DOSTLAR UZUN ZAMANDIR YAPMADIK BU GECE YİNE DUA SAATİ YAPALIM MI ?
21.00 - 23. 00 ARASI NE DERSİNİZ ?
ÜMMETİ MUHAMMED VE DOSTLARIMIZ İÇİN
DOSTLAR UZUN ZAMANDIR YAPMADIK BU GECE YİNE DUA SAATİ YAPALIM MI ?
21.00 - 23. 00 ARASI NE DERSİNİZ ?
ÜMMETİ MUHAMMED VE DOSTLARIMIZ İÇİN
tabıkı mervem ne demek tabıkı bende varım sen ne zmaan dersennnn canım arkadasım ıns o saatde ordayım ıns
MELEĞİM BENİM NE DİYEBİLİRİZKİ RABBİM RAZI OLSUN SENDEN VARIZ TABİKİ TÜM DUALARIMIZLA KUŞANIP AÇARIZ ELİMİZİ RABBİMİZE...
mervem düşünceli arkadaşım bende varım canım siteye giremesem de duamı yapıcam sizlere allah dostu bütün arkadaşlarımız bir olup bu saatte birbirimize duamızı yapalım rabbim bu güzel yürekleri ve açılan bu elleri boş çevirmez inş. dua saatinde buluşmak üzere
MERVECİM ŞU SAATİ 21,00 23.00 YAPSAK NASIL OLUR? UYARMI MELEĞİME
CANLARIM TABİKİ OLUR değişiyorum hemen saati
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUM...
bende seni seviyorum handancım
aklıma kazınan isimler arasındasın bu sitede
dualarımdasın ... ve dualarında olduğumu bilmek ... anlatılmaz ...
Çok güzel olur kardeşlerim bende varım
Allahım dualarımızı kabul etsin
Yalnız arkadaşlar ben yeniyim o yüzden anlamadım duamızı sitede mi yapacağız yoksa o saatlerde istediğimiz yerde yapabilirmiyi
Selam ve dua ile...
Canlarım dualarım hep sizinle yüreğimdeki duasınız hepiniz.Allahım o saatte kalkan elleriniz nur doldursun aydınlıklar tüm dua doslarımla olsun.Amin.
RABİANUR GÜZEL KARDEŞİM NERELERDESİN DUAMIZDASIN AMA SENİ GÖREMEYİNCE GÖZLER ARADI SENİ İYİMİSİN GÜZEL KARDEŞİM
kadriyecm bu saatler arasında dilediğin yerde dilediğin gibi dua et dostum
sağol merve kardeşim tabii okuyalım kardeşim rabbim tüm okunan ve okunmuş olan dualarımızı şimdiden kabul etsin saygı ve selam ile allaha emanet ol kardeşim*
Canım siz benlesiniz ben sizinle yüreğimiz beraber atıyo.Duamsınız.
Sizden vazgeçermiyim duama ortaksınız.
inşallah...21-23 arası buluşuyor ellerimiz..
İNŞALLAH O SAATTE ELLERİMİZ AÇIK YÜREĞİMİZ HEP BİR ANDA ATARAK DUA EDECEĞİZ
Rabbim kabul et amin
BENDE VARIM DOSTLARIM.RABBİM DULARIMIZA CEVAP VERSİN
ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN İNŞAALLAH
allah kabul etsın evet bı sonrakını mervecım gece yapalım mı
nasıl gece fatmacım
akşam 9 ile 11 arası zaten
DUALARIMDASINIZ. dualarınızda olmak isterim.
bende varım inşallah hep beraber açalım ellerimizi en güzele allaha emanet olun.zaten hergece dua ediyorum sizlere...
BENDE VARIM CANLARIM ALLAH TAN BISEY OLMAZSA BENDE DUA YA OTURACAGIM DILIMDESINIZ RABBIM KABUL BUYURSUN AMIN LEMAN
saat 21 de nete giremicem dotlarım banada dua ederseniz çok sevinirim allaha emanet olun rabbim bütün edilen duaları nızı kabul etsin inşallah.... dualarımdasınız dostlarım....
BENDE VARIM.
RABBİMLE BULUŞMAYA.
bende varım kardeşlerim hepinize dua edicem inşallah mevlam kabul eder inşallah amiiiiiiinn
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.