KURBAN OLDUĞUM ALLAHIM NELERE KADİR DEĞİL Kİ
EN ZOR ZAMANLARIMDA TANIŞTIRDI BENİ BU GÜZEL VE SEÇİLMİŞ DOSTLARLA
BENCE RABBİMİN SEVDİĞİ KULLARINA BİR YARDIM VESİLEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BURAYI. BEN
ŞÖYLE BİR OKUYORUM DA HEP İLK BU SİTEYİ KEŞFEDENLER ÇOK ZOR DURUMDAYKEN BULDUM SİZLERİ DİYOR BU RABBİMDEN DEĞİLDİR DE NERDENDİR?RABBİM ZORDA KALAN KULLARINA KAPILAR AÇAR
HER ZORLUKTABİR KOLAYLIK VARDIR.BİZ DARDA KALAN KULLARINI SENİN GİBİ GÜZEL BİR
KULUNU VESİLE EDEREK BİRYERLER DE YOLUMUZU KESİŞTİRECEK Kİ DERTLERİMİZ SIKINTILARIMIZ
HAFİLEYECEK DİMİ.ASLIN DA RABBİMİN BİZLRE BİRER HEDİYESİDİR YARDIMIDIR
YÜCE RABBİME SONSUZ ŞÜKÜR VE HAMD OLSUN SENİN VE DİĞER DUA DOSTLARIMIN SAYESİNDE
DAHA GÜÇLÜYÜM DAHA UMUTLUYUM DAHA SABIRLIYIM ÇOK SÜKÜR ÇOK ŞÜKÜR.....
BURDA Kİ DOSTLUKLAR LA BURDA YAPILAN DUALARLA GÖNÜLLERİMİZ İMANLA RUHUMUZ RAHATLIYOR BURDA EDİLEN DULARIN RABBİMİN KATINDA TEK HARFİ
BİLE ZİYAN OLMAZ.ÖYLE ZAMAN GELİYOR Kİ DUA İPİNE YAPIŞTIĞIMIZDA BİR DE
BAKMIŞIZ Kİ NE İSTEDİĞİMİZİ BİLE UNUTUR HALE GELİVERMİŞİZ.O YÜCE RABBİM SEVDASI YAKMAYA BAŞLADIMI GÖNÜLLERİMİZİ BU DÜNYANIN NEKADAR FANİ NEKADAR GEÇİCİ OLDUĞUNU ANLIYORUZ.AMA İŞTE BİR KERE NEFSE YENİK DÜŞMEYE GÖR HERŞEY UÇUP GİDİYOR.
RABBİM BİZLERİ NEFSİMİZE YENİK DÜŞMEKTEN VE ŞEYTANA UYMAKTAN KORUSUN
KENDİNE HERGÜN BİRAZDAHA YAKLAŞMAMIZ İÇİN YENİ KAPILAR AÇŞIN
O MÜBAREK KİTABINI HAKKIYLA ANLAMAMIZ İÇİN YARDIM ETSİN.PEYGAMER EFENDİMİZ (SAV)
İN ŞEFAATİNİ NASİP ETSİN.
ZEZ KARDEŞİM BAK SANA NELER YAZACAKTIM AMA İKİ DUDAĞIMDAN BUNLAR DÖKÜLÜVERDİ
RABBİM BÖBÜRLENEN KENDİNİ BEĞENEN KULLARINI SEVMEZ
SENİN GİBİ ALÇAK GÖNÜLLÜ MÜTEVAZI OLAN HERKONUDA BÖYLE TEVAZU GÖSTEREN KULLARINI SEVER
RABBİM İN KORUYUP GÖZETTİKLERİ DUALARINI KABUL ETTİĞİ KULLARINDAN EYLESİN SENİ
ALLAH EMANET OL GÜZEL KARDEŞİM ALLAHHIM RAZI OLSUN SENDEN.AMİN AMİN AMİN
GÜZEL KARDEŞİM ZEZ 'E
(11 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık....................................
Allâhumme ileyke eş’kû dâ’fe kuvvetiy ve kîllete hiletiy ve hevâniy alennâs;
Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad’âfiyn;
ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin bağiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadıykın karîbin mellektehu emrî.
İn lem tekûn gadbane aleyye, felâ ubâliy, gayre enne âfiyeteke ev seûliy.
Euzü binûri vechikellezi eşrekat lehu zulûmatu ve salâha aleyhi emriddünya vel âhıreti en yenzile bi gadabüke ev yehılle aleyye sehatük;
ve lekel utba hatta terda ve lâ havle velâ kuvvete illâ bike.Aminnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah sendede ve sevdiklerindende razi olsun mujdeni duyalim insallah.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
:) ALLAH DUALARINIZI KABUL ETSIiiiiiiiiiiiiiiiiN
Amin
Kalp huzurunuz içn 1FATIHA 3 IHLAS
amin18 yıl önce gönderildi # -
AMINNNNNNNNN RABBIM BIZLERI DOGRU YOLDAN VE MASUM DOSTLUKLARDAN AYIRMASIN.
AMIN ALLAHUMMA AMINNNNNNNNNNNNNNNNN18 yıl önce gönderildi # -
elit29 kardesim sana dualar ettik haberin olsun istedim...Rabbim insallah yüregindeki dilegi tez zamanda eline versin..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
18 yıl önce gönderildi # -
“Allahhümme salli ve sellim ve bârik alâ Seyyidina Muhammed ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Yâ Rabbel arşıl Azîm. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duâmı işittin ve duâlara icâbet eden VAHHAB’sın sen… Senden, Zât’ının hakkı için; indindeki yüce isminin işâret etttiği mana hakkı için, duâma icâbet etmeni niyâz ederim. Amin Amin Amin…”
ALLAH…
Lâ ilâhe illallâh…
Errahman-ur Rahîym…
El Hayy-ul Kayyûm…
Allahu Rahmân-ur Rahîym…
Allahu lâ ilâhe illâ HU, el Hayyul Kayyum…
Lâ ilâhe illa HU vel Hayy-ul Kayyûm…
Rabb…
Allahu Lâ ilâhe illa HU, el Ahad’us Samed’ulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad.
Hannân-el Mennân Bedî’üs semâvâti ve’l arz Zü’l Celâli vel ikrâm.
oku güzel kardesim elit29 ....
bol bol oku Rabbimin melekleri senle meskul olsun.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
yaa burda ne guzel bı sofra varmısss bende nasıplenmek ıstedımmm allah razı olsun neguzel dualar var dualarınzda olmak dıelgıleee
fatmam soframiz hepimize acik....güzel kardesim..Rabbim yüreginden gecenleri yasamayi nasip etsin sana..Okunan ezanlar ve cumanin nuru hikmeti üstüne olsun.Güzeller güzelim...Rabbim seni ve sevdiklerini cok sevsin.Amin.
rabbim sizlerden razı o olsun güzel dostlarım benim.
okadar mutlu ettiniz ki beni anlatamam.yüce rabbim ne muradınız varsa
hayırlarla versin onu sizlere.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
zez kardeşim rabbimin selameti bereketi peygamber efendimizin (sav)şefaati
sana olsun.dularını eksik etme kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim dualrınızı kabul etsin..bizi de nasiplendirsin..zez............... :) elit29 Rabbim yardım etsin..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.