Ey Allah’ım,
Belki günahkarım, belki sana layık değilim ama senden başka sığınağı olmayan bir garip kulunum. Sana gelmeye yüzüm yok ama senin kapından başka gideceğim bir kapıda yok. Şüphesiz Sen'sin Rahman, Sen'sin Kerim, Sen'sin Rahim, Sen'sin Gafur…
Bağışlayanda Sen'sin,affedende,esirgeyende.
Sen'i bildim,sana inandım,sana sığındım…
Şüphesiz Sen merhameti ve şefkati bol olansın Rabbim.
Ne olur Allah’ım hiçbir kulunu Sen'siz,kimsesiz,çaresiz bırakma ben garip kulunu da.
Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere…
Emrettiğin yolun yolcuları olup,emrettiğin yola hizmet edip,o yolda hizmet ederken emanetlerimizi sana teslim etmeyi nasip et bizlere…
Peygamber Efendimiz sellellahu aleyhi vessellem'in şefaatinden,kendi şefkat ve merhametinden bizleri mahrum bırakma.
Şüphesiz Sen olmazları olduransın,ol de olalım Rabbim...
..:: Tüm KARDEŞLERE Dua ::.. (aslan)
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN YÜREĞİNE SAĞLIK..ALLAH RAZI OLSUN.
18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnn.
Amin...Amin...Amin...
Bismillahirrahmanirrahim:
Ellahümme inni estağfiruke min külli ma tübtü anhu ileyke sümme udtü fihi ve estağfiruke min külli ma eredtü bihi vecheke fehaleani fihi me leyse fihi ridauke. Ve estağfiruke linniamilleti tekavyetü biha alama
siyetike ve estağfiruke minezzunübilleti layalemuha gayruke vela yettallualeyiha ehadün sivake vela yeseuha illa rahmetüke vela tünci minha illa mağfiritüke ve hilmike lailahe illa enet süphaneke inni küntü minezzalimine Ellahümme,inni estakfirüke min külli zulmin zalemtü bihi ibadeke evemetin min imaike zalemtü fi bedenihi ev ırzihi tenkusu .Ve eselüke en tükrümeni bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin vela tuhineni biazabike ve tutiyeni ma eselüke feinni sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.Vela hevle vela kuvvete illa billahil,aliyyil`azim.18 yıl önce gönderildi # -
amın amın amın agzına gonlun saglık
amin amin amin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM,
Rabbena'ğ firli veli valideyye velil mü'minine yevme yegumuL hisap.
AMİN..
amin amin amin Ağzınıza sağlık
amin amin amin... allah kabul etsin allah razı olsun....
AMİN AMİN AMİN
Sen'i bildim,sana inandım,sana sığındım…
Ne olur Allah’ım
hiçbir kulunu Sen'siz,kimsesiz,çaresiz bırakma...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.