BİZİ DUALARINIZDAN MAHRUM BIRAKIYORSUNUZ ÜZÜLÜYORUM :( LÜTFEN BİZİ DUALARINIZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN HOCAM
N.OZGEN ABİM NERDESİNİZ?HANDAN
(13 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
handan cnaım yaa artık gonul meselelerınden rahatsız oldukları ıcın bence katılmıyolara bıraz haddımızı astık galıbaa sadece aska meske dondu burasııı:(((
18 yıl önce gönderildi # -
handan kardeşim burdayım bugün geldim dedemi kaybettik onun cenazesine gittim sağol handan kardeşim benim için sayfa açmışsın*saygı ve selam ile allah razı olsun
ah güzel yürekli iki dost !!!
hataların farkına varmamız ne güzel değil mi ?
geri gelsinler onlardan nasiplenmeye çok ihtiyacımız var18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK ÜZÜLDÜM ABİM RABBİM SABRINIZI ARTIRSIN ALLAHIM GÜNAHLARINI AFFETSİN DEDENİZ İÇİN
1 YASİN
1 VAKIA
1 MÜLK
1 ESMAÜL HÜSNA
1 HIZIR A.S VİRDİ
OKUYACAĞIM RABBİM KABUL ETSİN AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
evet yaaa :(
nerdesinizzz dualarınıza ihtiyacımız var.....
BAŞINIZ SAĞOLSUN sizede sabırlar diliyorum.
mekanı cennet olsun...
merak etmiştik sizi18 yıl önce gönderildi # -
nozgen dostum allah rahmet eylesin başınız sağolsun bende merak ettim ne zamandır göremedim diye handan kardeşimiz böyle bi sayfa açınca bende yazıyim dedim sizin öyle dualarınızı aldık inşallah vesilemiz olur dileklerimiz için bize emeğiniz geçti hakkınızı helal edin dedeniz için 3 fatiha 1 ihlas okuyorum ruhuna allaha emanet olun
BAŞINIZ SAĞOLSUN ALLAH IM SABRINIZI ARTTIRSIN VE MEKANINI CENNET EYLESİN İNŞALLAH AMİN
sağol handan kardeşim allah razı olsun rabbim seni iki cihanda mesut bahtiyar etsin rabbim sana ve dua dostu kardeşlerime en güzel muradlarını tez zamanda versin sağol handan kardeşim saygı ve selam ile dualarımdasın.
basınız sagolsun uzuldumm bende yanlıs seyler dusunuyomustum galba uzgunummm
ALLAHIM SİZİ BİZDEN MAHRUM BIRAKMASIN HOCAM ÇOK İHTİYACIMIZ VAR SİZE ÇOK ÖĞRENECEĞİMİZ DUA VAR SİZDEN RABBİM SİZDEN BİNLERCE KERE RAZI OLSUN RABBİM 2 CİHANDA ACI GÖSTERMESİN SİZE İNŞALLAH HOCAM HADDİM OLMASADA SİZDE HER DAİM DUAMDASINIZ HOCAM SELAM VE DUA İLE..ALLAH'IMA EMANET OLUN HOCAM
sağolun allah hepinizden razı olsun rabbim sizlerin tüm dua ve isteklerinizi tez vakitte kabul etsin yarabbi senin hay sıfatılan senden dua dostlarım için istiyorum sıkıntılarını şu vakitte gider amin saygı ve selam ile
yok ftm kardeşim yok yanlış düşünülecek bir şey yok estağfurullağ biz ne iz ki neye alınalım rabbimin sade sizler gibi bende garip bi kuluyum saygı ve selam ile
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.