HAZİRAN (PINAR )KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM RABBİM SENİDE DARDA KOYMASIN İNŞALLAH DUAMDASIN HER DAİM ...
ŞİMDİ DE BENİM DUANIZA İHTİYACIM VAR****HANDAN***
(92 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
handanemru kardeşim bigün canımçok sıkkın dı dua istedim hemen sen bana akşam senin için kuran okucam diye yazmıştın.ve okuduğunada eminim.hiç unutmadım o güzelliği, senin duaya ihtiyacın olurda bizler okumazmıyız. o işi sen nasıl istiyor yüreğinden geçiriyosan hayırlısıyla öyle olur inşallah, akşamda senin için dua edicem, Allah ne muradın varsa versin güzel yürekli kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
canım suzan ım utandırdın beni okumammı hiç senin haberin yoktur belki her akşam okuyorum ben listem hep aynı her geçen gün çoğalıyor ama her akşam okuduğumda muhakkak isimleriniz zikrediliyor bu akşamda duamdasın canım rabbime emanet ol çok tşk ederim..
ftm fatmam canımsın geç gördüm mesajını özür dilerim çok tşk ederim güzel düşüncelerin için duamdasın güzel kardeşim..seni çok seviyorumm
canım beni yanlış anladın sanırım. kurban olurum okuduğuna eminim dedim. çünkü öyle içten yazmıştın ki okudumu okumadımı diye hiiiç düşünmedim okuduğuna eminim allah senden razı olsun canım kardesim
yok yanlış anlamadım güzelim utandırdın derken senin için ettiğim duayı yazınca utandım demek istedim yanlış anlamadım üzülme güzel dua dostum allahıma emanet ol..
abla allah razı olsun senden ve herkezden benim içimi nasıl ferahlattın anlatamam sevincimi anlamışsındır zaten:)anlatamıyorum sözlerimlen yazılarımlan sevincimi sana meleklerlen yolluyorum:)cuma günü sela vakti 1.saat ne zaman oluyor......ben çok soru sorarım kusura bakma abla:)
her gece olduğu gibi bu gece de dualarımdasın.
Şimdiden 7 aytel kürsi yolluyorum senin için.18 yıl önce gönderildi # -
haziran cuma günü ilk saat sanırım perşembe günü güneş battığından sonraki saat:)
zeynep rabbim dualarını kabul etsin inşallah allahım razı olsun sende benim duamdasın inan her akşam
Rabbim hayriyle ,kismetiyle ve hikmetiyle islerinizde yardimci olsun ..Dualarimdasin Handanim.ALLAHÜMME YA LATİYFÜ ALLAHÜMME YA KERİMÜ .....
RABBİM HACETİNİ GİDERSİN 3 İHLAS 1 FATİHA AMİN
handan kardeşim önce allah size ve sevdiklerinize can sağlığı ve afiyet versin. bu siteye girdiğimden beri her gün ismen hepinize dua ediyorum. belki sizler kadar fazla dua bilmiyorum ama hep kalben allahın sizin muratlarınızıvermesi için rabbime yalvarıyorum. inşallah sizinde sorununuz en kısa zamanda allahın izniyle ve haırlısıyla çözülür. amin.
ALLAH hakkinizda hayirlisi ne ise onu nasib eylesin,3 ihlas 1 fatiha benden
kevser
nuryuzlu
merve
turkan
ceylan
rveyda
nozgen
funda
rabianur
hznlym
yldz25
fettan
ayseuar
ftm
yaralkaraca
kanrevan
haziran
suzan
zeynep
zez
duacı
neden37
asenabenim için dua eden tüm kardeşlerimden rabbim razı ol cümlesinin sevdiklerinden razı ol 2 cihanda darlık yüzü gösterme rabbim ailelerine huzur sağlık nasip et ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya vehhab sana rabbim diye açtıkları ellerini boş çevirme rabbim tüm dualarını kabul eyle amin...amin..
handan cnaım allah razı olsun senı bende gonluden sevıyorum rabbım dar yuzu gostermesın ıns tez vakıtte selamete cakarsın ısınde nısnalınlada tez vakıtte rabbım tamamına erdırsınnn sen ve dıger dua dostlarım bneım ıcın beyaz meleksınız
kardeş Allah işlerini rast getirsin.İyilik güzellik dolu birgün diliyorum.Hayırlısıyla Rabbim isteklerini kabul etsin inşallah...
allah razı olsun
100 fatiha yolluyorum handan.allahım dardar kurtarıp hayırlı işler yaptırsın
rabbim razı olsun ozgul kendi derdini unutup bana dua ettiğin için rabbime cuma gününün ilk satlerinde el açıcam sizin sıkıntınızın defi için rabbim kabul etsin amin..
AMİN CANIM KARDEŞİM MÜMİN MÜMİNİN DERDİYLE ÜZÜLÜP,SEVİNCİNİ PAYLAŞANDIR.HEM EN MAKBUL DUA BAŞKASININ DİĞER KİŞİYE YAPTIĞI DUA DEĞİLMİDİR Kİ.BİZLER BİRBİRİMİZE DUA ETTİKÇE MELEKLERDE AMİN DERLERMİŞ.SEVGİLER
RABBİM DUALARIMIZI DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH RABBİM SIKINTILARINIZA ACİL ŞİFALAR NASİP EDER İNŞALLAH AMİN..
:(
handan ablam senin icin hergun her namazdan sonra her elimi semaya kaldirdigimda dua ediyorum. allah butun kardeslrimzdenrazi olsun dualri icin ama sen bi baskasin (sakin yanlis anlasilmasin, herkesin yeri ayri). simdi 3 ayetel kursi,3 elham, 3ihlas okicam.devamida gelcek insallah. allah isinizi rast getirsin. amin amin amin
CANIM SEDAM GÜZEEL KARDEŞİM BENİM SENDE BİLİYORSUN DEĞİLMİ HER AKŞAM DUAMDA OLDUĞUNU RABBİM EKSİKLİĞİNİ GÖSTERMESİN BANA RABBİM ÇOK RAZI OLSUN SENDEN ÇOK SEVSİN SENİ MELEKLERİYLE KUŞATSIN ETRAFINI ACI GAM KEDER GÖSTERMESİN SANA GÜZEL GÖNÜLLÜ GÜZEL DUALI GÜZEL KARDEŞİM BENİM RABBİME EMANET OL SENİ SEVİYORUM GÜZEL KARDEŞİM ..
Handancım Rabbim işlerini kolaylaştırsın canım, hakkında hayırlar yaratsın Cenab-ı Hak..
RABBİM RAZI OLSUN FEYZA DÜN AKŞAMDA DUA ETTİM BU AKŞAMDA DUA EDİCEM SİZİN İÇİNDE TABİ RÜVEYDA KARDEŞİM İÇİNDE RABBİME EMANET OLUN AMİN..
RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN. HER ŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
1 AYETEL KÜRSİ
1 FATİHA
3 İHLAS
AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
Ruveydayla anılmak ne güzel:) Allah razı olsun handanemru kardeşim benim:)
CANIM KARDEŞİM DUA LİSTEMDESİN CUMA GÜNÜNÜN İLK SAATLERİNDE KURAN OKUCAM RABBİM KABUL EYLESİN SİZİNDE İSMİNİZİ ZİKREDİCEM
Çok şanslıyız o halde Sonsuz hamd olsun. :)
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.