Kendisi dua dostları arasında değil şuan itibariyle..ama ilerde olur inşallah..lütfen dua edelim arkadaşlar...niyetlerinin gerçekleşmesi ve Rabbe karşı dürüst duruşunun daimi olması için..
FEYZAM!! canım dostum! böyle güzel bir akşamdan sonra yapılabilecek en güzel şey idi dua dostlarımızın dualrını istemek..
Sevcan Kardeşimizin tesettüre girdiği müjdesini de bilakis feyza ve ben vereceğiz biiznillah..selam ile arkadaşlar..
ARKADAŞLAR TESETTÜRE GİRMEYE NİYETLENMİŞ SEVCAN KARDEŞİMİZ İÇİN LÜTFEN DUA EDELİ
(6 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin.Allah tamamına erdirsin.yolundan hiç ayrılmayanlardan eylesin.RABBİM bu güzel ameller yüzü suyu hürmetine dualarını kabul etsin.günahlarını affetsin.bizlere de nasip etsin amin inşallah..
18 yıl önce gönderildi # -
tuubacım Allah razı olsun canım..benim için de dua eyle..
ederim tabii ki.Allah gönlünün muradını versin.sıkıntılarını geçirsin.iki cihanda da mutlu etsin seni.amin.bende senin dualarında oluyum inşallah.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
çok sevindim
RABBIM IBADETLERINDE KOLAYLIK VERSIN
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIMIZDEN
müjdenizi bekliyoruuuuz
ALLAH BU YOLDAN AYIRMASIN
amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.