Arkadaşlar listemdeki tüm kardeşlerimin tek tek isimlerini sayarak dua ettim..Rabbim kabul buyursun..Rabbim bütün çağrılarımıza cevap verdin..bütün davetlerimize icabet etsin..tevbelerimizi kabul etsin..içimizi ve dışımızı piru-pak eyleyip güzelleştirsin..beni unutmayın arkadaşlar...selam ve dua ile...feyzamm..kalbinin ve omzunun bütün yüklerini alsın Rabbim..ve :) bizi ayırmasın :) Aminnn...
21:00-23:00 dua vaktimiz!!!
(12 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bende okudum inşallah Rabbim kabul buyursun amin
18 yıl önce gönderildi # -
allah hepimize hayırlısını versin ben bunun için dua ediyorum şuandaa
hayırlısı herşeyin18 yıl önce gönderildi # -
bu akşam biraz kötüyüm kendimi veremiyorum ilerleyen günlerde daha ii olacak inşallah allah tüm duaarınızı kabul etsin inşallah amiiiiiiin
kardesim!!! Allah razi olsun... ne muradin varsa gerceklesir insallah.. AMin...
ALLAH KABUL ETSİN DOSTLARRR
sağol recayi kardeşim..Rabbimin sana bol rızıklı ve hayırlı bir iş nasip etmesi için dua ettim..İNNEKE TERZUKU MEN TEŞAAU Bİ ĞAYRİ HİSAABİN ( MUHAKKAK Kİ SEN DİLEDİĞİNİ SINIRSIZ RIZIKLANDIRIYORSUN)sen de oku bunu olur mu..ve sıkıntımı en kısa zamanda gidermesi için dua eyle kardeşim..selam ile..
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN...
SELAM VE DUALARIMLA...(DUALARINIZDA YER ALMAK TEMENNİSİ İLE BİRLİKTE)18 yıl önce gönderildi # -
kağan kardeşim..umarım iyisindir..umarım ilter kağanda iyidir..onun için de dua ettim..inan gün içerisinde de sürekli aklıma geliyor ve her geldikçe şifa diliyorum Rabbimden..Şafi olan Rabbimiz ilter kağandan şifasını esirgemesin..seninde maddi manevi sıkıntılarını gidersin kardeşim..arada bilgi ver bize ilterin durumu ile ilgili..selam ve dua ile..
ALLAH RAZI OLSUN
YÜREĞİ GÜZEL
DOSTLUĞU GÜZEL
GÜZEL DOSTUM.
BİR MÜDDETTİR HASTANE KOŞUŞTURMASI İÇERİSİNDEYİZ....
SAĞOL VAROL.
RABBİM HAYATINDA HEP TAŞIDIĞIN YÜREĞE UYGUN GÜZELLİKLER NASİP ETSİN.
ALLAHA EMANET OL...18 yıl önce gönderildi # -
peki kağan kardeş..dualarım sizinle..acil şifa versin ŞAFİ..selam ve dua ile..
ALLAH RAZI OLSUN HAYIRLI MURATLARINI KABUL ETSIN
amin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.