CANLARIM BIRAZDAN OKUMAYA BASLAYACAGIM CUNKI HERZAMAN MUSAIT OLAMIYORUM BIRDE GECELERI ALLAHIMA YAKARIYORUM VE SIZLERI DE UNUTMUYORUM AMA TEK TEK ISIM UNUTTUGUM OLUYO BAZEN ONCELIKLE ZEZ KARDESIM OLMAK UZERE HANDANIM HAZIRAN (PINARIM ) NURYUZLUM NOZGENIM MELISIM FETTAN KARDESIM NUR UM RVEYDA KARDESIM FEYZA KERDESIM GERIPGULUM MUHTACIM CIHAN KARDESIM SUAN DA AKLIMA GELENLER VARSA DILEGINIZ CANLARIM ISMINI DE SAYAMADIKLARIM LUTFEN YAZARMISINIZ HEPINIZI SEVIYORUM ALLAHIMA EMANETSINIZ LEMAN
YASIN OKUYACAGIM BIRAZDAN ARKADASLAR
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
dilegimiz olmaz mi... babam beni affetsin lemancim.
simdiden agzina saglik allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
sevgili dua dostum benıde yasınınden duandan mahrum etme olurmu.lemancım benım hıkayemı sanırım biliyosun pirim benim ismim biraz zordur ama:))pirim.eger duanda bana yer verırısen sevınrım.iki iylikden birini istiyorum kaderimse tez zamanda kavustursun yok deilse acıma son versin yüregimden cıkarsın.
18 yıl önce gönderildi # -
canim benide unutma adim funda sevdigime kavusmak istiyorum ondan hayirli haberler gelsin ALLAH simdiden kabul etsin kardesim
kardeşim duanda banada yer verirsen çok mutlu olurum.unutulmamamk ümidiyel.Allaha emanet ol.hayırlı bi eş ve evliliktir arzum:)
okuyacağının yasin hürmetine güzel yüreğin ne diliyorsa hayırla karşına çıksın amin
benide unutma lütfen.
ALLAH RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA VERSİN.18 yıl önce gönderildi # -
CANLARIM TEK TEK ISIMLERINIZI YAZDIM YANLIZ NIKLE YAZAN ARKADASLARIM ISIMLERINI YAZARSA DAHA MAKBUL OLUR DIYE DUSUNUYORUM CANLARIM BIR BILSENIZ NASIL ISTIYORUM EN KENDIM KADAR HACETLERINIZIN KABUL OLMASINI RABBIME YALVARACAGIM YAKARACAGIM SIZLER ICIN SIZLERDE BENIM GIBI YARALISINIZ ALLAHIM KABUL BUYURSUN INS AMIN LEMAN
ablacım ya valla yeni gördüm sağol abla benim ismimde var:)biliyorum ben yazmasamda dualarındaydım dimi biliyosun işte benim durumumu zaten allah razı olsun ablam
ALLAH KABUL ETSIN.
HERSEY GONLUNUZCE OLSUN.
SIZDEN RICAM
KIMSESIZLER VE YETIMLER ICIN DUA ETMEYI UNUTMAYIN.18 yıl önce gönderildi # -
Leman kardeşim benide eklermisin listene
ismim kadriye
ALLAHIM RAZI OLSUN SENİN DE SIKINTILARINI GİDERSİN18 yıl önce gönderildi # -
BEN DE VARIM KARDEŞİM
GÜZEL KARDEŞİM BENİM
ATİLLA 0606 KARDEŞİMİZİN DE SIKINTILARI VAR ONU DA DUALARINDA ZİKREDERMİSİN18 yıl önce gönderildi # -
GÜZEL KARDESİM.AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK RABBİM KABUL ETSİN.AMİN.RABBİM SIKINTILARIMIZI SONLANDIRSIN İNSALLAH BİRBİRİMİZE HAYIRLI HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN TEZ VAKİTTE İNSALLAH.
cnm benide unutma allah razı olsun rabbim seninde muradını versin amin
bende varımmm tabıkı ıstıyorum allah kabul etsın allah razı
Sevgili kardeşim dualarında beni de unutma...Çok elzem bir iş için babasından 40 günlük yetim kalan kardeşimin 3 yaşındaki oğlunu para bulup türkiyeye getirmem gerekli çocuk ve annesi İran da dualarını ALLAH'ım kabul eder inşallah
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.