KADER ARKADAŞIM,GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM;HERŞEY ALLAHIMIN İZNİYLE OLUR BEN BUNA İNANAN BİRİYİM.NAPALIM SABİT TUTMAYI UYGUN GÖRMEMİŞLER BENİM KONUMU. CANLARI SAĞOLSUN.AMA LÜTFEN GİTME İNAN BANA YÜREĞİM SIZLADI SENİN GİTME HABERİNE.BİR YILDIR HERŞEYİMİ PAŞLAŞTIĞIM ARKADAŞIMIN TAYİNİ ÇIKINCA BİLE BU KADAR YÜREĞİM SIZLAMAMIŞTI.AMA BU NE BİLİYOR MUSUN BURDA İNSANLAR BİRBİRİNİ ALLAH RIZASI İÇİN SEVİYOR.ALLAH RIZASI İÇİN AFFEDİYOR.SEN DE ÖYLE YAP.BİR YAZI OKUMUŞTUM.MİZAN GÜNÜ ALLAH cc BENDEN ALACAKLI OLAN KULUM VAR MI DİYE SORACAKMIŞ.KUL AYAĞA KALKACAK BEN RABBİMDEN ALACAKLIYIM DİYE. NEDEN ALACAKLI OLACAK KUL RABBİNDEN BİLİYOR MUSUN.KENDİSİNE KÖTÜLÜK YAPAN KİŞİYİ ALLAH RIZASI İÇİN AFFETTİĞİ İÇİN.GEL GİTME KARDEŞİM.ALLAH RIZASI İÇİN KAL.BURDA ÇOK ARKADAŞIMIZ SENİN GİTMENE ÜZÜLÜYOR.BEN KIRGIN DEĞİLİM SİTE YÖNETİCİLERİNE SEN DE KIRILMA.RABBİM NE DERSE O OLUR.
DERİN KARDEŞİM SESİME SES VER(ÖZGÜL)
(17 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
özgülcümm canım benim inan allahtan düngece namaz kıldım namaz sonrası sen ve derin kardeşim için çok çok dua ettim inşallah eşin ceza almaz derin kardeşimde senle aynı drumda hatta onun daha kötü oda senin için dua ettii adım gibi eminm bundan herzaman dualarımda olacaksınızz 50 ayetel kürsi sana yoldaş olsun inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM DA SANA YOLDAŞ OLSUN PINARIM.
saolasın özgülüm durumlar nasıll mahkeme ne zaman
yüceler yücesi her şeyi görüyor
dilerim o güzel yüreğinizin mükafatını dünyada da versin sizlere
özgül kardeşim derin abime ileteceğim yazınızı
Mevlam yar ve yardımcınız olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
Mervecim benden de selamlar ilet lütfen, gece bol bol dua ettim abimize, artık aracımız sen oldun kusura bakma canım kardeşim :) Derin abimiz girseydi kendisine iletmiş olurduk, bunlarda sitemlerimiz.
YÜREĞİNE SAĞLIK TURKANCIM ALLAH KABUL ETSİN İLETECEĞİM
PINAR DAHA BARİSTİKTEN RAPOR BEKLİYORUZ.MAHKEME GÜNÜ RAPORDAN SONRA BELLİ OLACAK.SAVCI FEZLEKE HAZIRLIYOR.RABBİM HER ŞEYİ GÖRENDİR.
MERVE LÜTFEN DERİN KARDEŞİME İLET YAZIMI GİTMESİN.BURADA ONUN YÜREĞİNDEN VE DUALARINDAN FAYDALANAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ VAR.O ARKADAŞLARIMIZIN BİR SUÇU YOK Kİ
MERAK ETME ABLACIM İLETTİM AMA O SİTEDE OLMASA DA DUALARI BİZİMLE KİMSE UNUTMASIN
arkadaşlar ben derinle dün çok konuştum bi süre katılmıycakmışş ama herzaman dua edeceğini söyledi burda olmasada duaları bizlerlee
rabianur isteğini abime ilettim o sana ulaşır tamam canım
özgül ablam derinden sana 500 ya rezzak hediye geldi
Derin kardesimden sana;
Canım Ozgul kardeşim bu dualar hediyemdir,Rabbim çektigin sıkıntılara şifa olsun kudretiyle sarıp sarmalasın seni ve eşini dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin sevdiklerinle uzun uzun uzun seneler saglık sıhhatli huzur içinde geçirmeni nasip etsin Rabbim dularımızı katında kabul etsin amin amin amin
1kere Esmaül Hüsna
50kere İhlas
50kere Yunus Peygamberimizin duası
100kere Salavat
100kere Elhamdulillah
100kere El Adl
1500kere Ya Rezzak
500kere Zülcelali Velikram
700kere Kelime-i tevhid
100kere Ya Hayyu Ya Kayyum
51kere SIRLARLA DOLU SALAVAT-I MECULE
Allah dostlarından birisi diyor ki:
-Yüce Allah’ın bana sırrını bildirdiği salavatın adına “Salat-ı Mec’ule” denilir.Bu salavat her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur.
Bu salavatı okuyan kimseye cennette verilecek alanın binlerce köşesinden her bir köşesinde bin çadır, her çadırda bin tane hizmet eden huri gılman cennet ehline elbise taşımaktadırlar. Her çadırın çevresinde bin tane ağaç, her ağaç üzerinde bin tane dal, her dalda yüzbin çeşit renkte meyveler,istenen her şey dallardan insanın önüne gelmektedir. Her çadır içinde altından ve çeşitli mücevherattan bin sofra kurulmuş, her sofrada altından kap içerisinde bin çeşit yiyecek, hiçbirinin tadı ve rengi diğerine benzemeyen beşyüz bin çeşit yiyecek. Bütün bu ikramlar, anılan vakitlerde aşağıdaki salavatı (51) defa okuyacak kimse içindir.Salavat-ı şerife budur: Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim*
(Kimki bu salavatı 51kere okursa gece yatmadan yada uykudan uyanınca okursa olmazı olur hale getirir çözülmez dügümü çözer)
3kere İsmi Azam Kâinatın Efendisi Sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurur:
“Muhakkak ki, Allah Teala sana esma-i hüsnayı telkin etmiş. 0 isimlerle Allah Teala’ya dua edilirse, istenen verilir.” Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Ze’l-arşi’l-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechike’l-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretike’l-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetike-lleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!
15kere Bismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî. Manası: Allah'ın ismiyle, kendimi, âilemi ve malımı Allah'a havâle ediyorum..
10kere İsmi Azam duası. Enes radıyalahü anh .den rivayet edilen bir hadiste Efendimiz Aleyhisselam adamın birinin dua ederken duasını işitince ona, sen İsmi Azam ile dua ediyorsun.Bu dua ile dua edip okuyan kimsenin mutlaka dilek ve muradı hasıl olur,buyurdu.
Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram.
10kere Hz.Musa’nın bir duası: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri.vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli”
Meali: Ey rabbim. Göğsümü aç,genişlet.İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de,anlasınlar beni”(Taha:25-28)
3kere Ezhar adlı kitaptan, İbni Ömer (ra)' den rivayetle: Bir gün Efendimizin huzurunda, bir devenin hırsızlığı sebebiyle iki kişi birbirinden davacı iken deve lisâna gelmiş ve gerçek sahibini söylemişti. Bunun üzerine Resûlullah Efendimiz (sas) deve sahibine; "Sen ne okudun ki Medine' nin mahalleleri melekler ile doldu ve deve konuştu?", diye sordu. Bunun üzerine adam aşağıdaki salavat-ı şerifeyi okuduğunu söyledi. Peygamber Efendimiz (sas) de buyurdular ki; "Senin yarın, sıratı geçerken yüzün ayın ondördü gibi nurlu ola!."Allâhümme salli ve sellim alennebiyyin Muhammedin hattâ lâyebkâ min salâtike şey'ün,
Ve bârik alennebiyyin Muhammedin hattâ lâyebkâ min berekâtike şey'ün,
Verhaminnebiyye Muhammeden hattâ lâ yebkâ min rahmetike şey'ün.(Derin`den.........)
1kere SALAVÂT-I FETİH-Her kim 40 sabah, farz namazının edâsından sonra bu salavâtı okursa, bağlanmış işleri açılır, mahpus ise kurtulur, düşmanına karşı zafer kazanır. Seyyid Ali Hamedâni Hazretleri, bu salavâtın bir kısmını Evrâd-ı Fethiye' nin sonunda kaydetmiştir. Aşağıda ise tamamı mevcuttur. Rabb'imiz kabul buyursun. Âmîn.
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ RESÛLALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HABÎBALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HALÎLALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SAFÎYYALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ NECİYYALLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HAYRE HALKİLLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MENİHTÂREHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN ZEYYENEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN ERSELEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN ŞERREFEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN AZZEMEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MEN KERREMEHULLÂH
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYİDELMÜRSELÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ İMÂMELMÜTTEKÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HATEMENNEBİYYÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ ŞEFÎELMÜZNİBÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ RESÛLE RABBİL ÂLEMÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYİDEL EVVELÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYİDİL AHİRÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ KÂİDEL MÜRSELÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ ŞEFÎAL ÜMMETİ
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ AZÎMEL HİMMETİ
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HÂMİLE LİVÂİL HAMD
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SÂHİBE MAKÂMİL MAHMÛD
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SÊKİYEL HAVZIL MEVRÛD
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ EKSERENNÂSİ TEBEAN YEVMEL KIYÂMETİ
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYİDİ VELEDİ ÂDEM
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ EKREMEL EVVELÎNE VEL AHİRÎN
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ BEŞÎR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ NEZÎR
Essalâtü vesselâmü (aleyke) YÂ DÂİYELLÂHİ BİİZNİHÎ VESSİRÂCİL MÜNÎR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ NEBİYYERRAHMETİ
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ NEBBİYYETTEVBETİ
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MUKAFFİ ESSALÂTİ
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ ÂKIB
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ HÂŞİR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MUHTÂR
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ MÂHÎ
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ AHMED
Essalâtü vesselâmü aleyke YÂ SEYYİDİ MUHAMMED
Salavâtullâhi ve melâiketihî ve rüsülihî ve hameleti arşihî ve cemîi halkıhî aleyke
Ve alâ âlike ve eshâbike ve rahmetullâhi ve berekâtühû.
1kere Hz.Fatıma'nın (a.s.) meşhur nur duası: Nur olan Allah'ın adıyla. Nurun nuru olan Allah'ın adıyla. Nur üstüne nur olan Allah'ın adıyla. İşleri evirip çeviren Allah'ın adıyla. Nuru nurdan yaratan Allah'ın adıyla. Nuru nurdan yaratan, nuru Tur dağına, satır satır yazılmış bir kitap hâlinde, yayılmış ince deri üzerine, ölçülmüş bir miktarda, bezenmiş elçiye indiren Allah'a hamdolsun. İzzetiyle anılan, övüncüyle ünlenen, darlıkta ve bollukta şükredilen Allah'a hamdolsun. Allah'ın salât ve selâmı efendimiz Muhammed'e ve onun tertemiz Ehl-i Beyti'ne olsun AMiN..
3"Eûzu billahis semiyyil aliymi mineşşeytanirracim 1kere Haşr suresinin son üç ayeti:
HuvAllahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıym.
HuvAllahullezii lâ ilahe illa hû. elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbir. subhanAllahi 'amma yuşrikun.
HuvAllahul halikul - bâri-ulmusavviru lehül'esma ulhüsna. yusebbihu lehu ma fissemavati vel'ardı. Ve huvel'aziyzulhakiym.
Resulullah(sav) şöyle buyurdu: Her kim sabahladığında üç kere: "Eûzu billahis semiyyil aliymi mineşşeytanirracim (Kovulmuş şeytanın şerrinden hakkıyla işiten ve her şeyi bilen Allaha sığınırım).; Dedikten sonra Haşr suresinin sonundan üç ayet okursa, Allahü Teâlâ o kişiye akşama kadar duâ etmek üzere 70.OOO melek görevlendirir. O gün ölürse, şehit olarak ölür. Akşamladığında bunları okuyana da aynı derece vardır.
Ahmed b. Hanbel, Müsned, 5/26.(Derin`den.......)
Bende 100 fatiha okuyacagim Rabbimin izniyle.Yeniden yuvan senlensin ,yeniden cicekler acsin yüreginde bu kötü günler ceksin gitsin daha geri gelmesin diye.18 yıl önce gönderildi # -
derin kardeşim,inan şu an duygu seli yaşıyorum. arkadaşlarım bedenen yanımda oldular ,çok üzüldüler ama; senin kadar düşünen,senin kadar bu denli dua eden çıkmadı.nediyeyim allahım senden binlerce kez razı olsun. inşallah bir af yasası çıkarttınsın devlet büyükleri , elifin birdaha gitmemek üzere yanına gelsin.göndermiş olduğun selavatı fetihi de yarın kısmet olursa eşime götüreceğim.inşallah ben okuyacağım oda okur.Rabbim sana hem bu dünyada hem ahrette en güzel makamları nasip etsin.dualarımdasın güzel kardeşim.vallahi namaz kılarken bile yüreğimden senin için dua ediyorum.allaha emanet ol.o rabbim ki bize en güzel dost.her daim yar ve yardımcın olsun.
BU ŞİİRİ EŞİME YAZDIM.SANA VE ELİFİNE HEDİYE EDİYORUM
Limanımdın benim
Sığındığım limanımı yıktılar
Ne fırtınalar gördü bu gemi,
Ve ne rüzgarlar
Alabora olmadım hiç….
Devrilmedim.
Yeter ki sen bırakma beni
Hep sana geleceğim.Kuytu köşemdin benim
Kaçıp kaçıp dinlendiğim,
Hayatın tüm dertlerinden…
Kırılmasın diye kalbim,
Nasıl da çaba gösterirdin.
Gezerken elin saçlarımda
Nasıl huzur bulurdu yüreğim.Kaderimse bıçak sırtında yaşamak
Ve beklemekse ömür boyunca
Çıkmam denizlere,başka liman aramam
Kuytu köşe bulmam kendime
Ve senden başka yürek tanımam.HER ETTİĞİM DUADA ,ÇEKTİĞİM TESBİHLERDE,ELİFİN VE SEN OLACAKSIN.HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM.KURAN BİLMİYORUM ELİMDEN ANCAK SAMİMİ BİR YÜREKLE DUA ETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR.
zez kardeşim senden de allah razı olsun.o güzel yüreğinden ne istiyorsan rabbim sana versin amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.