anlamak daha fena ;
çünkü insan sonradan bazı şeyleri kavrayıp o acıyı çekeni anlamak daha acı biliyor musun ?
çünkü ona anlatamayacağını bilirsin
zordur ; yakar . . . bilirim ama anlatsanda kabul etmez yüreği
ama recayi de ç0k haksız değil dışardan bakabilince anlıyor insan
dilerim hayırlıysa Rabbim tez kavuştursun sizi ; ama değilse de yüreğinizi razı eylesin
değerimizi bilen insanlarla karşılaştırsın
önce Allah a sonra bize layık olsunşimdi belki anlamak güçtür . dedim ya bende yaşadım ama biraz anlamaya çalışın canlarım
dualarımdasınız18 yıl önce gönderildi # -
ben kizmadim ya.. haklisin aslinda ama.. bence o kadar umit verici sozlerin icinde. en azindan bir kisinin acida olsa gercekleri soylemesi saglam kararlar almanizda daha yapici olacaktir diye dusunuyorum.. Allah gonlunuze gore versin.. seviyorum hepinizi.. Allaha emanet olun.. ( aslinda bazen insanlari sinirlendirmeyi seviyorum.. hakkinizi helal edin..) ama kotu niyetimden degil.. belki bir shock etkisi yapmak icin
recayi sen ne kadar sinir etmeyi sevsen de bi albenisi var dualarının bence =)
yani bana etki ediyor
kendime geldim ben =) daha mantıklı bakabiliyorum18 yıl önce gönderildi # -
Allah gonlune gore versin mervecim.. Sana sabah bir cevsen okuyacam.. ne muradin varsa kabul olur insallah
BEN DE İSTESEM HADDİMİ AŞMIŞMI OLURUM:(
sizede okurum.. allah dualarinizi tez zamanda kabul eder insallah..
Allah razı olsun kardeşim benim çok mutlu ettin beni çook anlatamam
Mevlam önüne çıkarsın inşallah
amiiin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN RECAYİ KARDEŞİM BENDE HER AKŞAM SENİN İSMİNİ ZİKREDEREK HAYIRLI BİR İŞ İSTİYORUM RABBİMDEN İNŞ İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUMM
Ya Rabbim..
Nefret olan yere sevgi,Yaralanma olan yere affedicilik,
Kusku olan yere inanc, Ümitsizlik olan yere ümit,Karanlik olan yere aydinlik
Ve üzüntü olan yere sevinc sacici olmayi bize lütfet...
Allah'im, Kusurlari görenlerden degil, örtenlerden...
Teselli arayanlardan degil, teselli edenlerden...
Anlayis bekleyenlerden degil, anlayis gösterenlerden...
Yalniz sevilmeyi isteyenlerden degil, Sevenlerden olmamiza yardim et...
Yagmur gibi hicbir sey ayirdetmeyip Aktigi her yere canlilik bahsedenlerden...
Günes gibi hicbir sey ayirdetmeyip Isigiyla tüm varliklari aydinlatanlardan...
Toprak gibi her sey üstüne bastigi halde Hicbir seyini esirgemeyip Nimetlerini herkese verenlerden...
Ve gece gibi, ayip ve kusurlari sarip örten,
Alemin dinlenmesine imkan hazirlayanlardan olmayi bize lütfet...
Alan degil, veren ellerin... Affedici oldugu icin affedilenlerin...
Hak ile dogan, Hak ile yasayan ve Hak ile ölenlerin Ve sonsuz yasamda yeniden doganlarin Safina katilmayi bize nasip eyle...Amin...
hepiniz için 7 ayetel kürsi hediyemdir
allah razi olsun kardeslerim.. soz sen ve merve icin her aksam cevsen okuyacam.. insallah Allah Cevsendeki en guzel 1001 isimlerinin hurmetine dileklerinizi gerceklestirir.. Fatma ve sevde dularim her gun sizinle.. Huzurlu olursunuz insalla
CANIM ZEYNEP KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDE GECE OKUMAMDAYDIN İSMEN RABBBİM KABUL ETSİN AMİN..
recayi ... ağlatıyorsun beni
bu kadar temiz kalplerin dualarında olmayı hakediyor muyum ?18 yıl önce gönderildi # -
bana bana? her akşam cevsen bende isterim
:)
Recayi benide ekle.Cevseni okuduktan sonra benim ismimide eklermisin merve diğer arkadasın yanına lütfeeeeeeeeeeeeen
biri yer biri bakar kıyamet ondan koparrrrr:)
CANLARIMM EMİNİM HEPİMİZ HEPİMİZİN DUALARINDAYIZ
AMA EN MAKBULÜ İÇTEN YAPILAN DUADIR
VE EMİNİM Kİ RECAYİ HEPİMİZE DUACIDIR
BENM DE DUALARIMDASINIZ18 yıl önce gönderildi # -
recaı aslına takılmaları anlyuroum yukardada yazdıgım ıcın febrı davrandımgım ıcın boyle oldu ozurde dıledım sende kabul etmsıın allah razı olsun sende benım dualarımdasın ıns lısteme aldım elımde kara lıste var ısım ısım dua ettıgım sende ordasın artık recaı
bu listedeki herkes icin her gun dualarimi edecem insallah.. senin icinde okurum sevde.. allah muradini gerceklestirisn.. amin
neler oldu burada ya yeni gördüm konuyu abi ya aşk gerçekten çok güzel bişey sanırım siz daha önce yaşamamışsınız öyle demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam aşkı yaşa derim:)
hazirancım isteyince vazgeçemediğin gibi zorla da aşk yaşanmaz ki =)
ya bende asik oldum..ben 6 yasindan beri Besiktasa asiktim.. ama ASK kisinin kendini kontrol edebilmesidir diye dusunuyorum.. Duygularini kontrol edemeyen, asik oldugunu zanneder.. ama gercek ask sevdigin kisinin mutlu olmasini istemektir.. eger kisi sensiz mutluysa, o mutlu oldugu icin seninde mesut ve bahtiyar olman lazim.. aksi takdirde ''benim olsun bana gelsin'' ask degil NARSISZM dir. Yani kisinin sevdigi sahsin degil, kendi mutlulugunu istemesidir ki buda ask olgusu ile celisen bir durumdur..
mervecim haklısın zorlan aşk yaşanmaz ama ben abime öyle bir dua etmek istedim:)abi sanırım bizim biliğimiz beşiktaşa aşıksın belki burada biraz saçma olucak ama konu dışı bendeeeeeeeeeee beşiktaşlıyımmmmmmm kendimi bildim bileli:)
bende dua istiyorum abi şu herkeze okuduğun duadan......niçin istediğimi söylememe gerek yok sanırım biliyorsun
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.