GÜZEL DUA DOSTLARIM ŞİMDİYE KADAR ELİMDEN GELDİĞİNCE DİLİM DÖNDÜĞÜNCE RABBİME EL AÇTIM YALVARDIM DUA DOSTLARIM İÇİN ŞİMDİ BENİM DUANIZA İHTİYACIM VAR ORTAĞIMIZLA BİR İŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ AÇIKÇASI BİR ARSA SATIŞI SÖZ KONUSU SİZLERDEN RİCAM ALLAH RIZASI İÇİN AKŞAMKİ DUALARINIZDA İSMEN BENİM İÇİN İŞİMİZ İÇİN DUA EDERMİSİNİZ? DUALARINIZ BELKİ UÇURUMUN KENARINDAKİ KARDEŞİNİZİ KURTARICAK ALLAHIM ŞİMDİDEN RAZI OLSUN HEPİNİZDEN TÜM DUA DOSSTLARI DUALARIMDASINIZ TEK TEK ...
ŞİMDİ DE BENİM DUANIZA İHTİYACIM VAR****HANDAN***
(92 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HANDAN KARDEŞİM BU AKŞAM Kİ DUALARIMDA SEN DE OLACAKSIN..
RABBİM KABUL ETSİN..
18 yıl önce gönderildi # -
bence istihareye yatılmalı güzel kardesim.allah yardımcınız olsun.
ALLAH IM RAZI OLSUN BİNLERCE..
canım canım canım ne demek
dilediğin gibi zikredicem bol bol
tez hayırlı haberler inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
Etmem mi Handan ablacım, Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Sizden de razı olsun.
Selam ve dualarımla.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin, umduğundan daha iyi nimetlerle dualarına icabet etsin inşallah
CANIM UĞURLU MELEĞİM ŞİMDİ İÇİM FERAHLADI RABBİM SENDEN RAZI OLSUN GÜZELLER GÜZELİM
Mevlam, ey mevlam! Sen mevlasın ben ise bir kulum; kula mevladan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen -varlığımın- sahibisin, ben ise sahip olunan; sahip olunana sahip olandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen azizsin, ben ise zelil; zelile azizsen başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen yaratansın, ben ise yaratılan; yaratılana yaratandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise hakir, hakire yüce olandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen güçlüsün, ben ise zayıf; zayıfa güçlüden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen zenginsin, ben ise yoksul; yoksula zenginden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen bağışta bulunansın, ben ise sail; saile bağıştan bulunandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen dirisin, ben ise ölü; ölüye diriden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen bâkisin, ben ise fâni; faniye bakiden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen ebedisin, ben ise geçici; geçiciye ebediden başka kim merhamet eder?18 yıl önce gönderildi # -
Canım Rabbimin ipini tutmadığı en ufak bir şey yok sen merak etme..her şeyi inceden inceye planlıyor O..sen iyi ve samimi olduktan sonra zayi etmez seni..dua ettim şimdi senin için..akşam da edicem biiznillah..sen de beni unutma sakın..
edelim handan kardeşim işaalah rabbim hakkınızda hayırlara vesile etsin ne istiyorsanız şerrini sizin hakkınızda hayırlara çevirsin handan kardeşim *saygı ve selam ile*veişaalah olur tabii kardeşim allaha emanet ol handan kardeşim dualarımız dualarınızla kardeşim*
HOCAM HOCAM RABBİM RAZI OLSUN BİNLERCE KERE İÇİMİ NASILDA FERAHLATIYORSUNUZ DUALARINIZLA RABBİM EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN AMİN...
RÜVEYDAM UNUTURMUYUM SEN SÜREKLİ LİSTEMDESİN OKUMAMDA:)
TURKAN ALLAHIM RAZI OLSUN BİNLERCE DUAMDASIN CANIM
CEYLAN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM DUA LİSTEMDESİN RABBİM RAZI OLSUN AMİN..
heyy bende bende okucam:)
Dualarımızdasın.İnşallah hayr kapıları açılsın.Amin.
sağol handan kardeşim ne yapıyoruzki bizler en güzel şeyleri yapıyoruz bir müminin bir mümine dua etmesi kadar güzel bişey varmı handan kardeşim hepimizin duaya ve niyaza ihtiyacı var rabbim bizleri ve tüm dua dostu kardeşlerimizi dualardan mahrum bırakmasın dua okadar büyük bi nimet ki allahım bizleri ondan bırakmasın esas olan birbirini tanımadan yapılan duadır rabbim bu dua dostluğunu bozmasın kardeşim*saygı ve selam ile allaha emanet ol handan*
FUNDA ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
RABİA NURLU KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN DUALARIMIZ KABUL OLSUN
Mevlam, ey mevlam! Sen rızıklandıransın, ben ise rızıklanan; rızıklanana rızıklandırandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen cömertsin, ben ise cimri; cimriye cömertten başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen afiyet verensin, ben ise -derde- tutulan, derde tutulana afiyet verenden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen büyüksün, ben ise küçük; küçüğe büyükten başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen hidayet edensin, ben ise sapan; sapana hidayet edenden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen kılavuzsun, ben ise yolunu şaşırmış; yolunu şaşırmışa kılavuzdan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen bağışlayansın, ben ise günahkâr; günahkâra bağışlayandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen galipsin, ben ise mağlup; mağlubu galipten başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen eğitensin, ben ise eğitilen; eğitilene eğitenden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Rahmetinin hakkı için bana merhamet eyle. Bağışının, lütfünün ve fazlının saygınlığı için benden razı ol.Ey bağış, ihsan, fazl ve nimet sahibi! Rahmetinin hakkı için -duamı kabul buyur-, ey merhametlilerin en merhametlisi!
Handan kardeşim inşallah herşey gönlününe göre hayırlı bir şekilde olur.ben şimdi senin için 3 fatiha,3 ayetel kürsü,3 ihlas okudum.rabbim her zaman yar ve yardımcın olur inşallah.sen gönlünü ferah tut kardeşim ben inanıyorum ki o güzel yüreğin tertemiz yüreğindeki hayırlı bir şekilde olur inşallah.
GÜZEL MESAJLARINIZ BENİ NASIL DUYGULANDIRIYOR RABBİM HAD OLSUN SANA ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM BİNLERCE RAZI OLSUN HZNLYUM HER DAİM DUAMDASIN GÜZEL KARDEŞİM
Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Hayırlı büyük kapılar açsın inşallah. Rabbim
darlatmasın Amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN AMİN...ECMAIN..
:(
10 ya zel celali val ikram
100 ya fettah
10 ihlas
5 fatiha
Handan ablacım işlerinde kolaylık versin.rabbim hayırlı sı olsun herşeyin.herşey istediğin gibi olsun.inş.dualarım seninle .....dua ile...........aminnnnnnnn
handan can dostum ne demek sen yeterkı ıstee ıstemesende dualarımdan cnaım arkadasımmmm ıns tez vaktte selamete cıakrsınız dar yuzu gostermesın gonlune beyaaz guvercıneerle dualra gonderıcem canım arkadasımmmm her zmaanda dualarımdasınnnnn
FETTAN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDE DUAMDASIN...SINAVIN İÇİN
AYSEUAR CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN SENDE DUAMDASIN ...
HANDANIM BITANEM SEN HIC UNUTULURMUSUN AZMI YUKUMUZU CEKTIN :)) BIRAZDAN YASIN OKUYACAGIM HEM ISININ RAST GITMESI ICIN HEM EMRULLAH KARDESIMLE HAYIRLI BIR YUVA KURMANIZ ICIN DUA EDECEGIM RABBIM KALBINI FERAHLATSIN INS LEMAN
ESTAFURULLAH LEMANIM BENİM HER DAİM HER AKŞAM DUAMDASIN RABBİM ÇOK RAZI OLSUN AMİN..NE KADAR MUTLU ETTİN BENİ ANLATAMAM ÇOK TŞK EDERİM ALLAHIM RAZI OLSUN TEKRAR TEKRAR CANIM ÇOK SAĞOL DUAMDASIN ...
sevgili dua dostu fatıhalar yolluyorum sana
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SİZİNDE SIKINTILARINIZI BİLİYORUM HER AKŞAM KURAN OKUMAMDA İSMEN ZİKREDİYORUM SİZİDE RABBİM KABUL EYLESİN AMİN..
ablacım msj yeni gördüm allah yardımcınız olsun tabiki dua ederim sana akşama sen gönlünü ferah tut......duaların içinde çok teşekkürler
ablacım muhabbet duasını cume günü 1.saatte yazmışsın nasıl 1. saat anlamadım saat kaç oluyor
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.