kardesim pinar.. besiktasli durusunu sergile.. is olacagina varir.. Kismetse olur.. uzme kendini
FTM''YA--- RECAYI'' DEN
(50 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
cevsen duasi nasil bir dua benim icinde okurmusunuz
18 yıl önce gönderildi # -
okuruz
kabul ederseniz bende katilmak istiyorum :)
bayanlar daha çok duygulariyla hareket ederler
erkekler ise akillariyla davranirlar
Recayi kardesimin dedigi, sevmek karsilik beklemeden, sevdigin sana hiç birsey vermese bile onu sevebilmektir, mutlu olmasini istemektir, onunla olsaniz da olmasanizda
canim kardeslerim, sevmek güzel sey olsa gerek karsi cinse hiç hisetmedim bunu ama, bence acizane güzel sey de olsa kime vermeniz gerektgigine iyice düsünün
hepiniz pirlanta gibisiniz
ne olur kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin, ask sadece mantik degil ama helal daireleri içinde oldugunda o muhabbet daha da anlam kazanir, ALLAH razi olursa o aska bir ask daha katar, ve o insanla RABBIMin huzuruna çikarsiniz tertemiz
sizler "ask acisi" ileüzüntüleriniz dile getirirken inanin hepimiz üzülüyoruz, kiyamiyoruz sizlere hepiniz ayri ayri çok degerlisiniz benim için hepimiz için, sadece daha mantikli sekilde toparlanmanizi istiyoruz çarçabuk
sizi hak edecek birine verin askinizi :)
RABBIM iyilerle karsilastirsin INSA'ALLAH
sizlerin kiymetini bilecek insanlarla e$ eylesin
hersey hayirlisi ile kalbinize göre olsun INSA'ALLAHHHHH
her an duamdasiniz sayenizde dulararim çogaldi :)))
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN
MUHABBETINIZI ASKINIZI DOGRU YERLERDE KULLANMAYI NASIP ETSIN VE ASKINIZ SIZI ALLAH'A GÖTUREN YOL OLSUN
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinhaddimi a$tiysam kusura bakmayin, hepinizi çok seviyorum
'bende dua da olmak isterim RECAYI ABIII :) )ALLAH'A EMANET OLUN
insallah kardesim..
abi cevşen ne için okunuyor ben hiç okumadım o duayı benim için sen okurmusun
okurum ya. neden okumuyayim..
ne için okunuyor o dua nezaman okucaksın abi bende o an dua ediyim bari saati zamanı varmı
cevsen uzun bir dua.. ben aksam okuyabilirim.. aramizda 10 saat var.. ben burda gece 12.00 okusam, orda sabah 10.00 olur.. sen kendine uygun bir zamani soyle bana uyar
DUALARINDA BANA DA YER VERİRSEN SEVİNİRİM RECAİ KARDEŞİM HAYIRLISI İLE İŞLERİMİN AÇILMASI VE BORÇLARIMI ÖDEMEM İÇİN.BEN DE SANA 1 İNŞİRAH SUERSİ YOLLUYORUM KABUL ET.
allah razi olsun yildz.. senide dua listeme ekliyecem.. insallah her gun ederim
doğru ya haklısın tamam sen nezaman uygun olursan o zaman oku abi ben zaten herzaman dua ediyorum.......ama bu dua ne için okunuyor.......benim durumumu biliyorsun dimi allah inşallah hayırlısıylan kabul eder:(
biliyoruz durumunu.. en ince detaylarina kadar.. pinar&Goksel
:)güzel cevaptı aferin iyi öğretmişim yaaaaaaaa napıyım çok seviyorum
Goksel de gelsin mucize.net e
yaaaaa abi ya yapma lütfen mucize netten msn adresinizi istedim umarım bir sakıncası olmamıştır bunada kızmazsınız.......eğer bana vermezselar sizde isteyebilirsiniz
yok ya, neden kizayimki.. verirler umarim
bilmem ki zor gibi geliyor bana vermezler isterseniz siz isteyin......çünkü daha cevap gelmedi
bakalim
yine karismis olucam af buyurun ama msn istemelerine kiziyolar galiba :S yukarda kurallar kati dikkat edin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.