OLMAYAN SÖZLER ETMEMELİ...
YÖNETİİMİN DİKKATİNE KUTBULAKTAB ADLI ÜYEMİZİ UYARINIZ...
(22 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
değerli dostum uyarın için Allah razı olsun
dua başlıklarına yönelelim
onaylamadığımız başlıklara yorum yapmazsak zaten tepkimizi göstermiş oluruz
Rabbim yolunda sabit olnalardan eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
AMİN SAOLUN.
18 yıl önce gönderildi # -
evt kardeşim kimse kimse yi zan altında bırakamaz herkes yaptığından sorumludur ve saçma sapan şeyler yazmaya hakkı yoktur ben okişiyi allaha havale ediyorum*
NE OLDU Kİ?
bu kainatın tek sahibi rabbimdir kim ne olursa olsun herkes bir gün rabbimin huzuruna gidecek ve bundan kaçış yok şöyle bir arkamıza dönüp bakarsak bir ders çıkarırız gidipte dönen varmı geriye rabbimin huzurundan anlayana *saygı veselam ile*
:(( yaa ne oluyo bırı bana anlata bılırmı bılg 1 saat kalkım burası bırbırene gırmıss
:) girer bi densiz girmis asağı yukarı yazılar yazıyo ondan bu gerginlik gitti cok sükür.
VE DUA DOSTLARI KARDEŞLERİM İNANIN BEN ÇOK SİNİRLENDİM BU KONUYA VE RABBİM NE ŞEKİLDE BİLİYOSA O ŞEKİLDE YAPSIN* *İSLAMI YAŞAYANLARDAN ETSİN**
aminnnn.
değerli dostlar
bu konuyu kapatmanızı sizlerden istirham etsem
Rabbim sabırla selamet ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Saygıdeğer kutbul aktab kardeşim,yazılarını okudum faydalı olmaya çalıştığını zannediyorum.Ama burada o kadar değişik çevrelerden değişik ortamlarda yetişen değişik karakterli kardeşlerimiz var ki. inan bunun yolu bu değil kardeşim.Çünkü bu dava o kadar naif nazlı bir dava ki bu yolda hiddet,şiddet ve imayla ancak antipati toplar ve bu davaya yardımcı olacağınıza zararlı olrsunuz.Bu yolda taciz ve gönül kırmak bi kere kendi içinde yapılandırılmamışlığı ifade eder.çünkü islam iyi yönleri öne çıkarmak ve ve iyi yönleri geliştirmekle gerçek değerini bulur.Hizmetinin olmasını istersen önce sabırlı olmalısın insanları tanımaya çalışmalı yavaş yavaş güzellikle bilgilerini paylaşmalı hayırlı dualarla dua dostlarını kalbini kazanmalısın sonra gör bak ne güzel paylaşımlar doğacak.
Arkadaşlar biz de biraz sabırlı olalım kardeşimizi itmeyelim neğenmediğimiz taktirde cevap yazmayalım.Hatta dua dostluğumuz pekişsi ÇOK İÇTEN İNANARAK DUA EDELİM.
İnanın herşey çok güzel olacak.Bizim birbirimize çok ihtiyacımız var.
Hasbinallahü ve nığmel vekil.18 yıl önce gönderildi # -
DOSTLARIM HANİ BİZLER DİYORUZ YA ÇOK ZOR ZAMANLARIMIZDA TANIŞTIM SİZLERLE
RABBİM İMDADIMA YETİŞTİRDİ SİZLER ŞÜKÜRLER OLSUN DİYORUZ
PEKİ SİZLERE SORUYORUM???
YÜCE MEVLAM IN İSTEMEDİĞİ HİÇ BİR ŞEYİN OLMADIĞI ŞU KAİNATTA
BU KARDEŞİMİZ SİZCE ÖYLESİNE İŞTE İNTERNETTE DOLAŞIRKEN Mİ BULDU BURAYI
HIII NEDER SİNİZ
RABBİMİN HİKMETİNDEN SORGU SUAL SORULMAZ
ÇOK HAKLISINIZ DOSTLARIM SİNİRLENMEKTE İNANDIĞIMIZ DEĞERLERE YANLIŞ ŞEKİLDE
YAZILAR YAZIYOR AMA BU ARKADAŞIMIZA BİZLERİ TANIMA FIRSATI VERMEYELİM Mİ?
BIRAKIN MADEN BİZLERİ BULDU MADEM BUKADAR ÖN YARGILI
BIRAKIN TANISIN BİZLERİ18 yıl önce gönderildi # -
nerde ki yazısı??
tanımasın demiyoruz elit29 kardeşim ama kimse kimseyi zan altında bırakma hakkına sahip değildir biraz edeb çerçevesi olması lazım benim **nozgen**nerde tanıyoki misalen hakımda veya burda bulunanlar hakkında yorum yapıyo ve ben allahın kitabını iyi okuyan ve hıfz eden bi insanım ve ben tabiiki bizlerin ve bilmediği kişilerin hakında kimsenin kimseye yorum yapma hakkı yoktur **VE İSLAMI HAKİKATEN BİLEN KİŞİLER VE SÖYLENENLERE DİKKAT ETMELİ**SAYGI VE SELAM İLE **
elitçiğim güzel gönüllü kardeşim,Allah razı olsun senden.Ben zaten hiç bir insanın şahsa dair yazı yazdığını düşünmüyorum.yani ne kadar dört dörtlük tanıyoruz ki birbirimizi.Derler ya birlikte yemek mi yedin yolculuk mu ettin diye.Onun için kimsenin kimseyle problemi yok sadece yazılan yazılar konusunda,bazen bazı kardeşlerimiz,inanç ve düşünceler bazında önyargılı olabiliyorlar.Hepimiz birbirimizi hoşgörmeli,Allah rızası için duada buluşmak ve birleşmek adına,sinirleneceğimiz durumlarda bile tebessüm etmeliyiz.Bu yüce gönül hepinizde fazlasıyla var.Kutbul aktab kardeşimizi de kazanırız,güzel farklı bakış açıları yakalarız ,inşallah.Mevlam bakalım neyler neylerse güzel eyler.
inşallah burdan bi şeyler öğrenirde ona bile faydalı olur bu site böyle şeyler olacaktık.dostlar biz uhuvetimizi bozmayalım inşallah...ya vedud ya vedud ya vedud...
yazıyı okumak istiyorum amaa bulamıyorum
NOZGENCİM ÇOK HAKLISIN
BENİM YANLIŞ ANLAMA SAKIN GÜZEL KARDEŞİM
BİZİ TANISIN DERKEN TABİKİ BURDA NEKADAR
TANIYABİLİRKİ BİZLERİ HİÇ MÜMKÜN DEĞİL
AMACIMIZI ANLATMAYA ÇALIŞALIM DEMEK İSTEMİŞTİM
DULARLA NELERİN OLABİLECEĞİNİ ANLATALIM BU SİTENİN ADI GİBİ
MUCİZELERE ŞAHİT OLSUN ODA
YANLIŞ ANŞILDIYSAM KUSURA BAKMAYIN KARDEŞLERİM18 yıl önce gönderildi # -
iyi tamam yardımcı olmayın:(
Fundacım bulamazsın çünkü yonetim kaldırmış.Ama bu güzel gönüllerimizi,hep güzel şeylere yormak düsturumuz bizim.Allah razı olsun hepinizden kardeşlerim.
anladım sağol canım
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.